רוטר
25.08.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

בנט על איילת שקד- ''יש אנשים שהם עדיין בשיח של מחנה שמאל מחנה ימין ואני לא שם בצורה הכי עמוקה'' • ''אני שמתי בצד את הפוליטיקה האידאולגית''

9315,062
התראות
מהרגע שאני חושב על חזרה להנהגת המדינה זה עולה

ישבנו בבית שלי ביחד והבנתי שאנחנו לא באותו מקום
יש המון אנשים שהם עדיין בשיח של מחנה ימין ומחנה שמאל ואני לא שם בצורה הכי עמוקה

אם היא הייתה באותה תפיסה שמניחים בצד את הפוליטיקה האידאולוגית ומתמקדים בלהציל את המדינה אז כן

https://youtu.be/_HAMjayrF4g.youtube

דקה 18
93 תגובותמיון לפי
  • אתה רקק קטנטן עם שאיפות ביביות
  • צמד נוכלים שנתפסו בנוכלותם. לה בניגוד לליצן הזה לפחות יש עוד קצת בושה והיא רק מצ...
  • כמו מלכת יופי בנאום הניצחון שלה
  • חבל. היא עשתה מלא נזקים.
  • אתה הכי שם. איש שמאל שזנח הכל אחרי שטעם ברמאות את כסא ראש הממשלה. במקום לעשות חש...
  • יוסף כץ לקבלה, יוסף כץ לקבלה
  • ברור - הנוכל באותו מקום רק עם מי שמוכן לזרום עם הנוכלות שלו ולנטוש את כל הערכים ...
  • במילים אחרות.אני אופורטוניסט וגאה בזה
  • פחח כמה שהנוכל מביך ומה עם חרדים חילונים יא פח אשפה מהלך
  • כמו מנסור עבאס לא ימין ולא שמאל
  • ב''ה שאחוז החסימה ינצח את הנוכל בנט הכסאולוג.
  • נפתלי היקר, עבדת עלי פעם אחת יותר מדי. לא מצביע לך יותר!
  • כל מי שהיה עם בנט עזב אותו שקד, אורבך, סילמן, שיקלי, מיימון, פליישמן, מתן כהנא. ...
  • מדובר בשרלטן, אופורטוניסט, גנב, בוגד, רמאי, שקרן, נוכל ועוד... התכונות הללו שלו ...
  • למי אכפת מה האיש הלא רלוונטי הזה אומר ובאשר לאייל שקד: אם היא היתה עוזבת בזמן את...
  • לוותר על הזהות היהודית של המדינה זה לחתוך לה את העורק הראשי, לקרוא לזה אחדות זו ...
  • בקיצור הוא מודה שאין לו אידאולוגיה וכל מה שמעניין אותו זה סידור עבודה
  • גם בנט מבין שהעם רוצה ממשלת שינוי ושיקום כי המדינה הידרדרה לתהום והיא בסכנה, ואי...
  • האיש דובר אמת. הוא לא שם. הוא לא בימין הוא לא של ישראל הוא לא מתחשב במציאות והוא...
  • משפט שמסכם אותו. נשים את האידאולוגיות בצד
  • הקמפיים של אייזנקוט, בנט, לפיד זה טישטוש העובדה שהם שמאל. לפיד, אייזנקוט הם ממש ...
  • אמר הלולב. יש אנשים שהם עדיין בשיח של מחנה שמאל מחנה ימין ואני לא שם בצורה אף מח...
  • הבנטיזמוס דורסי אכלה לך את המוח
  • בנט עמוק בקקט. יראה את אחוז החסימה מלמטה יחד עם האחוק החלול
  • ברור. הלכת ישר על השקרים. מגלומן יהיר. מי יבחר בך?
  • בנט על איילת שקד: אני, אני, אני ואני... לא משנה על מי או על מה הוא מדבר, הוא מד...
  • לשון חלקה לא יותר
  • הטיפשות גדולה עליו
  • אידיוט יותר מנעל 🤥👎🏿
  • אוי זה מושלם
  • כמו יאיר לפיד, הנוסחה היא מה אני חושב שהציבור הכימרוצה לשמוע. אפס קוהרנטיות, אפס...
  • הוא אכן שם בצד אידאולוגיה והפך להיות קפלניסט על מלא
  • לפיד מדביק את מי שבקרבתו?
  • שמת בצד את האידיאולוגיה הישנה שלך לטובת האידיאולוגיה החדשה שלך והיא ״ כיסאולוגיה...
  • כל פעם שאני רואה כתבה על בנט אני רוצה לכתוב "הסר" , ומשום מה זה שוב ממשיך להגיע....