רוטר
10.09.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

הליכוד: הפרשייה האמיתית שהתגלתה ביומיים האחרונים היא התערבות זרה בוטה בבחירות בישראל

6515,222
התראות
הליכוד:

הפרשייה האמיתית שהתגלתה ביומיים האחרונים היא התערבות זרה בוטה בבחירות בישראל.

התברר שמי שעומד מאחורי הידיעה השקרית של עיתון ״הארץ״ הוא הבכיר הפלסטיני מוחמד דחלאן שיושב באמירויות.

דחלאן הקים רשימה משותפת עם חמאס לבחירות ברשות הפלסטינית. הוא מעוניין להפיל את ממשלת הימין בראשות נתניהו כי הוא חולם להשתלט על רצועת עזה. לשם כך הוא צריך ממשלת שמאל חלשה של איזנקוט, יאיר גולן, ליברמן והמפלגות הערביות. ממשלה כזאת תיסוג מעזה ותעביר אותה לשליטתו.

עוד נחשף ששלומי אלדר שפרסם את הפייק ניוז, קיבל תשלום מעמותת שמאל שקשורה למפלגת ״הדמוקרטים״ של יאיר גולן, כדי להפיץ את עלילת הכזב שלו.

כמו כן, לפני כחודשיים יאיר גולן ורונן בר ביקרו בחשאי באיחוד האמירויות. האם ביקור חשאי זה קשור לפרסום הכוזב ב״הארץ״?

הליכוד דורש לפתוח בחקירה פלילית נגד שלומי אלדר, רות יובל, עיתון ״הארץ״, יאיר גולן ומפלגת ״הדמוקרטים״, בשל החשד לניסיון שיבוש הבחירות עם גורמים זרים.
65 תגובותמיון לפי
  • אני תומך באיזנקוט אבל היה ברור שהידיעה הזאת היא ניסיון די עלוב של איחוד האמירויו...
  • דברים ברורים מאוד. לא נראה לי שיש משהו להוסיף למרות שתיכף יגיע המסיתים ומסיטי הא...
  • השבכ צריך לחקור מיידית
  • חובה חקירה פלילית נגד אלדר , חובה!! רות יובל, עיתון ״הארץ״, יאיר גולן ומפלגת ״הד...
  • כמו בכל בחירות השמאל מרוב שהוא מנצח ובטוח בנצחונו בסקרים הוא מתחנן לעזרה משונאי ...
  • מצאו את ספין/אסטרטגית ההסטה :-)
  • חחח ביבי בנה ספין תיאורטי שלם על האירוע הזה. לא יעזור לו, הבוגד נשאר בוגד!
  • רונן בר? הוא לא מפסיק לחתור תחת הממשלה האפס הזה
  • הגיג מזהירים אותנו מ״העברת השליטה בעזה״ ומ״ממשלת שמאל חלשה״ בעוד הממשלה הזו היא ...
  • דחלאן מקבל תמיכה מ mbz ואני לא מצליח להבין מה האינטרס שלו זה התעלומה העיקרית פה
  • העם בישראל לא מטומטם ויוכיח את זה ביום הבחירות
  • אז היה או לא היה? ואם לא היה - למה אין תביעת דיבה בבית משפט השלום בתל אביב - יפו...
  • במקום להתמודד עם השאלה הפשוטה האם נתניהו קיבל אזהרה לפני 7 באוקטובר ומה עשה בעקב...
  • ביבי בבעיה גדולה. ראוי שיפרוש ולא יבזה את עצמו
  • האמירתים לא הכחישו את הדיווח שהזהירו את ביבי, אז כרגע זה לא פייק
  • הם יודעים מה היא התערבות זרה
  • הוא שאמרתי: מבצע השפעה על מלא, השאלה אם זה רק גורמי חוץ או גורמי חוץ בשיתוף גורמ...
  • מה התוכנית של הליכוד לגבי עזה באמת? כיבוש גירוש ויישוב? אם כן, שיתכבדו ויגידו את...
  • השמאל רוצה לחזור לימי אוסלו העליזים - שהביאו מאוחר יותר למות עשרות אלפי יהודים ו...
  • נראה שהפרשייה הזאת היא יותר מנורה אדומה ללמה אין ועדת חקירה ממלכתית ושביבי אחראי...
  • למה הארץ מפרסם מידע שלא נבדק . זה לא מוסיף כבוד לעיתון
  • אין לי ספק, שאם בנט היה ראש הממשלה, הכל היה כשר הפוליטיקה במדינה, מזמן חצתה את ג...
  • צריך שהיועמשית תורה על פתיחת החקירה?
    הצחקתם אותה
  • איפה רוצח התינוקות? עוד לא הושלך למרתפי השבכ?
    חולה נפש מטורף
  • ה0מאל לא יוותר הם ישחקו מלוכלך כדי לחזור להיות אדוני הארץ חבל שיש פתאים בימין שא...
  • כן וביבי אחראי הטבח הגדול בהיסטוריה בפניקה 27.10 עם ישראל יזכה לגאולה השקר יובס,
  • בחייאת ביבי.....והאישה מהכפר הירוק שהתלוננה על גנץ?
    לא התערבות בוטה בבחירות???