רוטר
19.09.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

מיצג באו''ם בד באורך 100 מטר עם שמות 20 אלף ילדים פלסטינים שנהרגו בעזה

609,830
התראות
המיצג הושק ע"י קואליציה של ארגונים בין דתיים יחד עם כמרים ורופאים נגד רצח עם ורבנים שעטו כאפיות כטליתות
https://www.ynet.co.il/news/article/b1800owjkmx
60 תגובותמיון לפי
  • אנטוניו גוטרש חתיכת &%&%
  • הנתונים המוצגים הם של חמאס, למה ממשיכים להביא אותם ולפרסם אותם כאילו היו אמת מוח...
  • הלוואי שזה מה שהיה.
    אם הבוגרים שנהרגו מכונים "ילדים", זה נכון.
  • בהצלחה לביבי במקומו לא מגיע למוסד האנטישמי הזה יוצג כראש ממשלת רוצחי הילדים - ...
  • כישלון הסברתי נורא שלנו. מלכתחילה היה צורך דחוף במערך הסברתי מקיף וסובב עולם הקר...
  • העולם דוחה אנחנו צריכים להיות הכי חזקים והכי נחושים
  • גוטרש בשירות האסלאם .אוטואנטישמי
  • למדו מהטובים ביותר. מיצגיי קפלן
  • המספר והמתודולוגיה חייבים מקור ברור כשמציגים מספר כזה בזירה בינלאומית, צריך לצרף...
  • אין 20 אלף ילדים הרוגים וגם אם יש, שיראו את זה כאזהרה לקבוצה/מדינה הבאה שתחשוב ל...
  • יש לי הרגשה שהבד הארוך הזה יהיה התכריכים לגופותכם האירופאים האצילים והמוסריים. ה...
  • רק 20000? ומה עם היתר?
  • כאשר עם ישראל ומדינת ישראל יהיו חפצי חיים, ריאליים ופרגמטיים עוד נחריב את עזה הא...
  • למה לא להדפיס תמונות על בד באורך 100מטר מה7 באוקטובר ולתלות שכולם יראו איך נראה ...
  • מתוך 20000 כולם בעלי זקן ובהריון מתקדם ערכתי לאחרונה בתאריך 19.09.26 בשעה 13:19 ...
  • איך אמר רוה''מ לשעבר, אם הייתי ערבי הייתי מחבל והייתי הורג את היהודים האלה, משהו...
  • נכוונה של האנוישמים האלו היא אבל על 20,000 עזתים שלא זכו לשרת את האג'נדה, להפוך ...
  • צריך לבצע חקירה על פשעי מלחמה! לחשוב שהיה אפשר להציל לא מעט מהם אם מדינות המערב ...
  • אחרי מה שהם עשו ב 7 לאוקטובר , היה מצופה להשמיד את כל עזה עד ללטאה האחרונה שם. ז...
  • איפה מיצג דומה לילדי ישראל שנרצחו? או אוקראינה? תימן? סודאן? מיאנמר? סוריה? האיט...
  • ש 10.000 15.000 מהם שמות בדוים
  • למה נלין על האום באם יש בינינו שמייצרים נאזה ועוד יותר גרועים שתומכים בשקרנים שי...
  • בתגובהנצריך בד באורך 200 מטר עם שמות נפגעי הטרור הישראלים
  • הסיבה היחידה שהאו''ם קיים זה בשביל להתנגח בישראל וארה''ב. טראמפ אפס מאופס שלא הפ...
  • שמישהו יעיר את ביבי, גדעון סער וציפי חוטובלי.