רוטר
06.05.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

כנס השמאל - קריב: הרחבת מפגשים עם מנהיגים פלשתינים | לזימי: שותפות יהודית-ערבית בקואליציה | טיבי: המשימה שלנו לסלק את ממשלת הדמים.

354,128
התראות
https://x.com/moshe_aryeh/status/2051749930092417100?s=20.twitter

כנס הגיע הזמן לשותפות מיום שני האחרון
35 תגובותמיון לפי
  • אני חייב לציין שאני מעריך אותם. הם לא מתחבאים ואחר כך משקרים. הם מציגים לציבור ב...
  • תשאלו אותם כמו ששאלתם את בנט והרב רפי פרץ בזמנו מה דעתם על הומואים ובכלל …
  • נפתלי בנט: באנו לתקן ביחד!
  • מעניין אם הם היו אומרים את זה גם ב 9.10.23 או שהם בונים על הזיכרון הקצר של מצביע...
  • חברי הקואליציה של בנט לפיד אייזנקוט וגולן
    אין דרך אחרת לתאר את זה
  • השמאל: ככלב השב אל קיאו. בושה עליהם. אבל כשאתה מאשים את ביבי בטבח שחמאס עשה. מאד...
  • חייב לציין, כשזיבי אומר 'ממשלת הדמים' הוא מתכוון לממשלה שכיסחה את חמאס! שלא תיפל...
  • מי שמצביע לשותפות הזו
    לא למד דבר ולא הבין דבר. אסון אוסלו בריבוע מחכה לנו.
  • לזימי היא ברשימה המשותפת של בנט, נכון?!
  • וואו. איפה דינמיקה, עדי, the hawk, עמלץ פלד, אקטואלי ושאר מחוללי הסיסמאות? נאלמו...
  • כמה מטומטם או שטוף מוח צריך להיות בשביל להצביע להם?
  • 🤫 ככה נראה אשכול בלי תעמולת יח''צ וקידום של הבוטים האיראנים ודומיהם בפורום. שימ...
  • גל התעמולה הזה לא ישכיח שרוה''מ הוביל שת''פ עם טיבי ועודה וניסה בכל כוחו להקים מ...
  • הפקרות
    כל מי שנותן את קולו להזויים האלה
    מפקיר את עם ישראל
    עדיף לא להצביע בכלל
  • כנס שכולו התאבדות פיזית ומוסרית. כנס שכולו פיקציה, אפס רציונליות, אפס מחשבה, אפס...
  • טינופות אדם ארורות, כבר העמיתים שהיו להם שדיברו על שלום ודו קייום בקיבוצים כבר ...
  • מרוב רצון להתאחד עם הערבים, הרבה קפלניסטים מצביעים למפלגות ערביות יש אפילו שמאלנ...
  • מרוב השנאה לנתניהו, והרצון לנקר את עיניו, הם מוכנים לנקד עין אחת לעצמם השמאלנים...
  • לטיבי תומך המחבלים והיועץ של עראפאת יש שאיפות להרחיק את הימין מהשלטון ולהשתתף ב...
  • מעניין, גם משתמטים, גם רוצחים אחד את השני בקבלנות, מעלימים מס ומצפצפים על המדינה...
  • מעניין
    טיבי: המשימה שלנו לסלק את ממשלת הדמים.

ח ח ח מי מדבר.
  • אני חושב שזה דווקא לרעת השמאל
    מי יצביע לחלאות הללו?