רוטר
16.06.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

מפקד חיל האוויר: כל חיל האוויר היה מוכן למטס תקיפה רחב לתקיפת מאות מטרות בלב איראן. התקיפה נעצרה בעודנו מתדרכים בטייסות שעה בלבד טרם היציאה

9119,362
התראות
https://t.me/inon_yttach/9015.telegram
91 תגובותמיון לפי
  • ובסוף מקבלים הוראה לחדול מנשיא מדינת ישראל, דונלד טראמפ
  • הבוס הגדול לא אישר
  • הכוונה בתגובה למתקפת התגובה האירנית שלא הגיע? כלומר אם האירנים היו מגיבים לחיסול...
  • טראמפ מכר אותנו בשביל בצע כסף ונפט
    אכזבה גדולה ממנו.
  • חבל שלא סינתתם אותו
  • אני מזכיר שעד לפני שנה, הפצצת מטרות בודדות (!) באיראן נחשבה לפעולה בידיונית, שרק...
  • 40 יום זה מה שעשינו על מי מבלפים שזה המטס שהיה משנה את חיינו....
  • בא לי לבכות. איזה מצב לא נורמלי. פשוט מתסכל.
  • ביבי ג'ון השפן הקטן שכח לסגור הדלת....
  • מי עצר את המטס?
  • למה לספר?
  • טוב אחי, עדיין מחכים לכם בבוקר השביעי באוקטובר, אנשי חיל האוויר היקרים
  • למי שלא הבין, טראמפ בלם את האירנים מלהגיב. כך לפחות אני מבין, בפעם האחרונה שהם ת...
  • מעניין מי ביקש ממנו לפרסם את זה? זה הרי לא קורה בדרך כלל ואם קורה זה אחרי פעולה ...
  • איך זה עובד? נפלט לו? הוא שואל את החבר׳ה אם אפשר לפרסם? הוא שואל את הרמטכ״ל אם א...
  • נמאס כאב מהסיפורים האלו שרק ממחישים כמה אנחנו לא מדינה עצמאית אלא תלויים לחלוטין...
  • מנהיג צריך לדעת למתוח חבל ואבל גם לדעת מתי לקרוע אותו ..
  • ''עמדתי לפרק אותו אבל יש לו מזל שעמרו אותי''
  • ככה נראה 'ניצחון מוחלט' של הביב
  • חינם נמכרתם ולא בכסף תיגאלו.
  • מופתעים? לא ככה זה שהביטחון הלאומי שלנו מוכתב ע''י הגינגי...שהיוזמות הן קטאר תור...
  • איפה הציוץ: אני ואני ואני הוריתי לבטל את הפעולה ולהחזיר את המטוסים הבייתה?
  • נמאס מסיפורי הסבתא.
    זה כבר לא עושה רושם על אף אחד התחזיקו אותי.

• זה קרה פעמיים
  • איזה רע נתניהו
  • הישג צבאי מדהים מול כישלון מדיני מטורף
  • כמו שהם היו מוכנים ביום הטבח
  • הובלת מדינה שלמה לתהום !!! שיקרת שהחימוש שלנו מתאים ליעדים , שמתווה החימוש תואם ...
  • אני חושב שזה גם מסר לאיראן, שמתקפה שלהם על ישראל עלולה בפעם הבאה לגבות מחיר כבד
  • העזרה בדרך
  • קפלניבטים ארורים, איך אתם מעיזים לטעון שהוד רוממותו הקיסר ביבי מנע תקיפה משמעותי...
  • אגדות לילידים בובע מעייסעס, פתאום כולם מוכנים, אבל כשצריך אותם הם בבית בחופש בשב...
  • קוראים לזה ''סיפורי ספתא'' או ''סיפורי פוגי'' 40 יום היה לכם לפגוע ולהשמיד ודוו...
  • תקיפה שלא היתה משנה דבר. ממשיכים לספור לי פה את מספר המטוסים או כמה חימושים הוטל...
  • כמה סיפוק יש מחסרי מוח שמתלוננים תוך כדי כאשר כלום לא סופי לאחר ספין תקשורתי זאת...
  • היינו מוכנים , התדרכנו , ושעה לפני היציאה עצרנו . שוב . מי שלא תוקף כשיש לו הזדמ...
  • העבד הכשלון הקולוסאלי בשבילכם כשלוניהו שוב דפק את הכל