רוטר
01.07.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

לפיד: הפוליטיקאים החרדים אומרים לנו שלא מעניין אותם שהילדים שלנו מתים. לא מזיז להם כשאומרים ברדיו ''הותר לפרסום''. כל מה שחשוב להם, כסף

11510,575
התראות
*לפיד בכנס הרצליה:*

- היום עולה בכנסת לקריאה ראשונה "חוק יסוד לימוד תורה." זו הודעה של הפוליטיקאים החרדים לחברה הישראלית: אנחנו לא אחים, אין לנו שום דבר במשותף.

- *הפוליטיקאים החרדים אומרים לנו שלא מעניין אותם שהילדים שלנו מתים. לא מזיז להם כשאומרים ברדיו "הותר לפרסום". כל מה שחשוב להם הוא שנעביר להם הרבה מאוד כסף.*

- הרעיון של דרעי וגפני וגולדקנופף הוא שאני אעמוד פה ואצעק, כי אז זה יהפוך לחלק מהרעש הנורא של הפוליטיקה. אני רוצה לשאול אותם בשקט: יש לכם מושג בכלל כמה זה כואב לנו? הילדים שלנו מתים. כל יום. הילדים שלכם לא. מה אתם אומרים לנו? שלא אכפת לכם שהילדים שלנו מתים העיקר שהילדים שלכם ימשיכו לחיות ולקבל כסף?

- אם יש בקואליציה עוד מישהו שאכפת לו מחיי הילדים שלנו ומתורת ישראל, אני קורא להם מפה להצביע נגד החוק הנורא הזה.
115 תגובותמיון לפי
  • צודק, כמו היהודים בהונגריה שאהבו רק כסף ואכלו מצות עם דם של נוצרים בליל הסדר.
  • המפלג והמסית ובעז״ה גם הצוללן אל מתחת לאחוז החסימה
  • הילדים שלו ובמשפחתו, מגוייסים?
  • ועוד ארץ נהדרת מוכרת לכולם שנתניהו מפלג
  • רמת אמינות לפיד
  • עם ישראל צריך להקיא מתוכו (ציבורית) אנשים שחיים משיסוי, מפילוג ושנאה. מאסנו מיצי...
  • בגלל טפשים כלפיד וחבורת הליצנים נשאר תקועים עם ביבי עוד קדנציה לא יכול המחנה היר...
  • כל היהודים אוהבים כסף, בלי קשר למוצא עדה ודת
  • ביבי הזה מכונת שנאה
  • שיסוי והסתה - זה הדבר היחיד שיודע לעשות הלפיד
    אה ולשקר, גם לשקר הוא יודע.
  • תעמולה נאצית קלאסית של יאיר לפיד. לא מפתיע בכלל.
  • אני חושב שאדם שמתבטא כך אין לו זכות להיבחר לכנסת
    מנוול אפס
  • שני הדברים חשובים במידה שווה גם הכספים המושחתים וגם ההגנה על היקרים , באמצעות חי...
  • עושה תחרות עם הנוכל מרעננה
    מי יותר שקרן
  • מה יותר חמור? מה יותר מסית? מה יותר מפלג? כשרב מבני ברק (ש-90% מהאנשים לא הכירו ...
  • רוב רובו של הציבור חושב את אותו הדבר. החרדים הרוויחו את זה ביושר
  • אולי שישתוק כבר, ה7 לעשירי מעשה ידיו והסתתו הפראית שלא נבחר.
  • האיש הזה בזוי, מסית, מפלג, אין מקומו בפוליטיקה
  • זה ממש דברים אנטישמים
  • שקרן נוכל רמאי
  • מתחיל להתקרב לאבא הזבל שלו טומי
  • בשביל החרדים, אנחנו הכושים שלהם שאמורים להילחם בשבילם כי הם ״רוחניים״ מידי בשביל...
  • הבחור נשמע נואש
    מטנף לכל כיוון, בלי טעם וריח.
  • אוכל מוות , ''הילדים שלנו מתים אני רוצה שגם שלכם ימותו''. יש אוכלוסיה אחת שאני מ...
  • להגיד דבר כזה זו לא טיפשות, זה רוע לפיד: הפוליטיקאים החרדים אומרים לנו שלא מעניי...
  • צודק לפיד, זו האמת הכואבת
  • מכת ערוב
    ערב רב
  • אם זה רק היה נאמר מחוץ לגבולות הארץ..
  • לפיד זה כבר לא יעבוד הפעם השנאה שלך שיירשת מהאבא המעוות שלך לא תוסיף לך אפילו רב...
  • שקרן נמוך. מסית גדול ואיש קטן ומופקר
  • ואז באים העסקנים המושחתים ותומכיהם ואומרים שלפיד וליברמן יתנו להם הרבה יותר מהלי...
  • כותרת מסיתה ומגמתית. הוא לא מציג זאת כהכרזה אלא כשאלה. ״מה אתם אומרים לנו? שלא א...
  • ללפיד מ''במחנה'' ולחבריו מגל''צ לא אכפת שחיילים מתים? מונעים בכוונה גיוס חרדים ב...
  • גם אני שמעתי מחברי כנסת ערבים שמאוד רוצים שלפיד יבחר לראש הממשלה זה ממש מרים להם...
  • צודק במיליון אחוז. החרדים אינם אחים, ביחד איתם לא ננצח, ספק אם הם יהודים אחרי הב...
  • בתור אחד ששירת בעיתון צה״לי אין לו זכות לדבר על הותר לפרסום הסיכון היחיד שהיה לפ...
  • זה נבלה וזה טריפה
  • ​ שקרן ומסיתן עלוב. כל מה שחשוב לך זה לזרוע עוד שנאה ועוד שנאה מתוך שקרים נבזים....
  • בגלל זה אין לכם גם בעיה להקים ממשלה עם הערבים.
  • לצערי צודק
    ואת ביבי מענין רק. כסא. לכן הוא תומך בדרישותיהם
  • אידיוט. 2 גיסים שלי (חרדים) נמצאים בלבנון ועזה בסבב 7 כבר, והחלאה הזה מטנף עליהם...
  • מסית ומדיח שם רשעים ירקב
  • שקרן נוכל ומתסיס.
  • לא לחינם האוטו אנטישמי הקטן הזה נוהג להעלם מטקסי יום השואה…. לפיד נוהג להיעדר מט...
  • ד''ר גבלס היה גאה
    אחלה המשכיות
  • אנטישמיות ברמה גבוהה מאד
  • שכל החרדים יתגייסו לעיתון במחנה
  • לפיד צריך לשבור את המאפיה החרדית כי ביבי הוא סמרטוט נכנע לכולם
  • היהודונים שרוצים רק כסף
    הירידה בסקרים תואמת את רמת הדיבור