רוטר
20.08.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

נתבג נסגר לנחיתות

10320,916
התראות
https://t.me/amitsegal/64058
103 תגובותמיון לפי
  • מדינת עולם שלישי .. בריונות על חשבון האזרח הקטן ועד העובדים שיפרסמו לציבור את הד...
  • רוצים ללחוץ על השרה להגיע
  • כשעשו את הביריונות הזאת בגלל הרפורמה זה היה סבבה, נכון?
  • והמראות. כל דלפקי הצ'ק אין סתומים מנוסעים. מצאו זמן לשביתה. בשיא העומס. אחר כך ה...
  • מישהו שם רוצה בכוונה בכוח לפגוע בימין בבחירות..
  • מקווה שאנשים שגרמו לזה יקנסו לא הגיוני מסכנים משפחות עם ילדים קטנים אוגוסט רוצים...
  • באמת היו חסרות לנו צרות.
  • התעללות האזרח, העיקר ששרת התחבורה שוב בחופש
  • מה זה אם לא טרור? למה ראשי ועד העובדים לא עצורים?
  • מה מעניין נתב״ג העיקר רגב בחמישיה בפריימריז וטסה לחופשה עם כל הצוות שלה דרך אגב ...
  • ועדי עובדים זה גועל נפש
    שארית מימי מפא"י
  • הצעה שלי פיטור כל ראשי הוועד מיידית. בלי הודעה מקדימה. לאחר מכן, פירוק הוועד לחל...
  • ההסתדרות?!
  • בעיניי זה שווה ערך כמו האיומים של כל קבוצות המוחים למיניהם שאיימו לסגור את נתבג ...
  • ההסתדרות והוועדים האלה זה מורשת הסוציאליזם של מפא''י - דינוזאורים שהיו צריכים לח...
  • שרת התחבורה מטיילת במרוקו והאזרחים סובלים
  • האחראים צריכים לבלות את שארית חייהם בבית כלא
  • החבלות הראשונות לקראת הבחירות - השמאל מוכן להרוס המדינה העיקר רל''ב
  • לכלא את הפורעים ברישיון הללו עוד היום הרסו לעשרות אלפי אנשים את היום והשביתו מדי...
  • לפרק את ועדי העובדים שמתנהגים כמו במאפיה
  • מה פשר הכותרת?
    3 טיסות נוחתות כעת
  • מתברר כלא נכון, יש נחיתות...
  • מה הזמן מסמן לי שום דבר לא קורה סתם עם ישראל התמכר לטיסות ולא מבין שאנחנו בעשור ...
  • מירי כפיים רגב
  • פעילי החמאס לימדו שאפשר לסגור גם את נתב''ג
  • חלאות אין מילה אחרת. יש עונשים כבדים על שביתה פראית אבל כיון שמערכת המשפט מושחתת...
  • תביעה אישית נגד עידן פנחס. על כלל הנזק למשק.
  • וזו הסיבה שביבי צריך ללכת אתמול ואני הצבעתי רק לו מאז שהייתי בת 18 וזה היה מזמן....
  • סרטון מהשדה - המון אדם בהמתנה. https://x.com/MOSSADil/status/2090385213465481502...
  • ככה זה שמפלגת פח אשפה מנהלת את המדינה הכל שחיטות !!! צרת התחבורה בחופשה פרטית בפ...