רוטר
30.08.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

ירון זליכה פונה לראשי המפלגות לוינטר להנדל לארדן ולגנץ, תתחברו איתנו היום תפסיקו לפחד, עשינו הכל על מנת ליצור חיבור טכני.

548,854
התראות
"כל ראשי המפלגות יודעים שרק חיבור איתנו יכול להוציא את ארדן ואת גנץ מהקבר הפוליטי רק חיבור איתנו מרים גבוה את הנדל ואת טרופר מעבר לאחוז החסימה ורק חיבור איתנו מייצר עם וינטר מפלגה אדירה, עם מספר מנדטים דו ספרתי, הסיבה היחידה שהמפלגות כולן לא יכלו להתחבר עם המפלגה הכלכלית למרות שכולם רצו ורוצות את הבסיס האלקטורלי שלנו התשובה הזאת נמצאת במקום אחד ברשימת התורמים של המפלגות ולא צריך חוקר פרטי בשביל זה, רשימת הבושה והשחיתות מופיעה באתר מבקר המדינה אני וחבריי למפלגה הכלכלית הבלתי משוחדים היחידים שרצים לכנסת, כל מפלגה שתתחבר אלינו תחטוף כמו המפלגה הכלכלית חרם מוחלט של ערוצי התקשורת בבעלות הטייקונים, תחטוף על הראש מלחמת חורמה של ערוצי הטלוויזיה והעיתונות, תחטוף על הראש סקרים המבושלים נגדה ונגד החיבור". "פונה לראשי המפלגות לוינטר, להנדל לארדן ולגנץ אם כל השחיתות הזאת שתיארתי לא נגעה בכם בואו ותוכיחו את זה היום תתחברו איתנו היום תפסיקו לפחד".

"כמעט לא היה ראש מפלגה אחד מהמפלגות הקטנות והחדשות שאני וחבריי למפלגה לא פנינו אליו ושלא נפגשנו איתו ושלא עשינו הכל על מנת ליצור איתו חיבור טכני באנו לדיונים נטולי אגו אפילו לא דרשתי מקום ראשון ולא דרשנו שום דבר מלבד ריצ'רץ' הוגן הסיבה שהמפלגות האחרות רועדות מפחד להתחבר איתנו היא רק בגלל שלהיות מפלגה ישרה בישראל זה משהו שיש לו מחיר יקר".

https://www.youtube.com/watch?v=_Hjp2A_FrR8.youtube
54 תגובותמיון לפי
  • הייתי מצביע לזליכה בגלל הפן הכלכלי חברתי אבל בסוף אנחנו מצביעים על ביטחון. זה מה...
  • יש לו 2.5 מצביעים והוא מדבר כאילו יש לו 40 מנדטים
  • שיגעתם אותנו. עוד חודשיים כאלה? 🤦‍♀️
  • אחלה זליכה עושה עבודה חשובה
    בשריפת קולות ביביסטים
  • בהצלחה זליכה. צור חיבורים כדי שנקים ממשלה ציונית ימנית ולא ממשלת אחים מוסלמים.. ...
  • בן גביר ישחק אותה אם יצרף אותו
  • פיל שעליו זבוב דהר במדבר ויצר ענן אבק ענק. אמר לו הזבוב: ״תראה כמה אבק *אנחנו* ע...
  • אם זליכה מתחבר לגנץ אני בוחר בו
  • ארדן וגנץ זה שמאל. האם גם וינטר זה שמאל
  • ישר כוח! הצלחתו הצלחתינו! מושחתים נמאסתם!
  • מה זה הסלט הזה? שיקרא גם לבל״ד רע״מ ביחד קדימה התנועה המחנה הציוני, יש לו דעות פ...
  • שימו לב שהן פייגלין והן זליכה לא מציעים זה את זה כאופציה לריצה משותפת אך גם לא מ...
  • צודק אבל אין להם שכל
  • תצביעו זליכה! אופציה א' https://media1.giphy.com/media/v1.Y2lkPTgxNmJkM2Y4dmZ5dj...
  • הבן אדם חי בסרט במקום להיות ראלי ולהתחבר לאחת המפלגות חושב שיצליח לבד וסתם שורף ...
  • אגב זליכה. אם סמוטריץ ופייגלין סוגרים דיל טכני. הם יכולים להכניס צלע שלישית לדיל...
  • מחפשים לרכוב על הגב, כדי לעבור את אחוז החסימה
  • נאום של מיואש.