רוטר
15.05.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

נתניהו וסער הנחו: תביעת דיבה נגד ה'ניו יורק טיימס'

6117,673
התראות
*ראש הממשלה נתניהו ושר החוץ סער הנחו לתבוע את ה'ניו יורק טיימס' על פרסום אחד השקרים המחרידים והמעוותים אי פעם כנגד מדינת ישראל*

לנוכח הפרסום של ניקולס כריסטוף ב'ניו יורק טיימס' של אחד מהשקרים המחרידים והמעוותים ביותר אי פעם כנגד מדינת ישראל בעיתונות המודרנית, שגם זכה לגיבוי מהעיתון, ראש הממשלה בנימין נתניהו ושר החוץ גדעון סער הנחו על התנעת תביעת דיבה נגד ה'ניו יורק טיימס'.
61 תגובותמיון לפי
  • טוב מאד! אני כל כך שמח שזה לא עובר חלק
    רק שזה באמת יקרה ולא עוד "הנחתי"
  • רק שיהיה כמו שצריך - סכום עצום והרבה יח''צ למהלך
  • 2 מנחים זה כל כך אירוויזיון
  • מעולה וחשוב, אסור לשתוק על דבר כזה. שיהיה בהצלחה!
  • מעולה. הוא אשר המלצתי כאן
  • השאלה מי השופט..
  • שיהיה בהצלחה,ולמלשינים לא תהיה תקווה,וכל הזדים יואבדו,אמן סלע.
  • הנחו?
    when you have to shoot, shoot. don’t talk
  • יש לעיתון 2 עדים מרכזיים. פלג והפצרית המודחת.
  • צריך להיות כמה מיליארדים טובים
  • אין אמונה בפרוגרס. תלוי מי יהיה השופט.
  • אין סיכוי שישראל תנצח בתביעה הם יביאו לצידם את יאיר גולן שישראל רוצחת תינוקות כת...
  • מה עם תביעת דיבה נגד ערוצים בישראל?
  • הציוץ, אפילו שאני חושב שזה לא יצליח בגלל חופש העיתונות https://x.com/i/status/2...
  • סוף סוף צריך לתבוע כל הזמן באותם כלים דמוקרטים להשמיד את האנטישמים.
  • לניו יורק טיימס יש כבר סרטון הוכחה מערוץ תקשורת בישראל
  • מעולה. הגיע הזמן. זו תביעה שמצדיקה את קריסת העיתון הזה. הפיצויים צריכים להיות בג...
  • כל הכבוד. סוף סוף ממשלת ישראל נלחמת. הזירה התקשורתית היה חזית מלחמה לכל דבר ועני...
  • זוכרים את משפט הדיבה שניהל אריק שרון מול הטיים התנהלה בניו יורק, שרון זכה בתביעה...
  • יש אפשרות בכלל למדינה להגיש תביעה נגד עיתונות בארה''ב? לא נראה לי שזה יעבור
  • מה עם ערוץ 12 וכתבה גיא פלג שעשו נזק חמור למדינת ישראל?!
  • ביבי מסייע לסער לעשות קצת תעמולה אישית, בתקווה שיוותר על השריון
  • טוב... מקווה שטרחו לחשוב איזה שש פעמים עם מישהו מהתחום. הנזק אחרי הודעה כזו אם ל...
  • להעמיד לדין אותם ואת מפיצי הסרטון משדה תימן. פשוט
  • סוף כל סוף רואים קצת ליטיגציה מצידנו נגד האוייבים לעשות את זה הרבה הרבה יותר ואח...
  • אני צועק את זה כבר שבוע שיתבעו את המנוולים. הנה הצעה: תקימו בכל בירה של הארצות ה...
  • חחח הזוים איפה יתבעו? בניו יורק?
  • מקווה שלא צריך אישור יועמ''שית איכשהו
  • ראשית יש לסלק את הניו יורק טיימס מהארץ ולשלול מהם את תעודות העיתונות.
  • אי אפשר לתבוע אותם כמדינה בארה״ב יש חוק שמגן על עיתונאים מפני תביעות של מדינות. ...
  • לדעתי בארהב לישות ציבורית קשה מאוד לתבוע דיבה וצריך להוכיח שלמפרסם הייתה כוונה ז...