רוטר
20.06.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

העיתון של מרים אדלסון במכתב לטראמפ:נכשלת כשחתמת על הסכם כניעה עם משטר טרור רצחני! נתניהו - ראש הממשלה הנבחר של מדינת ישראל העצמאית והריבונית

4122,912
התראות
העיתון של מרים אדלסון, התומכת הפיננסית הבכירה של טראמפ, פרסם מכתב פתוח חריף נגד הנשיא: “נכשלת”

במכתב שהופנה לטראמפ כתב דני זקן:

“לפני שבועיים, אחד מחברי המעגל הפנימי שלך עשה דבר שהביא לידיעת הציבור את השיחה השנויה במחלוקת שלך עם בנימין נתניהו, ראש ממשלת ישראל. ואני מדגישה בכוונה את התואר המלא. הוא אינו ‘ביבי’. הוא ראש הממשלה הנבחר של מדינת ישראל העצמאית והריבונית, בדיוק כמו כל אדם אחר שמחזיק בתפקיד הזה.”

הוא המשיך:

“ואני מתקשה לשווא להבין מה גרם לשינוי הכיוון הריק מתוכן הזה, שסותר כל מה שאמרת ועשית עד כה. בחירות האמצע הן תירוץ חסר כל בסיס. אתה נמצא בכהונתך השנייה, והסכם כניעה יגרום יותר נזק מתועלת לרפובליקנים.”

“אנחנו מרגישים נבגדים, לא פחות, משום שלמרות כל הטעויות שלך, היה נדמה שליבך נמצא במקום הנכון. פעלת בניגוד לכך. איבדת את הסבלנות שלך, את המצפן המוסרי שלך ואת תחושת המנהיגות שלך. רק אם תחזור בך מהחלטתך ותימנע מהסכם סופי עם איראן, תהיה אפשרות כלשהי לתיקון.”

הוא סיים ב”מילה אחרונה אחת”:

“וממקומי ליד ירושלים, בירתו הנצחית של עם ישראל מאז ימי ממלכות דוד ושלמה, אני אומרת לך: עשית טעות חמורה. נכשלת כשחתמת על הסכם כניעה עם משטר טרור רצחני וחסר רחמים. פגעת פגיעה קשה באינטרסים של אמריקה ובערכים הדמוקרטיים וההומניטריים של העולם הנאור, והפעלת את שעון החול לקראת המלחמה הבאה, שאיתה ייאלצו להתמודד יורשיך בשנים הקרובות.”
https://t.me/FidYamin/125353.TELEGRAM
41 תגובותמיון לפי
  • חשוב מאד
  • פייק ניוז מרים אדלסון לא טענה שטראמפ נכשל, הכתב המדיני פירסם טור בו אמר שטראמפ נ...
  • הפסיכופט יתהפך שוב, כשלא יעמוד בלחץ הפנים רפובליקאי, וכאן זה מתחיל
  • כותרת האשכול מטעה. זה ממש לא ''מרים אדלסון במכתב לטראמפ''. במציאות זה הרבה פחות ...
  • נקווה שטראמפ ישעה לדבריה
  • זה מכתב של דני זקן. מה זו הכותרת הזו?
  • יש הבדל עצום בין מרים אדלסון, שלא כתבה את המכתב, לבין דני זקן כותרת מסולפת מאוד,...
  • מעולה! חשוב מאוד להמשיך לתקוף בכל הכח נגד חוסיין טראמפ, שהפך לקבלן ביצוע של ציר ...
  • כל הכבוד לה. חותם על כל מילה. רק שלצערנו אין לה מספיק כסף מול קטאר ומאחר וזו קדנ...
  • זה משהו שכל ראשי האופוזיציה היו צריכים לפרסם גם לגבי הדרישה לנסיגה מלבנון. אבל: ...
  • וואו מדויק וחשוב.
  • כותרת מטעה. זה פוסט של דני זקן בישראל היום. לא בהכרח מייצג את עמדה של אדלסון
  • מרגשת, כל הכבוד לה אופס , בקריאה שניה זה. ערכת ישראל היום ולא היא. חשוב היה שזו ...
  • דני זקן לא כתב ״ואני מדגישה״. למה לעוות ולסלף את דבריו?! במכתב שהופנה לטראמפ כתב...
  • יישר כח למרים אדלסון. על הדברים הרהוטים הכנים והישרים.
  • למה שדני זקן יכתוב ''ואני מדגישה'' ⁉️
  • הצרה שלנו שלטראמפ לכאורה אין מה להפסיד כי הוא לא רץ לשום מקום אחרי הכהונה הזו...
  • כל מי שחשב שאפשר לסמוך על אדם כושל עם יכולות של נער בוגר ויכול לנצל זאת כדי להשי...
  • יש לה 60 מיליארד לסכן.
    חתיכת אומץ. טראמפ איש נרקיסיסט ונקמני.
  • צודקת לגמרי חזק ואמץ.
  • יש בחירות אמצע בארה''ב בנובמבר, לכן לטראמפ אין ברירה אלא להקפיא את המלחמה, אחרת ...
  • שאפו כשישראל עומדת על שלה. אף אחד לא יוכל לעמוד מולה. אז אל תיבהלו מהתבהלה הקפלנ...
  • איני אוהב את שניהם. רחוק מכך. אבל את האישה הזאת אני אוהב ומאוד מעריך. אשרינו....
  • אם היא עומדת מאחורי זה. כל הכבוד לה. ערכתי לאחרונה בתאריך 21.06.26 בשעה 01:13 בב...
  • פשוט מאוד בא הטראמפ לקטאר , שאלו הקטארים כמה מריים אדלסון תרמה , אמר x אמרו לו -...
  • וגם אם לא היתה כותבת מילה -טראמפ ליצן לוזר עלוב
  • אני מקווה מאד שמרים אדלסון לא איבדה את ההשפעה שלה על טראמפ, כי אז נדפקנו
  • העיתון של מרים אדלסון תמך שנים במחולל הכאוס ביבי זה הוא שהביא עלינו את כל החורבן...