רוטר
06.05.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

לפיד בראיון ראשון לאחר האיחוד: ''אני לא פנטזיונר. עם האיחוד הזה אנחנו יכולים להגיע ל66-67 מנדטים. אחרי עידן נתניהו הליכוד יהיה שותף טבעי''

435,940
התראות
מתוך ראיון עם אריה גולן ברשת ב׳
43 תגובותמיון לפי
  • 98 מנדטים, לא פחות
    טיפש
  • בכלל לא פנטזיונר אבל חולם על 67 מנדטים. הזוי
  • לפני שניה לפיד היה מתחת לאחוז החסימה. אם הימין לא יתאפס על עצמו הוא יפסיד לחבורת...
  • וזה מפלגת ביחד לבד! תחשבו כמה השמאל יהיה חזק עם 120 מנדטים זו לא פנטזיה, זה הרבה...
  • כי נתניהו גרוע מחמינאי לטענתך? בגלל שהוא ניצח אותך פעם אחרי פעם, אם לא מכלילים א...
  • הם בהחלט יכולים להגיע ל67 ממליצים עם המפלגות הערביות שכבר הודיעו שיהיו אקטיביות ...
  • צודק! אתה סתם אידיוט
    אני לא פנטזיונר
  • כשהאירוניה התאבדה...
  • זה יקרה לא בגלל האיחוד הזה אלא האיחוד של אייזנקוט וליברמן, זה יתן את הנצחון.
  • גם אני הוצאתי 950 בפסיכומטרי……דביל!!!
  • בן כספית על אופציה של איחוד מרובע: ''קיימו משאל שלפיו איחוד מרובע מייצר אפקט של ...
  • הוא חייב בדיקה של גורמי רפואה
  • לעם ישראל מגיעה אופזיציה עניינית ואיכותית
  • צודק אחרי שהקשיש המושחת שהרס את המדינה ופילג אותה יפרוש, ניתן יהיה לעשות עם הליכ...
  • אחרי עידן נתניהו לא יהיה בראש של הליכוד פרגמטי כמוהו יהיו יותר גוטליבים ויריב לו...
  • לדעתי הוא מקבל 130 מנדטים...
  • אופוזיציה למדינה, השותף הטבעי היחיד של הדבר הזה הוא פושט רגל
  • הלפיד והיפוכו
    אני לא פנטזיונר. עם האיחוד הזה אנחנו יכולים להגיע ל66-67 מנדטים
  • נראה שיש טעות בציטוט.
    ל66-67

אם הוא לא פנטזיונר - אז צריך להיות 6-7.
  • אתה *יכול* להגיע גם ל 120 מנדטים אם תבקש יפה מN12… ימציאו לך סקר יפה וקושמרו ידב...
  • השמאל ימחוק את כל הישגי המלחמה ע''י חתימה על הסכמי שקר מופקרים בדיוק כמו בנט ולפ...
  • לפיד: ״אני לא פנטזיונר, אבל *פנטזיה*״
  • איזה כדורים הוא לוקח?
  • לפיד בראיון , ראשון לאחר האיחוד . עוד אופציה לפיד בראיון , ראשון לאחר . עוד אופצ...
  • איך אומרים? נשא אינטליגנציה אבל אסימפטומטי
    ומה קורה עם שיעורי ליבה, זה מתמתיקה.
  • השותפות בין נוכל לטיפש יכול להביא לכל היותר 4 מנדטים
  • מן הסתם תהיה ממשלת אחדות אחרי הבחירות עם נתניהו לא רוצים לשבת, כי הוא העקרב שתמי...
  • גולן ולפיד
    שני הזויים המנותקים מהמציאות
  • אחרי הביביזם, אם לליכוד יהיה מנהיג ישר כמו בגין או שמיר, הוא יפעל שתפסיק להיות מ...
  • חלק משיקוח הארץ הוצאת הליכוד מחוץ לחוק
    גרועים מכהנא
  • בעזרת השם תקבלו מפלה כזו שתזכרו אותה לעוד עשרות שנים
  • כשהשמאל לוקח אליו את המפלגות הערביות זה אולי מגיע ל45 מנדטים. הם מדומיינים ומנסי...
  • ברגע שיתחילו הסנקציות נגד הימין, כפי שהם חולמים בסתר וכפי שגולן למשל מצהיר בפומב...