רוטר
04.08.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

הניידת מתעדת, הדו''ח יחכה לכם בדואר: ''מהפכה המצלמות'' במשטרה

4020,259
התראות
https://www.youtube.com/watch?v=NbCYZQTHFJ4

בחודש שעבר יצאה לפועל באגף התנועה התוכנית החדשה שמטרתה להפוך את כל רכבי המשטרה למצלמות ניידות. עד כה הוכשרו כ-100 ניידות - שמסוגלות לתעד את העבירות בכביש, לנתח אותן ולהפיק אוטומטית דו"חות וקנסות בהתאם
40 תגובותמיון לפי
  • בדואר? עם יונה + דמי פיגור?
  • יפה מאוד המון פסיכים בכבידים אבל לדעתי הדבר הכי חשוב לטפל פה אלו בריוני כביש, כא...
  • סרטון 🙋🏼‍♂️ מוטמע 🙋🏼‍♂️ ולדעתי כבר עסקנו פה באייטם הזה, לפני כשבוע-שבועיים.....
  • מוצצים את האזרחים עד השקל האחרון, עובדה שלא מסתפקים בשלילה בלבד
  • רע מאוד לא בגלל הנסיון לחשוב מחוץ לקופסא ולהיות יעיל יותר מממלז נייח-מולשן. בגלל...
  • לי מפריע מאוד שאיכפת למשטרה רק כשיש לה איזה 'מבצע אכיפה'. שאר השנה, מתעלמת מעביר...
  • ללא ספק השוטרים עובדים קשה אז צריך להוסיף מצלמה כדי להקל על הבטלנות שלהם ולרושש ...
  • ''ניתוח אוטומטי''? מה שנאסר ע''י ביהמ''ש בדוחות חניה, מוכשר בדוחות תנועה? מעניין...
  • גזל גזל תרדוף.
    שמסוגלות לתעד את העבירות בכביש
  • מהפיכה זה לקבל הודעת טקסט עם קישור לתשלום מיד לאחר ביצוע העבירה
  • ‏אלפי שוטרים ‏שגייס בן גביר משועממים. ובמקום לתפוס עבריינים וגנבים .הם חומסים ...
  • בדואר כדי שנוכל לשלם ריבית דריבית לאחר מכן
  • אותם שוטרים שנהנים מהאמצעים הטכנולוגיים האלה לא מבינים שהם חופרים לעצמם את הבור?...
  • לכל הציניקנים המקטרים כאן על האכיפה, האם יש לכם הצעה פרודוקטיבית להפוך את הכבישי...
  • תנו לי לנחש שגובה הקנס ברוב המקרים לא יעלה על 500 ש״ח
  • אני בסדר עם זה. אפשר על הדרך לפרק את משטרת התנועה שבלאו הכי לא עושה כלום אף פעם....
  • שישימו כאלו על אוטובוסים
    שיתנו דוחות לכלי רכב שחוסמים תחנות.
  • טוב מאוד, יש אנשים לא שפויים בכבישים. חבל שזה רק כסף, יש אנשים שכבר מזמן היה צרי...