רוטר
20.09.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

בירם כיאל: ''אני אומר לערבים בנבחרת: דברו בשפה שלכם''

3813,846
התראות

בירם כיאל בראיון נרחב ל-BBC: "ישראל היא מדינה צעירה שצריכה ללמוד מה-DNA של עצמה. המטרה היא לחבר את כולם ביחד וללמוד מה אנחנו יכולים לעשות טוב יותר"
מקור: ספורט 5
38 תגובותמיון לפי
  • אוי ואבוי לנו מהיום שהערבים יתחילו ''לדבר'' בשפה שלהם בנבחרת השפה שלהם לא עדינה ...
  • עוד אחד שלא הבין את הקונספט של מדינת ישראל
    הם לא אשמים לא הסבירו להם בצורה נכונה
  • נבחרת ישראל היא היחידה בעולם בה חלק מהשחקנים מסרבים לשיר את המנון המדינה. בושה ו...
  • 99 אחוז מהערבים אותו דבר
    שונאים אותנו
  • אני אומר לבירם כיאל - אל תשכח שאתה אורח בבית שלי
  • 80% מערביי ישראל אותו זבל וישמחו לאנוס ילדות ולשרוף תינוקות כמו בטבח קפלן השקמה ...
  • שידברו לקירות,זו התשובה
  • שילכו לגור ולשחק בסוריה או עיראק וידברו שם בשפה שלהם
  • הכל בסדר, מקללים בשפה שלהם, זה מספיק
  • מרוב פרסי נובל ופטנטים הם לא יודעים מאיפה להתחיל להראות לנו מה הם יכולים לעשות ט...
  • ''ציונים'' מטומטמים. מי מוכן להמר על כך שלו יתאפשר לו ולא יפחד ממשפט לא ירים את ...
  • שומר החומןת לא היה אירוע מכונן מספיק כנראה שישראלים בלי פטיש 5 קילו על הראש בסגנ...
  • לבטל בחוק שפה הערבית .רק עיברית ואנגלית מדינת ישראל מדינת היהודים . שפה עיברית א...
  • באמת מה הבעיה ? מהכותרת אני מבין שכיאל מפרגן למדינה. אז הם מדברים בשפה שלהם, ביג...
  • כלומר: זו מדינה שאמורה לאבד את הזהות היהודית שלה העם היהודי נידון להשכח. זה מה ש...
  • הוא רוצה קידום ב׳כאן׳?! בטח מדבר ככה כדי שבמונדיאל הבא ישלחו אותו למקום האירוח ו...
  • איפה קריימר שיגיד לנו שהוא ציוני
  • נבחרת ישראל היא פרוייקט חינוכי. לא קשור לספורט. במשך שנים שילבו שחקנים ערבים רק ...
  • כאילו שעד עכשיו דיברו עברית ספרותית
    וקראו בלדות וספרים בדיזינגוב ....