רוטר
25.09.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

רם בן ברק מרשימת ביחד של בנט ולפיד: האויב הכי גדול של ישראל זה נתניהו

19913,434
התראות
מקור:
https://t.me/amitsegal/65189.telegram
199 תגובותמיון לפי
  • אופוזיציה למדינה
  • אבל ביבי הוא המסית והמפלג
  • והעולב הזה היה סגן ראש המוסד אם ד׳ לא ישמור עיר שווא שקד שומר תשאלו בקפריסין
  • אין גבולות למטורפי השמאל. ביבי מצליח להביא אותם לאיבוד עשתונות ועד לאיבוד הכרה.
  • רם בן ברק הגיע הזמן שאתה וחבריך תרכינו את ראשכם בענווה בפני הדמוקרטיה ובחירת העם...
  • הכי גדול! איזה יופי שיש דירוג. אני מקווה שהודיעו לאיראנים. אנשים השקיעו בטילים, ...
  • עיוורים וחולים בו זמנית האנשים האלה הקנאה התאווה והכבוד מוציאים את האדם מהעולם. ...
  • מתי הוא עובר לרעמ?
  • אני רואה זאת קצת אחרת אם רם בן ברק היה כזה אהוד ישראל ,מדוע הוא לא נבחר להיות רא...
  • מוח מעוות משינאה וקינאה
  • לא הגזים. בכלל. ועוד היה ר סגן ראש המוסד. כל פעם הבטחוניסטים לסוגיהם נותנים להב...
  • ביחד לפח האשפה של ההסטוריה. לא יאמן איזה יצורים היו בצמרת מערכת הביטחון של מדינת...
  • איחוי וריפוי
  • מעצר מנהלי מיידי וגירוש לאחיו בעזה
  • ידיעה * ד ר מ ט י ת*
  • עושים את העבודה ...70 מנדטים לימין
    תמשיכו
  • ״הקנאה והתאווה והכבוד מעבירים את האדם מן העולם״ (פרקי אבות) פירוש קצר של שלוש המ...
  • האמת שביבי הביא את המדינה לשפל שכל אויבי ישראל מנסים להביאה מאז יום היווסדה
  • ואת פירוט הנזקים כולם מכירים ויודעים. גם כל המתכחשים. הם פשוט מתקשים לשער איך הם...
  • כשהאיש צודק - אז הוא צודק ציטוט מתוך הצהרת ביבי בבקשת החנינה: היום נדרשת אחדות ל...
  • רם בן ברק וחבריו בהאוייבים הכי גדולים של היהודים. זכרו מי הכניס את האחים המוסלמי...
  • מדבר מי שהיה סגן ראש המוסד, חיים פה בנסים גלויים!
  • איזה מזל שהטמבל הזה לא קודם לראשות המוסד. התקשורת כמובן מתחה על זה ביקורת באותם ...
  • לא לכולם חילקו שכל
  • אני פונה לעם ישראל בכל לשון של בקשה. אל תחמירו איתו, זהו מקרה קלאסי של מודעות לק...
  • הייאוש מאי היכולת לגבור עליו הפכה אותו לאוייב שיש להשמיד.ככל שהשמאל יקצין שמאלה ...
  • צריך לסלוח לרם בן ברק, הוא באמת מאוד טיפש.
  • רם בן ברק מדגים לנו את רמת השלולית של הפוליטיקה הישראלית ואז מתברר הפער בין הענק...
  • הוא מציין את המובן מאליו.
    כל שותף של קטאר וחמאס הוא אויב מדינת ישראל.
  • מענין איפה נשיא השתקן שלנו שיודע לשתוק במקרים כאלה והראשון להתעורר כשזה בא מהימי...
  • שלא תטעו מבחינת השמאל ביבי הוא האויב האמיתי גרוע מסינואר גרוע מנסראלה גרוע מדיף...
  • עוד אהבל.
    תגיד מי ראש המפלגה שלך יידעו מי אתה...
  • לא בטוח שהכי גדול אבל בהחלט הישראלי שעשה הכי הרבה נזק למדינת היהודים
  • אלו שמהדהדים כל הזמן שנתניהו אשם ברצח רבין כי היה במקום שצעקו רבין בוגד (ומחה בה...
  • הפוסל במומו פוסל
    ודי נמאס מסופות הברקים למינהם
  • איף.
    חבורה של מאוסים.
    בהיעלמותכם מהמפה הפוליטית ננוחם.
  • לא מבינה, מי בוחר בזה ????
    יש לנו בלי סןף אוייבים אמיתיים !!!
  • ביחד בתח... איזו אחדות ואהבה. כן האוייב הכי גדול זה נתניהו. בושה וחרפה של בן אדם...
  • לדעתי זה עמלק, אבל לא מצפה מהגוש שלך לזכור
  • רק להזכיר שהוא העסיק עוזרת תומכת חמאס והיה חבר בוועדת חוץ וביטחון
  • ומה עושים לאוייבים? זו לא הסתה?! אהה, לשמאל מותר הכל
  • רם בן בורק אתה מחזק אותי. איך שהאמונה שלי ב ה' מתחזקת והכל בזכות רם בן בורק ועוד...
