רוטר
05.04.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

ראש הממשלה: קיבלתי את התנצלותו של זיו אגמון. הדברים שיוחסו לו לא היו צריכים להיאמר, וטוב שנאמרה עליהם התנצלות ברורה

8311,741
התראות
*ראש הממשלה בנימין נתניהו:*

קיבלתי את התנצלותו של זיו אגמון.

הדברים שיוחסו לו לא היו צריכים להיאמר, וטוב שנאמרה עליהם התנצלות ברורה.

בעת הזאת מדינת ישראל ניצבת בפני אתגרים כבדים, והאחריות מחייבת יציבות ורציפות תפקודית.

אני מכיר את זיו תקופה ארוכה, ולא נחשפתי מצדו לכל גילוי של גזענות. ההפך הוא הנכון.

מתוך ההיכרות העמוקה שלי עם פועלו, מקצועיותו ונאמנותו למדינה, ביקשתי ממנו להמשיך בתפקידו עד שיימצא לו מחליף ראוי.

בליל הסדר אנו פותחים את הדלת ואומרים: “כל דכפין ייתי וייכול”.
המילים הללו מזכירות לנו כי עם חזק הוא עם שיודע לעמוד על עקרונותיו, אך גם לפתוח את ליבו, למחול ולסלוח.

הדברים נאמרו. ההתנצלות התקבלה. הציבור שמע.

כעת האחריות של כולנו היא להניח את הנושא מאחורינו ולהמשיך יחד קדימה, למען ביטחון ישראל ואחדות העם.

בעוצמה משותפת ובאחדות עמנו, נמשיך יחד לנצח.
83 תגובותמיון לפי
  • מתי אתה תתנצל?
  • וכל מי שנעלב על אמת עד עמקי נשמתו מה יעשה?
  • איזה אוסף תכשיטים הוא מקבץ סביבו בלשכה: יועץ בכיר שמקבל כסף קטארי בזמן מלחמה, גז...
  • גאון. מדהים אותי איך הוא מחרבן על כולם והם מתקלחים עם השיט שלו בכיף...
  • קורה לכל אחד לקרוא לאנשים בבונים. לכם לא?
    בושה.
    אין מילה אחרת.
    אין תיאור אחר.
  • השמאל ניסה לפרק את השותפות. אין יור פייס.
  • זה הולך להתנקם בו...
  • ממתין בסבלנות לתגובות חברי הכנסת מהליכוד שרצו להתראיין בתקשורת. נראה פליק פלאק ב...
  • מילים מים לים מכסים, והכל בהתאם לצרכים. אכן גמישות ראויה. כי מה נעשה ללא הסברה ר...
  • לא מבין את האיש הזה שמתעקש להתעסק בקקי תתנער מהבנאדם וזהו מה העקשנות הזאת מצד אח...
  • גלבוע נגד רוסים ולהטבים. אגמון ונתן אשל נגד מזרחים. אך לכולם יש DNA של נוכל שמתא...
  • הוא הפסיד את הבחירות ברגע זה.
  • חזל''ש. בדיחה עצובה מאד על חשבון כולנו. אמסלם פה? גמליאל נוכחת? ומאי גולן? ביקשת...
  • היה ברור - כולם ימחלו על כבודם למען ביבי, גם אם קוראים להם בבונים
  • מעניין מה הוא יודע...
  • נוראי. צבר הפחים הלקקנים של הליכוד יצטרך למצוא תירוץ חדש להכשיר את השיקוץ הזה
  • אז אמר בבונים? בסך הכל קפץ לי הגן האשכנזי.
  • אז יש הקלטה שבה ביבי מוזהר לפני ה 7.10 או עכשיו כבר אין?
  • 😃😃🥳🥳🥳 בקשת, על כוללם
    זה לא גשם רבותיי הפתיים
  • כרגיל, ''הבבונים'' יימחלו לו גם על זה...
  • אין גבול להשפלות שהציבור הליכודניקי עובר.. לא יאמן כמה נמוך הוא מביא את הציבור ה...
  • מה כבר אמר.... סיכם את תפיסת אדונו... ערכתי לאחרונה בתאריך 05.04.26 בשעה 21:30 ב...
  • ''ביקשתי ממנו להמשיך בתפקידו''. מי ביקש רגשי נחיתות ושתיקת כבשים ולא קיבל? רק לח...
  • כל הכבוד לראש הממשלה
  • הוא מזדהה עם כל מילה.. חולה על (קולות) מזרחיים
  • כבר מזמן אין לי ציפיות ממנו
  • אפשר רק לנחש מה הוא יודע שמפחדים להתעסק איתו...
  • מזעזע ודוחה.
  • אגמון היה צריך לעוף מזמן רק מצחיק שיש ברוטר יוזרים שמכנים את בוחרי הליכוד כבבוני...
  • כנראה שנתניהו החליט חא לרוץ לעוד קדנציה . הוא לא יכול לעלוב בחצי עם בגלל דובר שנ...
  • הוא יודע שהוא יכול להתיחחס למצביעים המזרחים שלו בחרפה והם ימשיכו להצביע לו, אז ל...
  • כתומך שלו. עשה טעות חמורה.
  • ביבי תפסיק לעשות צחוק מעצמך
  • הוא יודע שלמרות זאת בסוף המרוקאים יבחרו בו
  • לעשות מעבר מסודר,ניחא, להשאירו לחודשים קדימה, זה בזיון, וכבר עכשיו, אמירה כמו אי...
  • ההשוואה לבבונים היתה מקוממת! בבון הוא יצור חכם מאד, שלא ניתן לשלוט בו בקלות. ההש...
  • אסור לשכוח שנתניהו משרת את הימין ולא הימין משרת אותו אז לכל המגיבים שמתלהבים ומנ...
  • ''אני מכיר את זיו אגמון. מדובר בפטריוט ישראלי.''
  • בתור מרוקאי אעשה כל שביכולתי כדי שנתניהו לא יהיה ראש ממשלה יותר וייכנס לכלא
  • טעות חמורה מאד.
    אין מחילה על דבר כזה, ביבי מזלזל במזרחיים וזה בעצמו לא נסלח.
  • החלטה נוראית של נתניהו!
  • איזה אפס עלוב אבל גם זה, לא יגרום לביביסטים מטומטמים להפסיק לתמוך בו.
  • אם ביבי סלח לאישתו הגזענית על אמירות על מזרחים..ושרה אמרה דברים הרבה יותר גרועים...
  • בקיצור החזיר אותו לעבודה
    איזה לוזר
  • אני מתרשם שביבי אוהב במזרחים רק דבר אחד: את הקולות שלהם בקלפי
  • הוא אמר שלופים!
  • אדוני רה״מ בכל הכבוד הראוי. להשאיר את זיו אגמון לצדך זו פגיעה באנשי הציבור הימני...