טראמפ: אזמין את ראש ממשלת ישראל, בנימין נתניהו, ואת נשיא לבנון, ג'וזף עון, לבית הלבן למו"מ משמעותי ראשון בין ישראל ללבנון מאז 1983 - לפני זמן רב מאוד. שני הצדדים רוצים שיהיה שלום, ואני מאמין שזה יקרה במהירות!
הנשיא דונלד ג'יי. טראמפ
53 תגובותמיון לפי
ביבי שקרניהו נוכלויות בע''מ
לדעתי טראמפ לא יודע על מה הוא מדבר , הוא לא כזה מבין מה זה ארגוני טרור מחר ימשיכ...
זה הגזר? חרפה
שיחות זה יפה אבל אני שואל מה עם חיזבאללה? מי ישלם זה בנון ישלם? פה צריך רמונט...
טראמפ הודיע: אזמין את נשיא לבנון וראש ממשלת ישראל לבית הלבן. ''שני הצדדים רוצים ...
אובמה2 יאלה תעוף בבחירות ונעיף תשפן שלך פה גם
תזמין את נעים קאסם, הרבה יותר רלוונטי
שיביא גם את מוגדבא ויעשה עסקה משולשת על הגב שלנו
זה הדיל, ביבי מתקפל, ומוזמן עם שרה לעוד טיול מפנק לבית הלבן, גם כדי לברוח מהמשפט...
האויבים שלנו כבר עדכנו את תושבי מדינת ישראל בבוקר
טראמפ מתחיל לעצבן – בסוף הוא עלול להתאכזב מביבי אנחנו לא פראיירים הוא לא מבין את...
עתידות: לא יהיה שלום, חיזבאללה לא יתפרק מנשקו טראמפ יזכר כבדיחה וביבי יזכר כזה ש...
תמיד היה שמאל.התנתקות-4 פעמים בעד.הסכם חברון.ידיד-יאסר ערפאת. אין כמו ביבי..
מודה שלא הבנתי המלחמה עם חיזבאללה. מה הקשר לבנון? לא ברור ביבי כרגיל עושה מאיתנו...
לך לעזאזל. חלאה רופסת בדיוק כמו נתניהו. שתי מנהיגים שלא מסוגלים לנצח והעיקר מגכח...
עבודה בעיניים הריי הבעיה היא לא עם לבנון מה עם חיזבאלה ???
מה יעזור הסכם שלום שחיזבאללה עדיין חי ונושם? מדובר בזוג מטומטמים
לא יכול להיות שלום בין ישראל ולבנון כל עוד חיזבאללה לא התפרק מנשקו שולט בלבנון. ...
טקאמפ נשיא בעיצי אסור ללכת אחריו ללא שיקול דעת. מציע לביבי לפרוש מהחיים הפוליטיי...
כן יונים לבנות . נתניהו ורבין כבר אותו דבר. דוקטורינת הטובים והסוררים תתפקחו כבר...
מכיוון שחיזבאללה לא פורק מנישקו, טראמפ צריך לשלוח חיילים ללבנון לנסות למנוע מלחמ...
מה לבנון שווה? מדינה מיותרת.
ישנו מושג נוצרי , השומרוני הטוב. ערכתי לאחרונה בתאריך 16.04.26 בשעה 19:28 בברכה,...
דיי. טראמפ וביבי - אתם נהנים מתמיכה כללית של הרבה מהעם, היינו עורף סבלני כי היינ...
אני מבינה שההבטחה היא לתמונת שלום ולא לשלום בין 2 המדינות
שיחות שלום חחח כמה אנו פסיכוטיים זה מדהים.
אני אוהב את טרטמפ המתון. הוא עושה את ההיפוכים האלה בסטייל
למה נראה לו שזה בסדר בכל פעם להטריח את ראש הממשלה שלנו לטוס עד אליו, שמישהו יסבי...
שלום זה הדבר הנכון, גדלנו על הכמיהה הזאת. שלום היא מלשון שלמות, משהו עתיק יותר מ...
כמו שאני אומר תתחמשו טוב טוב לקראת הצפון
קשקוש. לא יהיה שום שלום ללא פירוק החיזבאללה מנשקו. למדינת לבנון אין יכולת לבצע ז...
ומה עם חיזבאללה ? זה אותו סיפור חוזר שיש לנו עם חמאס . מתי המלחמה הבאה ???
והלוואי וגורלו של עאון יהיה כזה שיזכה להגיע לפגישה, וכשיחזור ממנה חזרה ללבנון יצ...
פה צריך רמונט...
יאלה תעוף בבחירות
ונעיף תשפן שלך פה גם
מה עם חיזבאלה ???
מדובר בזוג מטומטמים
זה אותו סיפור חוזר שיש לנו עם חמאס .
מתי המלחמה הבאה ???