רוטר
21.06.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

בנט: בן גביר הוא ליצן שאינו מייצג את ערכיה של ישראל

302,396
התראות

ננעל בתאריך 20.06.26 בשעה 22:23 על-ידי ET. סיבה: לא סקופ/חדשות

איש התקשורת הבריטי פירס מורגן תקף את ממשלת ישראל וכתב כי "מפלצות פסיכופתיות כמו בן גביר" מקדמות לדבריו "רצח עם בלבנון".
נפתלי בנט השיב כי צה"ל פועל בהתאם לחוק הבינלאומי נגד חיזבאללה, והוסיף: "גם אתה היית עושה את אותו הדבר אם המשפחה שלך הייתה בסכנה".

בהמשך תקף בנט את בן גביר עצמו וכתב: "אל תשים לב לבן גביר. הוא ליצן שאינו מייצג לא את ערכיה של ישראל ולא את מעשיה.
הוא לא שירת אפילו יום אחד כחייל, ולכן הוא רק מפזר שטויות"

https://www.israelhayom.co.il/news/politics/article/20803958
30 תגובותמיון לפי
  • אולי ליצן. אבל אני מעדיף ליצן על שקרן
  • ובנט מייצג את ערכי המדינה לבגוד בעמו, לבגוד ביהדותו ולבגוד בבוחריו. דרך אגב, זה ...
  • בנט עדיף שישתוק. להקיא ממה שנהיה ממנו
  • ליצן עדיף על שקרן ונוכל. לך תסתכל במראה אדון בנט
  • בנט, אנחנו רוצים לשמוע אותך על טראמפ. לא על בן גביר.
    מתחבא מלהגיד את דעתו.
  • עכשיו נראה אותו מנסה לצווח חזק יותר אחרי שהוא אפילו לא מוביל את הרלב
  • ממתין בסבלנות,עוד 4 חודשים בן גביר יביא דו ספרתי, ובנט יחפש קולות בפח
  • ואתה נוכל שבגד וממשיך לבגוד בערכיו .
  • בנט הוא נוכל חזר תקנה.
    איש ימין שרוצה שהשמאל ינצח... אעלק ימין. נוכל בריבוע
  • אני כ''כ רוצה שיגיע כבר הבחירות כי אני מת לראות את האכזבה של בנט כ"כ ברור לי שזה...
  • חח בן גביר יסיים עם יותר מנדטים מהאיחוד של בנט ולפיד. אגב, אם כבר ערכים, מה הם ה...
  • באמת שבמקום בנט הייתי מדבר על כולם כולל ביבי ולא על איתמר בן גביר.. בנט מראה שוב...
  • זה שאני לא מצביע בנט לא אומר שהוא בהכרח טועה פה.....
    בן גביר פונה לקהל הלא מפותח
  • ואתה נוכל שלא מייצג אף אחד חוץ ממך לך תחתום על נייר שלא שווה את השירותים. לפחות ...
  • אחלה בנט
    כל מילה בול...ממשלת משתמטים
  • בן גביר זה ילד טוב מהכיפות הסרוגות. חכו שנצליח לקבל את אלמוג כהן כשר הביטחון, אנ...
  • אם ישראל זה בגידה שקרנות תחמנות וצביעות אז אתה צודק יאפס עלוב .
  • אם הוא לא מייצג אז בנט שקיבל פחות מבן גביר בכלל לא עכול לפתוח את הפה
  • אכן, בן גביר הוא בדיחה לא מצחיקה שרק עושה נזק למדינת ישראל, הלא מפותחים שתומכים ...
  • המשתמט הפירומן עושה פיגועים הסברתיים אבל רוה''מ לא מפטר אותו, כי המשתמט חותמת גו...
  • צודק. בן גביר השר המשטרה הכושל במיוחד. הכושל ביותר. אוקטובר 2023 זו ההוכחה. לא מ...
  • איך בנט אוהב את האנטישמי הזה פירס