רוטר
22.07.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

סמוטריץ אחרי הדיון הביטחוני הממושך הלילה: למדינת ישראל אין אינטרס להצטרף למערכה המתוחמת בין אירן לארהב - המצב הנוכחי הוא הטוב ביותר לנו

8114,967
התראות
https://t.me/NitzanShapira12/14662.telegram
81 תגובותמיון לפי
  • איראן עדיין מעשירה אורניום? אז
  • סמוטריץ: חמאס הוא נכס בצלאל סמוטריץ' ב-15.10.2023: "אני ניצב מולכם היום ולוקח אח...
  • מצב הסבבים טוב לנו? ראינו לאן זה הוביל אותנו עם עזה
  • נפלה לי שן בגללו. סטרתי לעצמי כה חזק לוודא שאני לא חולם ושסמוטריץ אמר משהו הגיונ...
  • צודק. בנתיים האירנים מבזבים מלאים יקרים של טילים בליסטים. חוטפים מכות מארה''ב. ר...
  • כרגע זה נכון. אבל לא כתוכנית עבודה לאורך זמן. בזמן הזה הבחירות מתקרבות וגם הממשל...
  • בול שהמפרץ שימשיך להשרף נראה אחר כך כמה יעניין את סעודיה מדינה פלסטינית כשהבית ש...
  • האיש ביצועיסט, אבל לא מסוגל לשמור על הפה שלו.
  • כמובן, צריך שבשלב מסויים זו לא תהיה מלחמה מתוחמת, אבל כל עוד זה כך, עדיף שישראל ...
  • אז בשביל מה זה טוב לפמפם ידיעות מטעם המודיעין הישראלי שמטרתן רק להסלים את המלחמה...
  • לא כזה חכם הוא לא צריך להצהיר על זה - זה פוגע גם בהרתעה, גם בערפל הקרב וגם בתדמי...
  • למה הוא אומר דבר כזה , איזה טמטום.
  • +1 אני מקווה שהוא לא משקר
  • זה לא ההוא שטען שחמאס הוא נכס?
    רמת אמינות ....
  • אסטרטג אדיר. אדיר הוא… איש היה בישראל, בצלאל סמוטץ הוא שמו. איש צעיר וגבה קומה, ...
  • יש להם אטום יא לא מפותח
  • בדיוק מה שאני אומר
    אין לנו שום סיבה להידחף כרגע .
  • תשתוק בנאדם תשתוק, אין מה להגיד משפט כמו המצב הנוכחי הוא הטוב ביותר לנו, תמיד יש...
  • לפני כל ניתוח שולחים מרדים.
  • בספק אם המצב הנוכחי בר קיימא לישראל יש אינטרס להצטרף רק אם תהיה לה השפעה על בחיר...
  • סמוטריץ הפעם צודק אבל טיפש כרגיל. מסכים עם העקרון, אבל למה שר בממשלה צריך להגיד ...
  • נשמע כמו משפט הטעייה
  • זה נכון. כל המזרח התיכון חוטף חוץ מאיתנו
  • מי רוצה מלחמה בעת הזו?
    חוץ ממי שמרוויח ממנה, בטח איזה שיפונציק
  • האיום המיידי הוסר במפגשנו האחרון. עכשיו נותנים לאיראן להתפורר.
  • תודה סמוטריץ, אירן מודה לך
  • אין הברכה מצויה אלא בדבר הסמוי מן העין סמוטריץ, אם זה באמת הכי טוב לנו, אז למה ל...
  • החכם הזה פשוט מזמין את אירן לתקוף את ישראל
  • עשה המרה לשמאל בגלל הרופס, אבל הפעם צודק. אין טעם לספוג טילים כשאי אפשר להשיג את...
  • עכשיו תארו לעצמיכם מה היו עושים כאן לבנט או אייזנקוט אם הם היו מוציאים משפט כזה ...
  • מלאכתנו נעשית בידי אחרים - נהדר!
  • וחמאס הוא נכס לישראל נכון בצלאל? ימין רופס ועלוב
  • אצל סמוטריץ' ממשלת לבנון היא נטל והחיזבאללה זה נכס... אידיוט מושלם.
  • צודק לגמרי גם מבחינה טקטית. צריך גם ללמוד קצת צביעות מהקטארים... כלפי חוץ הם משד...
  • שמעתי היום בכנס גוש קטיף את שיחתו של השר בצלאל סמוטריץ היקר. השמאל לא מגיע לסול...
  • בואנה מי מייעץ לו? הוא לא מפסיק לעשות טעויות כל אמירה מחדש. לא מספיק לא עובד לו ...