רוטר
21.09.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

הנשיא הרצוג: אם אצטרך להתערב אחרי הבחירות אעשה זאת. ישראל צריכה ממשלה יציבה

8110,246
התראות
נשיא המדינה התייחס לבחירות הקרבות והבהיר כי אם תיווצר סיטואציה פוליטית שמחייבת התערבות הוא לא ישב על הטריבונה
https://www.kan.org.il/content/kan-news/politic/1100501/
81 תגובותמיון לפי
  • כמו בפשרת הרפורמה המשפטית?
  • הנה הפאשיסט התעורר, פתאום נזכר איך מדברים
    אבל בחקירות הוא סתם את הפה ג׳ורה שלו
  • טינופת אדם ארורה בערב בשביעי לאוקטובר 23 ראיתי בטלוויזיה את הנאום יפה הנפש שלו ר...
  • אתה לא פוליטי חמוד אין לי מושג איך אתה יכול להתערב אבל בטוח שזה לא יהיה טוב לימי...
  • מלכתחילה לא אמור להיות ציפייה מהנשיא אין לו שום תפקיד אמיתי בדמוקרטיה ובכל זאת, ...
  • הוא יכול לנסות להתערב. אין משמעות מיוחדת לכך. אם השמאל יוכל להקים ממשלה, גם ממשל...
  • בס''ד תפקיד מיותר. מוסד מיותר.
  • סוף סוף יש פה מנהיג דגול.
  • לכן חשוב להצביע לליכוד ולא למפלגות לווין כי אם אייזנקוט יקבל מספר גבוה מהליכוד ה...
  • ליכוד= לא ימין. מספיק לחשוב שנצביע לנתניהו ויהיה יותר טוב, בן גביר וימינה...
  • מכולה של מימחטות אף בדרכה לבית הנשיא.
    שיהיה לו הרבה אפשריות לדחוף את האף.

• לך תשמור על נתניהו מאוחדת ותעזוב אותנו בשקט כמו שעשית בחקירת העמותות של השמאל
  • זה הנשיא שלא מוכן לומר האם ראוי שרעם ישבו בכנסת רעם שלא מוכנה לגנות את חמאס ולומ...
  • נו, ראה שכל פקיד חסר משמעות במערכת השלטון הופך ל״עבר כי ימלוך״ עם סמכויות בחסות ...
  • לא חשבנו אחרת אתה תעשה הכל למען ממשלה ערבית טרוריסטית!!! כשאומרים לי שהרצוג יהוד...
  • = אני עומד להתערב בבחירות בישראל
    נשיא פוליטי על מלא
  • אנחנו נחקור אותך על מה ידעת לא ידעת. שתוק ושמור על זכות השתיקה. לא צריך התערבות ...
  • לפני 100 שנים היה זה בית המשפט שהעניק את השילטון למפלגת הפועלים שבדרכה הוא תמך, ...
  • הנשיא לצערי איבד את הלגיטימיות להיות אובייקטיבי יש לנו מספיק שחקנים פוליטיים. עמ...
  • אם יקרה מצב שאין לביבי 61, יש סיכוי לא רע שהליכוד יישב בממשלה של אייזנקוט עם סמו...
  • לדעתי , ישראל צריכה נשיא אוביקטיבי , ולא אחד שנוטה בחדות 0מאלה , ומרבה לגנות ולר...
  • איש הפח שהתערב תמיד תוך כדי צידוד מוחלט לצד אחד. תמשיך לשמור על זכות השתיקה. תסת...
  • מה הרעיון שלהוציא את המשפט הזה לפני שיש תוצאה? משהו מוכן להסביר לי? אחרי זה , אם...
  • אם קפלן לא ינצחו הנשיא יאלץ להתערב...
  • יעשו הכל בשביל לא לטפל במערכת המשפט
    על איזו אחדות מדברים?
  • פשששש איזה פחד הגנסטר יבוא
  • בשביל לקום מהטריבונה
    הוא צריך ראשית להתיישב עליה
  • הדעה הזאת שלי תפתיע אותכם: אני מתעב את נתניהו ברמה האישית והפוליטית, אני לא יכול...
  • הרצג מדבר כשצריך לשתוק ושותק כשצריך לדבר
  • להתערב? אולי לבטל את הקול שלנו כדי להקים את ממשלת עבאס. הכל עדיף על בחירות לא?
  • יותר מידי מוסד הנשיאות מתערבת יותר מיד בפוליטיקה הגיע הזמן לבטל את המוסד הזה, גם...
  • מה שלא עשה עד עכשיו, לא יעשה גם אחרי הבחירות. לא ידוע לי שיש לו סמכויות בכינון מ...
  • קישטא. מטומטם. בזבוז כספי ציבור על 2.
  • וחוץ מפוסטר (לא משהו, אגב) על הקירות, איזה מנדט יש לך בעניין?
  • מיהו בכלל? נשיא קפלן... הפאשלה בבחירתו היא כמובן כולה של הליכוד הכושל ושל נתניהו...
  • מסקנה: הימין חייב להבין שהוא חייב להתאחד כדי להשיג רוב מספיק גדול שלא יאפשר אופצ...
  • חסר הישע והיכולת שיושב בבית הנשיא משחרר רק אמירות. מעשית- אין לו שום כוח. אז שי...
  • הנשיא הכי מאכזב בתקופת מלחמה
    אפילו קצב היה יותר מוצלח...
  • מה לנשיא עז אדין אל קפלן ולעם ישראל.תשתוק כמו בחקירות על הפשעים שביצעת עם החבר ש...
  • כלומר אם הנדסת התודעה בסקרים לא תפגוש את המציאות הוא ינסה לכפות ממשלת שמאל בכל מ...
  • לפי על שהממשלה הכי יציבה פה בעשרות שנים האחרונות נראה שהרצוג לא צריך להתערב.
  • העיקר שישמור על נתניהו מאוחדת
  • ועכשיו לא היה ממשלה יציבה?
    השלימה את ימיה?

או שממשלה יציבה = ממשלת שמאל?
  • תודה אבאלה. עכשיו אני רגועה.
  • מי אתה, כלום ושום דבר שכמוך, שממעמד של פלקט מקרטון, תתערב בבחירות שהציבור אומר ב...