רוטר
15.09.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

רביב דרוקר בראיון ראשון עם הבמאי של נז״א שואל שאלות נוקבות - ועדיין. התשובות מכעיסות

6419,829
התראות
מומלץ לכולם לראות!

בראיון ראשון עם הבמאי של הסרט נז״א, רביב דרוקר מעלה שאלות קשות - בעיקר על אמיתות המקורות, ולמה לא הייתה התייחסות לשביעי באוקטובר, ולמה לא הייתה השוואה לצבאות אחרים. והאם הוא עיוות את העדות של החיילים.

הבמאי: כשאתה תעשה סרט תכניס את כל הדברים האלה.

לסיום - הבמאי אומר שהוא חושש לחזור לארץ.

https://x.com/MaxNordau/status/2099621814276124966/video/1?s=46
64 תגובותמיון לפי
  • צפיתי בלילה, המשחק של השמאל בארץ הוא מדי פעם לתקוף ''מימין'', אבל בשורה התחתונה ...
  • דרוקר הרגיש כמו גרמני כשצפה בסרט, היה עדין איתו
  • שלא יחזור, שיישאר בונציה אוהבים אותו שם
  • דרוקר ממש האיש המתאים לראיון הזה ....אחרי שאמץ את הטענות שבסרט נגד צה''ל וחייליו...
  • דרוקר מבין שאייזנקוט הפסיד בגלל הסרט מנדט מתלבטים אז הוא בלחץ,הכל משחק להציל משה...
  • ניו נאצי מזוהם!!
    שלא תעיז יותר לידרוך במדינת היהודים!!
  • שאלתי את הצאט אילו הפקות מימן הגארדיאן בקונפליקט יהודי פלסטיני מחלקת הדוקומנטרי ...
  • מאחל לו מוות אכזרי כמו לנוחבות. אויבים על מלא.
  • עוד לא החלטתי ממי אני נגעל יותר
    מהמראיין או מהמרואיין
  • סיכום ג'ימיני: זה ראיון של רביב דרוקר (ערוץ 13) עם יובל אברהם, שותף לבימוי הסרט ...
  • טוב מאוד!!! אין לבוגדים כמוהו מקום בארץ ישראל!!! לסיום - הבמאי אומר שהוא חושש לח...
  • ישראל לא הרגה ילדים בכוונה להרוג ילדים במלחמה: מדינת ישראל הותקפה בשביעי לעשירי ...
  • מי שאחראי על כל פשעי המלחמה זו הפצ''רית לשעבר!! והייעוץ המשפטי הם אישרו את זה, ו...
  • שה''במאי'' הזה לא יחזור לארץ ! וגם הכונפה ה''במאית'' השנייה ( אני לא בטוח שהי...
  • אסור לתת לו ולשותפה שלו לחזור לארץ.
  • שאלות נוקבות ? מרים לו להנחתה
  • בסה''כ רביב דרוקר נתן לו לגיטימציה, רק רצה לנער את עצמו ולא להזדהות במפורש
  • היצור הזה הוכיח את הצביעות וההתממות והמטרה הפוליטית שלו ברגע אחד של הראיון שמסיר...
  • מה לנו כי נלין ? ציונים עלק https://x.com/yinonmagal/status/2099757542549135681?...
  • עכשיו אין לי שום ספק שהאיש פסיכופט
  • איש שמאל קיצוני שמתעמת עם חיילים כל הזמן מחשיב את עצמו עיתונאי בגלל סרט שעשה ערכ...
  • המרואיין הצליח להביך את דרוקר במהלך הריאיון ויותר מפעם אחת
  • למה הוא בכלל מראיין אותו? כי רביב דרוקר במסע הלבנה לבגידה של החלאות הללו
  • אני מאמין בכל ליבי לערוצים שפמפמו על ''ההרעבה'' בעזה/על רצח משפחה פלסטינית שנסעה...
  • הסרט הזה האיר עיני עוורים שחושבים להצביע לשמאל ועוברים עכשיו לימין,השמאל מזהה בנ...
  • רב זבל מראיין פח זבל.... הלוואי שיצליחו לשלול אזרחות לפח המהלך הזה, ככה יהיה קל ...
  • שלא יחזור
    עדיף לו אצל רומאים
  • בסוף מסתבר ששני המוקיונים האלה עשו את זה רק כדי לקבל ויזת פליט באירופה
  • מעניין אם קיבל את השאלות מראש אם כן עזרו לו להכין את התשובות אולי ההפקה של דרוקר...
  • הבמאי לא צריך לחשוש לחזור לארץ הוא צריך לחשוש בכל מקום בעולם, ועדיין מצופה שתנתן...
  • איך הם תמיד נראים אותו הדבר
  • ראיון אירוני. הוא תוקף את צה''ל על כך שלא חושבים על ההשלכות והנה מסתבר שגם הוא ל...
  • קאפו שיצרו סרט תעמולה נאצי ומאשימים דווקא את ישראל, את הקרבן, בנאציזם. בגרמניה כ...
  • או ואווי רביב דרוקר השמאלן שואל שאלות קשות
  • סרט צריך מימון - האם נאמר מי מימן אותו? הכלל להבנה הוא ''Follow the Money''
  • לא הבנתי ! כל הסרט הזה הוא פייק אחד גדול ?
    לא יתכן !!!
  • תגידו, רק לי יש את התחושה שמפיקי הסרט רצו לרמוז על מילה אחרת שמתחרזת עם NAZA..?