רוטר
15.09.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

תום ניסני על שרותו ב 8200: ''היו אצלנו ביחידה לא מעט קצינים שהיו משתתפים בגלוי, ובידיעת המפקדים שלהם באירועים של שוברים שתיקה ובצלם''

369,410
התראות
קצת על 24 חיילים שסיפקו את ה"עדויות" לסרט האנטישמי.
ממרום שירות של 10 וחצי שנים ב- 8200 יש לי קצת מה לומר

ובכן כן, אני מאמין שכל ה- 24 אם לא רובם הם אנשים אמיתיים מ- 8200, מילואימניקים או קצינים (פחות חיילים "פשוטים", לרוב המחלה הזו הייתה דווקא בקרב קצינים).
שהם שקרנים, אומרים חצאי אמיתות ושקרים שלמים רק כדי להבאיש את שמה של ישראל ולפגוע במדינה.

היו אצלנו ביחידה לא מעט קצינים שהיו משתתפים בגלוי, ובידיעת המפקדים שלהם באירועים של שוברים שתיקה ובצלם, אותם ארגונים בזויים שפועלים נגד הצבא ופונים להאג ולגורמים חיצוניים כדי להפעיל לחץ וסנקציות על החיילים ועל הצבא.
כולם ידעו את זה אבל זה היה נחשב סבבה והכל טוב. כן כן, קצינים שמשרתים בצבא ומקבלים משכורת מהצבא, משתתפים פעילים בארגונים שפועלים נגד הצבא.

אין לי ספק שזה קורה גם היום.
ב- 8200 זה אפילו לא היה נחשב דבר חריג. זה היה גלוי וברור.
אז שלא יספרו לי סיפורים שבצבא מופתעים מהאירוע הזה.
אני גם מניח שלא באמת יעשו מאמץ מיוחד לאתר את החיילים שהתראיינו ולעמת אותם ולהעמיד לדין. ומי שהוא חלק מארגוני שקר כמו שוברים שתיקה, שנתפסו בשקרים שלהם לא פעם אחת ולא פעמיים, ברור שישקר גם בסרט הזה.

לעומת זאת כשגילו רחמנא ליצלן שאני בעל דעות "אחרות מהמקובל" (כשאצלי כלל ברזל היה שבבסיס עצמו עסקתי 100% בעבודת מודיעין ובמקצועיות, שיבוא אחד שיטען אחרת) - אז חיפשו אותי וחיפשו עד למצב בו פטרו אותי משירות מילואים אחרי שגרמו לי לעזוב, רק כדי שלא אהיה חלק.
את 8200 ואת הצבא זה לא עניין, הם לא מבינים ולא רוצים להבין את הנזק העצום שהתופעות האלה גורמות למדינה, וגם לאזרחים הקטנים ולחיילים שנרדפים ברחבי העולם בעקבות הסרטים האנטישמיים האלה.

https://x.com/NisaniTom/status/2099894334745129318?s=20.twitter
36 תגובותמיון לפי
  • לא אתפלא אם כולם כולל כל המשתתפים צפונבונים אשכזים חילונים לא תמצאו שם אפילו מזר...
  • אם הנבלות מהשמאל ינצחו בבחירות לא תהיה ישראל
  • עדות של אדם ממורמר, שהורחק, פוטר. אולי הוא דובר אמת, אבל במצב הדברים חייב לחלחל ...
  • ברור שה''עדטעות'' ברובם המוחלט שקר. בטח איזה 5% קרוב למציאות. ועל זה הלבישו תפאו...
  • ארורים יהיו כל שונאי ישראל....
  • מתחבר ל: ''יאיר, רב סרן במיל' ב 8200: הייתי בתאי תקיפה במלחמה - צה''ל מפקיר ומסכ...
  • כידוע ב-8200 חבר (שמאלני) מביא חבר(שמאלני) תפסיקו את הנפוטיזם הזה גם ב-8200 וגם ...
  • ראיתי את ׳גנין גנין׳ ועקבתי באדיקות אחרי סרטוני שוברים שתיקה נהנתי כמו המ״המסור״...
  • אני שב ומבקש, תדגישו שמדובר בקצינים חילונים! אין מצב שקצין דתי היה עושה כדבר הזה...
  • זבלים נחמדים