רוטר
19.09.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

אחרי העימות עם חליוה, אימה של ליבי כהן מגורי מדברת על האפשרות שנתניהו יישאר בשלטון אחרי הבחירות: '' אני לא משוכנעת שאוכל להמשיך לחיות כאן''

7513,965
התראות
https://x.com/newsisrael13/status/2101012909560058031.twitter
75 תגובותמיון לפי
  • אני חושב שאפשר להבין אותה. כשאתה חושב על האפשרות הזו, קשה שלא להיזכר בציטוט המקר...
  • אז תתחילי לארוז
  • אם נתעלם מהקטע שצוטט בצורה דיי זדונית ומכוונת וחבל מה שהיא אמרה לפניי זה בול בפו...
  • בהחלט צודקת, האחראי על האסון צריך לסיים את תפקידו
  • חיינו עם גולדה אחרי כשלון יום כיפור וחיינו עם המערך עוד ארבע שנים נלמד לחיות עם ...
  • חבל שאין שם מישהו שהיה אומר לה שלו היו מעירים את נתניהו בזמן כפי שמתבקש , הבת של...
  • ערוץ 12 ערוץ נבזי ושקרי. חצאי אמיתות. נגד הממשחה. נגד הימין ונגד המסורת . חדשות ...
  • תוכלי וסביר שתמשיכי... בדיוק כמו רוב האזרחים במדינה... מה שנשאר דמוקרטי במדינה ז...
  • אחיי מהימין אל תתקפו אותה על מה שהיא אומרת מדובר באמא שבורה נפשית, ראיתי את העמ...
  • ‏כל אלה שאומרים שהם לא יכולים לחיות כאן… ‏אתם לא מבינים מה קורה בעולם. אתם טועים...
  • היא לא משוכנעת. … עוד קשקוש פוליטי. עם שחאדה ועבס בקואליציה היא משוכנעת שכן תשאר...
  • נתניהו לא ישאר בשילטון. ליכודניקים רבים כבר לא יבחרו ליכוד. https://www.facebook...
  • למה רצונם של אנשים רנדומליים הופך להיות כותרת ?
  • באוקטובר הימין מנצח ונתניהו ראש ממשלה . כך או כך צריך לעזור לה. שהשם ישלח לה שלו...
  • אחרי הכניסה בפריבילגיה הקפלניסט, הישנוני והרשלן חזיתית היא מחזירה מס למחנה ה״שינ...
  • לא יעזור לנו להחליף דמויות ששבויות ומשועבדות לאותה פסיכוזה. צריך להשתחרר מהפסיכו...
  • אפשר להבין אותה אבל למה ערוץ התבהלה לא מתמודד עם הטענה המקורית.? למה להסיט לביבי...
  • נתניהו יישאר (עד 2034 לפחות) והיא יכולה להמשיך להשתמש בשכול ובהזדהות שלנו עם השכ...
  • חופשית לעזוב ללא תנאי. בלי אם ובלי אולי. היא פשוט חופשית.
  • הלאה בולשביקים ארורים הרבה לפנייך איימו שירדו מהארץ, נשמח אם תיקנו כרטיס בכיוון ...
  • חבל, כבר אהבו אותך ברוטר. חבל.
  • מעולה. מחכים לך באירובה!
  • גברת ליבי כהן כל עם ישראל שותך לצערך. פגדת רק אחד מאלה שאחראים ישירות ל טרגדיית...
  • אני צמא לעוד תובנות של האמא של ליבי היא לא מרוצה מחליווה אבל רוצה שוב בשלטון את...