רוטר
20.09.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

''מקדמת אסטרטגיה דו-שלבית'': מפלגת 'הציבור החרדי' מחזיקה במנדט אחד שמוגדר בטוח

6011,746
התראות
מפלגת 'הציבור החרדי' מאותתת לכולם שהיא כאן כדי להישאר. על פי הסקרים, המפלגה מחזיקה כיום במנדט אחד יציב שמוגדר כבטוח מתוך הציבור החרדי.

כדי לעבור את אחוז החסימה, גיבשה המפלגה אסטרטגיה דו שלבית. בשלב הראשון, בשבועיים הקרובים ימוקדו כל המאמצים והמשאבים במנדט החרדי השני. המטרה כעת היא ״לסגור את הבית״, לוודא שהבסיס הסקטוריאלי הדוק ולמצות את הפוטנציאל הטבעי של המפלגה.

רק לאחר מכן, אם הנתונים יראו כי הבסיס יציב, יועבר ההילוך לקמפיין רחב וישראלי יותר, אשר יפנה אל הקהל הכללי והמאוכזב. במפלגה מאמינים שקמפיין 'ישראלי' יותר עשוי להפוך את המפלגה להפתעת הבחירות ולהביא אליה קהלים חדשים לחלוטין. אשרי המאמין.

מקור:
עיתון 'משפחה' בווטסאפ:
http://chat.whatsapp.com/BFu6YIdBcvGD3f2T3LwjLX
60 תגובותמיון לפי
  • השאלה אם הקהל הישראלי שינהר 'להציל את החרדים' לא ירחיק חלק מהבייס החרדי
  • אשרי המאמין
    אשרי המאמין
  • חחח חילונים להצלת חרדים....
  • ה-op השמאלני הזה יזיק לחרדים, אבל לא לגוש. הרעיון הוא כנראה להחליש את ש''ס ואת י...
  • 1.8 אחוז בסקר אחרון הם עוברים כחול לבן אני לא מצביע להם אבל היוזמה מבורכת אגב לד...
  • הייתי מאוד שמח אם יעברו, אבל ככל הנראה כל קול שמצביע להם, זהו קול נוסף לשמאל בג'...
  • המפלגה ממומנת ע''י שמאל קיצוני. מידיעה. יש למישהו כאן אינטרס ברור
  • שטויות. אין להם אפילו מניין
  • פרויקט קפלניסטי שמטרתו השמדת מנדטים ימני
  • מדובר בפיגוע מנדטי במימון השמאל זה שעיתון משפחה מהדהד את זה רק מחזק את החשד. יש ...
  • 50 אלף קולות יהיו הישג אדיר
    במיוחד אם ילכו לעוד בחירות תוך זמן קצר
  • מפלגת קפלן על מלא מי ששורף קולות בידיעה ברורה עושה את זה כי זו המטרה ורק קפלן ...
  • אפילו לא חצי מנדט! הם יקבלו להערכתי עד 10 אלף קולות. והייתי נדיב. 15 אלף יהיה הפ...
  • נ.ב. אזהרת תוכן פירסומי. ערכתי לאחרונה בתאריך 17.09.26 בשעה 22:19 בברכה, בן המל...
  • פרוקסי של השמאל. תזכרו את ההיא מהגיס החמישי פעילת קפלן שאמרה שהיא עוסקת בלפלג את...
  • הלוואי ויצליחו הגיע הזמן שלציבור החרדי היקר החבוט והמושפל גם על ידי מנהיגיו שלו,...
  • לא שמעתי עד כה על אדם אחד בסביבתי שמתכוון להצביע ליצור הכלאיים הזה. ואני מסתובב ...
  • מגלומנים שישמידו מנדטים לימין
  • מפלגה שנתמכת על ידי אנשי הון שהם בטח לא מהימין
  • תוך שנה הם מגיסים את המנדט השלישי...