רוטר
16.04.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

טראמפ מודיע: אזמין את נתניהו ואת נשיא לבנון לבית הלבן לשיחות שלום

537,974
התראות
טראמפ: אזמין את ראש ממשלת ישראל, בנימין נתניהו, ואת נשיא לבנון, ג'וזף עון, לבית הלבן למו"מ משמעותי ראשון בין ישראל ללבנון מאז 1983 - לפני זמן רב מאוד. שני הצדדים רוצים שיהיה שלום, ואני מאמין שזה יקרה במהירות!

הנשיא דונלד ג'יי. טראמפ
53 תגובותמיון לפי
  • ביבי שקרניהו נוכלויות בע''מ
  • לדעתי טראמפ לא יודע על מה הוא מדבר , הוא לא כזה מבין מה זה ארגוני טרור מחר ימשיכ...
  • זה הגזר? חרפה
  • שיחות זה יפה אבל אני שואל מה עם חיזבאללה? מי ישלם זה בנון ישלם?
    פה צריך רמונט...
  • טראמפ הודיע: אזמין את נשיא לבנון וראש ממשלת ישראל לבית הלבן. ''שני הצדדים רוצים ...
  • אובמה2
    יאלה תעוף בבחירות
    ונעיף תשפן שלך פה גם
  • תזמין את נעים קאסם, הרבה יותר רלוונטי
  • שיביא גם את מוגדבא ויעשה עסקה משולשת על הגב שלנו
  • זה הדיל, ביבי מתקפל, ומוזמן עם שרה לעוד טיול מפנק לבית הלבן, גם כדי לברוח מהמשפט...
  • האויבים שלנו כבר עדכנו את תושבי מדינת ישראל בבוקר
  • טראמפ מתחיל לעצבן – בסוף הוא עלול להתאכזב מביבי אנחנו לא פראיירים הוא לא מבין את...
  • עתידות: לא יהיה שלום, חיזבאללה לא יתפרק מנשקו טראמפ יזכר כבדיחה וביבי יזכר כזה ש...
  • תמיד היה שמאל.התנתקות-4 פעמים בעד.הסכם חברון.ידיד-יאסר ערפאת. אין כמו ביבי..
  • מודה שלא הבנתי המלחמה עם חיזבאללה. מה הקשר לבנון? לא ברור ביבי כרגיל עושה מאיתנו...
  • לך לעזאזל. חלאה רופסת בדיוק כמו נתניהו. שתי מנהיגים שלא מסוגלים לנצח והעיקר מגכח...
  • עבודה בעיניים הריי הבעיה היא לא עם לבנון
    מה עם חיזבאלה ???
  • מה יעזור הסכם שלום שחיזבאללה עדיין חי ונושם?
    מדובר בזוג מטומטמים
  • לא יכול להיות שלום בין ישראל ולבנון כל עוד חיזבאללה לא התפרק מנשקו שולט בלבנון. ...
  • טקאמפ נשיא בעיצי אסור ללכת אחריו ללא שיקול דעת. מציע לביבי לפרוש מהחיים הפוליטיי...
  • כן יונים לבנות . נתניהו ורבין כבר אותו דבר. דוקטורינת הטובים והסוררים תתפקחו כבר...
  • מכיוון שחיזבאללה לא פורק מנישקו, טראמפ צריך לשלוח חיילים ללבנון לנסות למנוע מלחמ...
  • מה לבנון שווה? מדינה מיותרת.
  • ישנו מושג נוצרי , השומרוני הטוב. ערכתי לאחרונה בתאריך 16.04.26 בשעה 19:28 בברכה,...
  • דיי. טראמפ וביבי - אתם נהנים מתמיכה כללית של הרבה מהעם, היינו עורף סבלני כי היינ...
  • אני מבינה שההבטחה היא לתמונת שלום ולא לשלום בין 2 המדינות
  • שיחות שלום חחח כמה אנו פסיכוטיים זה מדהים.
  • אני אוהב את טרטמפ המתון. הוא עושה את ההיפוכים האלה בסטייל
  • למה נראה לו שזה בסדר בכל פעם להטריח את ראש הממשלה שלנו לטוס עד אליו, שמישהו יסבי...
  • שלום זה הדבר הנכון, גדלנו על הכמיהה הזאת. שלום היא מלשון שלמות, משהו עתיק יותר מ...
  • כמו שאני אומר תתחמשו טוב טוב לקראת הצפון
  • קשקוש. לא יהיה שום שלום ללא פירוק החיזבאללה מנשקו. למדינת לבנון אין יכולת לבצע ז...
  • ומה עם חיזבאללה ?
    זה אותו סיפור חוזר שיש לנו עם חמאס .
    מתי המלחמה הבאה ???
  • והלוואי וגורלו של עאון יהיה כזה שיזכה להגיע לפגישה, וכשיחזור ממנה חזרה ללבנון יצ...
  • יאללה בהצלחה