רוטר
30.07.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

גורם צבאי בכיר על אירוע המשמעת: ''אירוע חמור, יטופל מתוך כבוד ודרישות בלתי מתפשרות''

5612,856
התראות
*גורם צבאי בכיר:*

״כל הלוחמים בגדוד, מהמג״ד ועד אחרון החיילים לחמו במלחמה וסיכנו את חייהם בכל גזרות הלחימה.
לצד זאת, מדובר באירוע משמעתי חמור שאין לו מקום בצה״ל.
כמו באירועי לחימה כך גם באירוע זה, הוא יטופל על ידי המפקדים מתוך אהבה וכבוד לחיילים, ובה בעת תוך הצבת דרישות גבוהות ובלתי מתפשרות".
56 תגובותמיון לפי
  • ''ותודה לצ'אט GPT שעזר לי לנסח הודעה''.
  • הבעיה שאף אחד לא יעיף את המ''פ על חוסר כבוד ללוחמים וביזוי הסמלים שלהם... יעדיפו...
  • לא מעניין אותי גורמים צבאיים בכירים ללא שם.
  • נראה , אם החיילים יפגעו יתחיל מרד בצבאר
  • עוד אפס בכיר? שב בשקט ותגיד תודה ללוחמים שהתגייסו לפני שנתיים וחצי ולא הפסיקו לה...
  • אין בפיקוד הצה''לי אהבה או כבוד ללוחמים, רק ניסיון לשבור את הדבר היחיד שהם נשעני...
  • מציע ללוחמים להמשיך וגם לא להתייצב למשפט הכח שלהם זה שהם הרבה יחד אחרת אין להם ס...
  • אבוי לנו שגדל כאן דור שאפילו הצבא לא מצליח למשמע אותו. חובה לטפל באירוע ביד סופר...
  • עוד תגובות של החיילים מקור המעורה בפרטים כותב לנו כך: "מג״ד טיפש שהצליח לקומם גד...
  • מה היה האירוע?
  • כמו שטיפלתם בקפלניסטים?
    מי הגורם הבכיר?

כל הכבוד ללוחמים!
  • הצבא יש היררכיה, לסמלים אין שום חשיבות אלא רק לפקודה של המפקד. ברוסיה זורקים לבו...
  • כשיאיר גולן יהיה שר הבטחון, לא יהיה לו חיר שריון ותותחנים,תגובת נגד לטייסים הסרב...
  • יצא לי להתקל בשירותי במפקדים חוכמולוגים. הם תמיד יפסידו.
  • צבא של לוחמים גיבורים שמפקדיו נמושות שמאל פרוגרסיביות עם מוסר גוי
  • מה הן חושבים החיילים האלו, שהם קפלניסטים שהציבור ייצא לשרוף את הרחובות בשבילם? ה...
  • ראי ראי שעל הקיר מי המג״ד הכי אטום בכל העיר
  • החיילים רואים איך המדינה נלחמת בשיניים כדי לתת לאנשים פטור מהצבא, אז למה שלא ילכ...
  • מממתי חיילים יכולים לקבל החלטות עצמאיות הבעיה בצה"ל היא המשמעת ! קשה להטיל משמעת...
  • תפסיקו להתייחס לחיילים כמו ילדים מטומטמים. הם בכלל לא כאלה.
  • צה''ל -על המרד בגבעתי: ''החיילים אשר הובילו את האירוע אשר התרחש מוקדם יותר היום ...
  • מתוך 120 סרבנים 100 כבר חזרו