רוטר
17.07.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

גדי אייזנקוט: השבוע הזה צריך להיות תמרור אזהרה לכולנו (כולל גם התייחסות ליוסף חדאד)

8318,361
התראות
"השבוע הזה ייזכר לדיראון עולם. והוא חייב להיזכר, על ידי כולנו.

שבוע שבו השלימה את ימיה, שלא לטובת מדינת ישראל, הכנסת בראשותה של הקואליציה המופקרת ביותר בתולדות המדינה.

שבוע נוסף שבו קואליציית השבעה באוקטובר לא חוקקה חוקים לשיקום הצפון והדרום, אלא חוקים נגד הדמוקרטיה, נגד התקשורת החופשית בישראל ועוד ועוד חוקים נגד צה״ל והמשרתים, ובעד השתמטות ועריקות.
חוקים שהממשלה שנקים תבטל.

במקביל לחוקים האלה, היא בחרה שוב ושוב לפלג, לסכסך, לשקר ולפגוע במשרתי מדינה ובראשם הרמטכ״ל, בזמן מלחמה.

השבוע הזה גם צריך להיות תמרור אזהרה לכולנו: כך הם פועלים שתיראה מערכת הבחירות.
שקרים, מניפולציות, שימוש בכלים להדהוד השקר וניסיון התססת הציבור. עוד פילוג ועוד שיסוע.

השיטה הזו תלך ותקצין, תגבר מתוך לחץ ותאיים בחציית קווים אדומים נוספים. תוצאות הסקרים שמצביעים באופן ברור כי יש ביכולתנו להקים ממשלה המבוססת על 61 קולות ציוניים, ייענו בשיטה המוכרת: שקרים ופילוג.
כך עשו גם אתמול נתניהו ושופרותיו.

יוסף חדאד הוא ישראלי ציוני ששירת בגולני! ומשרת את ישראל בזירת ההסברה. באמת צריך את אנשי קואליציית ההפחדה של ״הערבים נוהרים״ וחוקי ההשתמטות כדי להטיף לי ולנו, על לוחמים בגולני, או על ההבדל בין מי שבחר להתגייס לצה״ל ובין מי שלא?

מה שבאמת קרה אתמול הוא שהליכוד נאלץ להודות שמי שמשרת, מקבל את ישראל כיהודית ודמוקרטית ותומך בערכי מגילת העצמאות, ראוי להיות חבר בקואליציה, ללא קשר למוצאו.

בוקר טוב לכולם, זה מה שאמרנו כל העת: אותנו, רק הערכים יובילו.

באמנות בזויה הם מתארים מצב הפוך. אני בטוח שהישראלים רואים דרך מכונת השקר והשיסוי. אין לה מקום בינינו יותר.
זה חייב להיות מחול השדים של האתמול. המחר חייב להיות מוקדש לשיקום, בנייה ואחדות.

זה בדיוק ההבדל שאני מדבר עליו בין הממשלה של נתניהו ובין הממשלה שנקים- שתעסוק בעיקר, בישראלים ובשגשוג שלהם, של כולם.

זה שבוע שאנחנו צריכים לזכור אותו בכל יום ב-101 הימים הבאים. לזכור, להזכיר ולעשות.

אני מחויב לזה, יודע שגם אתם.

ישראל חייבת לנצח, ואני אעשה יחד איתכם הכל כדי שננצח.

שבת שלום.
גדי"

