אני חושב שאפשר להבין אותה. כשאתה חושב על האפשרות הזו, קשה שלא להיזכר בציטוט המקר...
אחרי העימות עם חליוה, אימה של ליבי כהן מגורי מדברת על האפשרות שנתניהו יישאר בשלטון אחרי הבחירות: '' אני לא משוכנעת שאוכל להמשיך לחיות כאן''
- אז תתחילי לארוז
- אם נתעלם מהקטע שצוטט בצורה דיי זדונית ומכוונת וחבל מה שהיא אמרה לפניי זה בול בפו...
- בהחלט צודקת, האחראי על האסון צריך לסיים את תפקידו
- חיינו עם גולדה אחרי כשלון יום כיפור וחיינו עם המערך עוד ארבע שנים נלמד לחיות עם ...
- חבל שאין שם מישהו שהיה אומר לה שלו היו מעירים את נתניהו בזמן כפי שמתבקש , הבת של...
- ערוץ 12 ערוץ נבזי ושקרי. חצאי אמיתות. נגד הממשחה. נגד הימין ונגד המסורת . חדשות ...
- תוכלי וסביר שתמשיכי... בדיוק כמו רוב האזרחים במדינה... מה שנשאר דמוקרטי במדינה ז...
- אחיי מהימין אל תתקפו אותה על מה שהיא אומרת מדובר באמא שבורה נפשית, ראיתי את העמ...
- כל אלה שאומרים שהם לא יכולים לחיות כאן… אתם לא מבינים מה קורה בעולם. אתם טועים...
- היא לא משוכנעת. … עוד קשקוש פוליטי. עם שחאדה ועבס בקואליציה היא משוכנעת שכן תשאר...
- נתניהו לא ישאר בשילטון. ליכודניקים רבים כבר לא יבחרו ליכוד. https://www.facebook...
- למה רצונם של אנשים רנדומליים הופך להיות כותרת ?
- באוקטובר הימין מנצח ונתניהו ראש ממשלה . כך או כך צריך לעזור לה. שהשם ישלח לה שלו...
- אחרי הכניסה בפריבילגיה הקפלניסט, הישנוני והרשלן חזיתית היא מחזירה מס למחנה ה״שינ...
- לא יעזור לנו להחליף דמויות ששבויות ומשועבדות לאותה פסיכוזה. צריך להשתחרר מהפסיכו...
- אפשר להבין אותה אבל למה ערוץ התבהלה לא מתמודד עם הטענה המקורית.? למה להסיט לביבי...
- נתניהו יישאר (עד 2034 לפחות) והיא יכולה להמשיך להשתמש בשכול ובהזדהות שלנו עם השכ...
- חופשית לעזוב ללא תנאי. בלי אם ובלי אולי. היא פשוט חופשית.
- רלבת
- הלאה בולשביקים ארורים הרבה לפנייך איימו שירדו מהארץ, נשמח אם תיקנו כרטיס בכיוון ...
- k
- חבל, כבר אהבו אותך ברוטר. חבל.
- מעולה. מחכים לך באירובה!
- גברת ליבי כהן כל עם ישראל שותך לצערך. פגדת רק אחד מאלה שאחראים ישירות ל טרגדיית...
- אני צמא לעוד תובנות של האמא של ליבי היא לא מרוצה מחליווה אבל רוצה שוב בשלטון את...