רוטר
20.06.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

רוג'ר ווטרס : השירים שלי שישראלים אוהבים הם על אמת ואהבה. ומדינת ישראל, מחנכת להאמין בהפוך לגמרי

5213,901
התראות
מתסכל לקרוא את השקרים שרוג'ר ווטרס מאמין בהם, ויותר מתסכל שאת הדברים האלה לא ניתן להביא עם מקור לכאן, אז אני מקווה שהאתר לא ינעל או ימחק את האשכול ויקבל את דבריי כפי שקריאתי , מעין עדות קריאה. ולצורך העניין הלכתי ובדקתי וסעיף 19 לחוק זכויות היוצרים מאפשר לדבר על עובדות ורעיונות ולעשות שימוש הוגן , גם אם הם חלק מכתבה של אחר.

הדברים שנאמרו, הם במסגרת חזרה ל20 שנים להופעה שלו בנווה שלום שבה כל מי שלקח חלק נשאל על מה שהיה שם על ההופעה ההכנות והסיבות למעבר ועל השקפותיו ומתי הוא החל שונא אותנו.
אין שמות , כלומר יש, אבל אני לא רוצה לסבך את המקום, אז לא אציין אותם למרות שמתן קרדיט לא נחשב הפרה. בכל מקרה הכתב ועוד אחד שמזוהה נחרצות עם הצד השני בעצמם לא מסוגלים לקבל את דעותיו והוא יודע את זה.

אז האיש לא חושב שב7 לאוקטובר בוצעו רציחות ואינוסים של יהודים, אלא להיפך. חיילי צה"ל אנסו גברים נשים וילדים. מה שקרה זו שטיפת מוח שילדים תינוקות נשרפו כי את זה הוא אומר כי אנחנו שקרנים ותיקים עוד מ48 שהקמנו את המדינה , עשינו זאת על חורבות הישובים והתושבים המקומיים, הוא כמובן מתעלם מכל החלטה של הגופים הבינלאומיים האמונים ומקבל את דעתם של אחיו ואחיותיו מארגון הBDS כפי שהם מספרים לו את זה, וגם על כתביו של אביו שהיה מורה בירושלים מ1934 ועד 1936 וכתב מכתבים על קורותיו בישראל טרם הקמתה, הוא טוען שהמכתבים אצלו - ומה שאביו מתאר רכישת קרקעות ע"י יהודים בכסף מערבים - זאת למעשה הגניבה והשקרים- זה הבסיס , מכאן מתחילה השקפת העולם המעוותת שלו לגבינו.

המופע היה ב2006, ב2009 הוזמן ווטרס ע"י מקימי הBDS שוב לכאן אך הפעם ביקר רק בשטחים ומאז דעתו נתקבעה.
חבל שגם כאן אין מי שמארגן את כל המידע החזותי שיש מה7 ושולח לו אותם - אולי שוב דעתו תשתנה במיוחד לאור תשובתו החיובית להתראיין , כי מסתבר שהוא המציא לעצמו תיאוריה אותה הוא מגבה בעובדות היסטוריות ופרשנות שגויה שלהם. כלומר בצורה מושכלת מגובה בנתונים אמיתיים ככל הנראה יהיה ניתן לשכנעו שהמציאות אחרת

52 תגובותמיון לפי
  • החלק הזכור ביותר מאותה הופעה הוא השעות הארוכות שלקח לצאת מהחניה המאולתרת מעבר לז...
  • הוא צודק, היום כבר לא הימים של נעמי שמר, היום הימין המלא שולט, ימין שמחנך לאלימו...
  • עורלגויים
  • נבלה דוחה. מאחל לו מוות בסיורים
  • אי אפשר להזיז אנטישמי מדעותיו
  • האירוניה שכל מה לו להציע כיום זה שנאה
  • הוא צבוע גדול. יש סרטון שלו שבוע אחרי השביעי לעשירי כשהוא מדבר, כשברקע איזה מוזי...
  • בספרו ''1947-1949 בעיית הפליטים הפלסתינים'' בני מוריס מפרט רשימה חלקית של רכישת ...
  • יקירי היקר פותח האשכול, אתה אוהב את פינק פלויד? אני משוגע אליהם.
  • אוהבי ישראל עושים זאת בשקט והרבה אהבה. שונאי ישראל עושים זאת ברעש ומלא שנאה. השמ...