מקור: x
https://x.com/i/status/2078084866155913668.twitter

https://x.com/i/status/2078084866155913668
83 תגובותמיון לפי
  • קבל מעמד באמצעות התקשרות
  • לא הצליח להתנצל. 24 שעות של עבודה של יועצים, וזה מה שיצא?
  • הליכוד הולך להפסיד את השילטון
  • רמטכל מספריים כושל
    מי יצביע לך בכלל
  • הדביל ממשיך להסתבך
    הפעם מתוך לחץ יצאה תגובה קלפניסטית על מלא
  • “נצטרך ללמוד לחיות עם איראן גרעינית״ לעומת ״גיוס המעצמה מספר 1 בעולם לחיסול הגרע...
  • היה צריך להדיח את הממשלה המושחתת מיד אחרי הטבח, אבל המאפיה החליטה להמשיך לשלוט
  • לתומי חשבתי שמדובר על השבוע שחל בו ט' באב שצריך להיות תמרור אזהרה לכולנו
  • אייזנקוט המלוטף
  • טעות פאטלית ידועה הוא כבר עשה!!! ללא הכניסה לרפיח החטופים היו עדיין בעזה וחמאס ש...
  • האייזנבלוף מנסה למזער נזקים של הראיונות האחרונים במיוחד יוסף חדאד.
  • החזית הבינלאומית והחזית העממית להדחת ראש הממשלה מה מחבר בין נשיא מצרים, ראש ממשל...
  • דביל חסר תועלת שאפילו לא נוקם את המוות של הבן שלו הגיבור (הי''ד) הלך לעובדה באמצ...
  • מביך משתפ עם האויב וחצי מהעם מחרים
  • הוא חושב שהוא מחזיק את התמרור, אבל הוא לא מסתכל בו…
  • סנצ'ו פנצ'ו של אהוד ברק.
  • לנעול
    תעמולת בחירות.
  • עם ישראל זקוק לגדי הלוחם הישר כדי להתחיל בשיקום הארוך מנזקי הביביזם האדירים. יש ...
  • הוא לא יכול פשוט להתנצל? לא הבנתי כלום ממה שהוא כתב
    עוד מאותו הדבר
  • נשגב מבינתי איך הבחור האפור והמשעמעם הזה הצליח להיכנס לראש הכותרות כל גרעבס וכל ...
  • אמרו היועצים לאייזנקוט: תפסו אותך בשקר- שקר חזק. תפסו אותך בטימטום- שקר עוד יותר...
  • אוי לנו שהצנון הזה הוא התחליף לביבי חרדים שלכולם נמאס מהם
  • אייזנקוט עוד לא התחיל וכבר קורע ומפלג
  • האיש כל כך ''דואג'' למדינת ישראל שהוא מתכוון להקים קואליציה/ לעשות ברית עם הערבי...
  • אמרתי שלופים ליצן מנופח. הולך לקואליציה עם מנסור עבאס ואחמד טיבי. ממשלת האסון וה...
  • מי מייעץ לו לעזאזל
    יוסף חדד בכבודו ובעצמו צייץ נגד ההזיה שיצאה לך מהפה 🤣🤣🤣
  • למה הם מתקשים עם ההבנה שהכנסת נשארה עד הסוף כי כך העם בחר. אם היה מספיק נציגי צי...
  • כמה מטומטם הוא? וואו מאז שהוא פותח את הפה אני מבין שהוא עוד יותר טיפש מלפיד… מה ...
  • האיש בתחרות רצינית על המועמד המטומטם ביותר שרץ אי פעם לראשות הממשלה, וממש לא ברו...
  • מחויב לשגשוג של הישראלים, כולם. כלומר - לא רק מתכנן ללכת עם ערבים אלא גם מחויב ל...
  • בהצלחה גדי, אזרחי ישראל איתך!
  • ככה מתנצלים? עקום כמעט כמו המשפט המקורי. איף
  • השמאל הולך לגנוב את הבחירות כל מה שהם מתכננים הם מפילים על הימין. זו היא דרכם של...
  • ממממממ
    לא השתכנעתי
    עדיין אצביע בן גביר 😁
  • איזה נוכל הוא מאשים את הממשלה בפילוג ושיסוי ופוסל יותר מחצי עם של מצביעי ימין מא...
  • התחלתי לקרוא אבל באיזה שהוא שלב לא הצלחתי להמשיך להבין לוגיקה בין משפט אחד לשני
  • מעולה! שימשיך לחשוף את פניו האמיתיות! קפלניסט מתועב
  • ההבהרה לגבי חדאד לא עובדת
  • אייזנקוט טיפש...אפשר להתפזר. (כשיאיר לפיד נשמע חכם ממך...חפש לך מקצוע אחר)
  • מנוול ארור אם טופאן אל אקצא היה קורה שהוא בשלטון היינו עם 4000 הרוגים ו2000 חטופ...