רוטר
21.06.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

גורם מדיני בכיר: ''ראש הממשלה חזר והבהיר: ישראל תישאר ברצועת הביטחון ככל שיידרש להגנה על גבולה הצפוני.''

468,483
התראות
גורם מדיני בכיר:

ראש הממשלה חזר והבהיר: ישראל תישאר ברצועת הביטחון ככל שיידרש להגנה על גבולה הצפוני.

ראש הממשלה נתניהו הנחה את צה״ל להגיב בעוצמה על כל התקפה של חיזבאללה ולפעול להסיר איומים נגד כוחותינו.

בתגובה להתקפות חיזבאללה ביומיים האחרונים, צה״ל תקף 300 מטרות טרור וחיסל כ-100 מחבלים.

במידה וחיזבאללה יחזור לתקוף אותנו - נכה בו שוב בעוצמה.

מקור: תמיר מורג
https://t.me/tamirmorag14/5788/.telegram
46 תגובותמיון לפי
  • האיראנים יצרו כאן משוואה חדשה ואתה ממשיך להתקפל כאילו לא נפלו לנו 4 חיילים אתמול...
  • תיכף הגורם המדיני הבכיר יקבל שיחה מטראמפ להתקפל גם מדרום לבנון אגב יפה שביבי מדב...
  • לא רואה סיבה להאמין לדיווחים של ניר דבורי על הפסקות אש בזמן שיש ראיות חותכות לכך...
  • אין לו מושג מה לעשות. הם יורים על הצפון גם שאתה שם..

ליצן.
  • עדיף לפעמים לשתוק כדי לא לחשוף את ערוותך ברבים
  • אחחחח יאללה מת שיהיה כבר בחירות
    ביבי הפסיד את הקול שלי ועוד הרבה!
  • דגש על: ״ככל שיידרש״ כלומר מתישהו הוא יגיד ״עכשיו זה לא נדרש״ וייצא כמו טמבל
  • מחכים להרוגים כדי לתקוף ממשלה של בוגדים עלובים שמסכנים את חיילנו בשביל אינטרסים ...
  • מעניין מי יצביע לממשלת הדמים
  • ממשלת הדמיים דם יהודי לא הפקר דם חילנו לא הפקר
  • ״ככל שיידרש״ משמע עוד שבועיים אתה מורה על נסיגה. נתניהו בוגד בחיילי צה״ל ואזרחי ...
  • צמד המילים ככל שידרש,חשודים.
  • לאיטלקים יש את מלוני ולנו יש את ביבי שמעביר מסרים בעזרת גורם מדיני בכיר כדי לא ל...
  • שונא את צמד המילים ''ככל שתדרש''
  • כמו שצריך, אסור לשחרר את השטח הזה
    זה סכנה מידית לתושבי הצפון
  • מה שאתם לא יודעים זה שצה''ל בשקט בשקט ימשיך להתקדם בשטח
    מודל עזה
  • המממ... ככל שיידרש..."השגנו הסכם היסטורי עם ממשלת לבנון, כוחות צבא לבנון ייפרסו ...
  • קודם אמרו שנתקופ בדאחיה כמה שנרצה אח"כ נתקוף בדרום לבנון. עכשיו גם זה הפסיק. הנס...
  • גורם מדיני בכיר לא אמור לשמור שבת? גורם מדיני בכיר לא רוצה לעצבן את גורם משתמט ב...
  • ככל שיידרש, נכה בעוצמה, 300 מטרות... זה הכל אותו סגנון של שקרים, של יחצ, של תעמו...
  • ראש הממשלה מצטט את עצמו? חחח איזה נכלולי
    ערוץ הבית מכר את עצמו בזול לביביזם
  • ביבי הפחדן מתחפש לגורם מדיני ומשקר ע''י שופרות. איפה הציוץ: אני ואני ואני הוריתי...
  • להשאיר את החיילים כמו ברווזים במטווח במקום לפרק את הצורה לחיזבאללה אחרי ההפרות ה...
  • אוקי, בוא נקווה שהם יפרו את הפסקת האש שתוכל להוכיח את עצמך
  • גורם בכיר או בכיר מאוד מאוד?
    תמיר מורג-עוד בדיחה מהלכת
  • שקט יענה בשקט. ככה הבאת עלינו טבח. אינך ראוי, אתה לא מסוגל לעשות כלום לטובת המד...
  • כלנו מצפים בציפייה דרוכה למוצש להודעות תמיכה בעמדה הישראלית הזו, מכוונת לטראמפ, ...
  • אם מה שניר דבורי אומר נכון אז זו טעות יש לכבוש מיידית את המתחם ולתפוס ככל האפשר ...
  • השקרן גם חזר והבהיר על תקיפות בדאחייה. אז חזר והבהיר. שקרן.
  • נוכחות צה''ל בדרום לבנון תדרש תמיד לעולם ועד ולנצח נצחים