רוטר
06.05.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

אלמוני עם ציציות תועד מצית ריהוט של בית קפה ברמת גן

427,771
התראות
בית הקפה בנדיטה ברמת גן שפתוח רק חודשיים היה קורבן להצתה הלילית ולפי הבעלים היו רמיזות שלא כדאי להם לפתוח בשבת
https://www.ynet.co.il/news/article/rjg5jjvawl
42 תגובותמיון לפי
  • אלה עם הציציות... איזה צדיקים אה.
  • קודם רק חשדתי.
    עכשיו זכיתי לאישוש.
    כי מציון תצא תורה.
    מאלה.
  • ככה זה במדינה שלנו. לא מתאים לך? תבוא תדקור, תשרוף תהרוס...
    ממש כיף
  • מה הקטע של הציציות? הרי דתיים הם לא
  • הכנסת אותי לפלונטר,יש לי הרבה מכרים עם ציציות. סבא שלי סיפר לי שלא קל היה להיות ...
  • נראה מבוים לחלוטין עומד בפוזה לא טבעית ,,כאילו משוויץ בציצית שיראו אותה טוב בכל ...
  • שכל אחד יחפש בתחתית של שקית האשפה בבית היכן שמצטבר כל המיץ של הזבל - בוודאות תמצ...
  • חילונים גמורים שמים ציציות זה נהיה אופנתי משום מה לא רק בקרב ערסים. ידיעה שמנוסח...
  • למה לא כתוב עם כיפה
    ויש סיפורים גם עם כאפייה מוסלמית. לא ראיתי שטמקא הדגיש את זה
  • מנוסח באנטישמיות.
    את המצית יש לעצור בכל מקרה כן ציצית לא ציצית.
  • מסוג הכתבות שאתה מזהה מרחוק שזה מבית YNET. שירשמו פעם הבאה מצית גלוי ראש בכל פעם...
  • הג'ינס מפחית את הסבירות שמדובר ביהודי חרדי, האדידס מפחית הסבירות שמדובר בדתי לאו...
  • רעיון טוב לשים ציציות ולהפליל חרדים
    לא אוהבים אותם בכל מקרה
  • לא צריך לבדוק אותו בציציות
  • מורשת מפלגת הליכוד
    המפלגה החרדית הגדולה בישראל
  • להלן האוכלוסייה היהודית-ערבית במדינת ישראל גרועים כמו אוייבנו. ההבדל הוא רק בציצ...
  • אלמוני עם ציציות חרדי עם כיפה חילוני עם קעקוע מיזרוחניק עם כיפת אבטיח יש עוד תיא...
  • ''אלמוני עם ציציות'' ולא ''דתי'' זה כמו שכותבים ''צעיר'' במקום ''ערבי''?
  • לא מחייב שזה דתי, היום יש אנטישמים אנטי ישראלים ואנטי יהודים שישימו ציצית וכיפה ...
  • שום סיכוי בחיים שynet יתארו פעם פושע ״מתפלל 5 פעמים ביום לנביא מוחמד״ אז למה לעש...
  • היו ציציות והיו רמיזות. כתוב בוויינט. מה צריך יותר מזה בשביל להסית נגד דת ישראל?
  • גם אני מצטרף לאלו שאמרו שלא כדאי לפתוח בשבת. זה משהו שכל יהודי אמור לעשות. מה הק...
  • פרוטקשן ''דתי''...
  • טרנד
    נהיה טרנד ללכת עם ציצית יש גם כאלו שהולכים רק עם ציצית בלי כיפה.