  • הסתה חמורה מאוד, מצפה לגינוי חמור מכל ראשי האופוזיציה אחרת הם שותפים לדעה הזאת. ...
  • העוזרת המחבלת שלך
    אחר כך ביבי
  • איזן הסתה מופקרת ומשולחת רסן. לא להאמין ערכתי לאחרונה בתאריך 25.09.26 בשעה 10:34...
  • עוד יהודי שמאלני עם נשמה של מוסלמי
  • תוהה אם היום ב2026 יש אופציה כזאת להשתלת מוח
    או שזה אבוד...
  • אל תתנו לנזאים לכבוש את השלטון
  • מוטרף, לך לטיפול !!!
  • סכיזופרן שהיה סרמס''ד... כבוד למערכת הבטחון הישראלית. שומר פתאים ה' ...
  • סתום פשוט סתום. עייפנו.
  • עם אוסף הזבלים בשם ''ברק''
    אפשר לייצר עוד חירייה....וסליחה מהאשפה על ההשוואה
  • סמאל הזוי...
  • איך הוא הגיע לדרגה בכירה במוסד אם הוא לא יודע לזהות אוייב???
  • תזכירו לי מי הייתה העוזרת הפרלמנטרית שלו
  • אנשים מטורפים
    בצד של האויבים
  • יש להם מראה? אני ממש מרחמת עליהם.
  • תראו איך התבהם בכנסת, שרק והשתולל המחנה ה"נאור". כת מטורללת שהשנאה לאחר מאחדת או...
  • בגלל הגישה הזאת, ראש השבכ והרמטכל לא טרחו לעדכן את ראש הממשלה בלילה של ה7.10
  • שם רשעים ירקב
  • ביביסטים: לא ייאמן שהוא אומר דבר כזה, לא מבין מי האויב האמיתי גם ביביסטים: היועמ...
  • האופוזיציה היא החזית השמינית
  • ימגעיל. מסית באופן החמור. הייתי רוצה להסית נגד החלאה הזו אבל זו מדינת משטרה. פשו...
  • רם בן ברק הכי מסוכן לעם ישראל.
  • בנט היה פעם ראש הציונות הדתית
    תראו עם מי הצלופח הזה יושב עכשיו 🤣
  • למה לעצור כאן רם? ומה צריך לעשות לאויב? לך עד הסוף עם המחשבות והאידאולגיה שלך. א...
  • איכס. אחרי השביעי לשמוע משפטים כאלו שיאמר זאת להורים של החיילים ההרוגים והפצועים...
  • שאין מוח זה התוצאה
  • כשהוא צודק, הוא צודק
    מעולם לא,קם למדינה הזו אוייב מבית, כמו נתניהו!!!
  • האדיוט ההזוי הזה
    היה בכיר במוסד. לא יאומן
  • הזוי ובזוי, תמשיך לראות את ביבי ראש ממשלה לכל שארית חייך ותאכל את הלב, כלב יותר ...
  • רם בן ברק הוא אויב ישראל.
    השמאל הוא סרטן בגוף האומה
  • ועדת החקירה שתקום תצטרך לבדוק גם איך כל כך הרבה פסיכופטים מונו לתפקידי בטחון קרי...
  • האויב הכי מסוכן לישראל אלה היהודונים כדוגמת רם בן ברק. שונאי יהודים ויהדות ברמה ...
  • כן ירבו אוייבים כאלה
    וכן יעלמו מסיטים כאלה
  • מי משתין לכיון של הקוף הזה? עוד מעט יצווח באיילון
    תנו לקוף בוטנים שישתוק
  • מה עושים עם אוייב? קצת הסתה איזה כיף שזה כלפי נתניהו
    העיקר זה נתניהו שמפלג אהה?
  • מישהו יכול להסביר למה הוא חטשב שנתניהו האויב מספר 1 של המדינה? כלומר מה מר בן בר...
  • אחרי זה השפלים מיש עתיד מדברים על הסתה ומכונת רעל
  • רם בן ברק יצא אפס אבל עדיין אתה לא האויב שלי האויב שלי רוצה לרצוח אותי ואת משפחת...
  • אנשים בוגרים בסך הכל
  • הלך מחשבה כראה לא רק שלו
  • לפי ההגיון של בן ברק ישראל מפציצה בלבנון, ומחסלת מחבלים לגבי האויב האיראני, ישרא...
  • סוף סוף האמת הערומה
  • מי שאומר דבר כזה, מדבר למעשה על עצמו ומנסה להשליך על אחרים כדי להסתיר את זה הבנא...
  • שהאתונות ימשיכו לנעור, בקצב הזה לימין יהיו 80 מנדטים. ואז גם בג"ץ לא יעזור למחבל...
  • ניתן היה לחשוב שיש אחד שניצחונו בקטגוריית הפוליטיקאי הטיפש ביותר מובטח, ואז התבר...
  • אם עמית סגל לא חתום על הטיפשות הזאת לא הייתי מאמין שזה נאמר ע''י איש כל כך בכיר ...