בירם כיאל בראיון נרחב ל-BBC: "ישראל היא מדינה צעירה שצריכה ללמוד מה-DNA של עצמה. המטרה היא לחבר את כולם ביחד וללמוד מה אנחנו יכולים לעשות טוב יותר" מקור: ספורט 5
38 תגובותמיון לפי
אוי ואבוי לנו מהיום שהערבים יתחילו ''לדבר'' בשפה שלהם בנבחרת השפה שלהם לא עדינה ...
עוד אחד שלא הבין את הקונספט של מדינת ישראל הם לא אשמים לא הסבירו להם בצורה נכונה
נבחרת ישראל היא היחידה בעולם בה חלק מהשחקנים מסרבים לשיר את המנון המדינה. בושה ו...
ותגורו במדינות שלכם
99 אחוז מהערבים אותו דבר שונאים אותנו
אני אומר לבירם כיאל - אל תשכח שאתה אורח בבית שלי
80% מערביי ישראל אותו זבל וישמחו לאנוס ילדות ולשרוף תינוקות כמו בטבח קפלן השקמה ...
שידברו לקירות,זו התשובה
שילכו לגור ולשחק בסוריה או עיראק וידברו שם בשפה שלהם
הכל בסדר, מקללים בשפה שלהם, זה מספיק
מרוב פרסי נובל ופטנטים הם לא יודעים מאיפה להתחיל להראות לנו מה הם יכולים לעשות ט...
''ציונים'' מטומטמים. מי מוכן להמר על כך שלו יתאפשר לו ולא יפחד ממשפט לא ירים את ...
שומר החומןת לא היה אירוע מכונן מספיק כנראה שישראלים בלי פטיש 5 קילו על הראש בסגנ...
לבטל בחוק שפה הערבית .רק עיברית ואנגלית מדינת ישראל מדינת היהודים . שפה עיברית א...
באמת מה הבעיה ? מהכותרת אני מבין שכיאל מפרגן למדינה. אז הם מדברים בשפה שלהם, ביג...
כלומר: זו מדינה שאמורה לאבד את הזהות היהודית שלה העם היהודי נידון להשכח. זה מה ש...
הוא רוצה קידום ב׳כאן׳?! בטח מדבר ככה כדי שבמונדיאל הבא ישלחו אותו למקום האירוח ו...
איפה קריימר שיגיד לנו שהוא ציוני
נבחרת ישראל היא פרוייקט חינוכי. לא קשור לספורט. במשך שנים שילבו שחקנים ערבים רק ...
כאילו שעד עכשיו דיברו עברית ספרותית וקראו בלדות וספרים בדיזינגוב ....
הם לא אשמים לא הסבירו להם בצורה נכונה
שונאים אותנו
וקראו בלדות וספרים בדיזינגוב ....