רוטר
22.03.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

גורם איראני: איראן מציבה 6 תנאים להפסקת אש - כולל הסגרת עיתונאים עוינים

8728,383
התראות

ערכתי לאחרונה בתאריך 22.03.26 בשעה 00:59 בברכה, intelligent

רועי קייס:
‏גורם ביטחוני - מדיני איראני בכיר אומר לערוץ אל-מיאדין הלבנוני, שופר הציר הפרו איראני, כי כמה גורמים ומתווכים אזוריים העבירו לאיראן הצעות להפסקת המלחמה, אבל איראן הציבה שישה תנאים לכך במסגרת משוואה חוקית אסטרטגיה חדשות. לפי הגורם האיראני, התנאים הם כדלקמן: 1. ערובות לכך שהמלחמה לא תחודש. 2. סגירת הבסיסים הצבאיים של ארה"ב באזור, 3. תשלום פיצויים לאיראן על נזקי התוקפנות, 4. סיום המלחמות בכל החזיתות באזור, 5. אכיפת סדר חוקי חדש במצר הורמוז. 6. העמדה לדין של אנשי כלי התקשורת העוינים לאיראן והסגרתם אליה. לדבריו, איראן מתכוונת להמשיך במדיניות של הענשת התוקפן עד ש"התוקפנות האמריקנית והציונית וטראמפ ילמדו לקח היסטורי". הוא ציין כי איראן עובדת לפי תכנית סדורה שהוכנה במשך חודשים מראש.
87 תגובותמיון לפי
  • מה עם החזרי נסיעות ?
    חיים בסרט
  • ליצנים. ביביטראמפ העולם מחכה לכם. תשמידו אותם
  • עצם הודעה כזו
    3 שבועות שזה לא מדגדג להם
  • בכל פעם שהם מצליחים לפגוע במשהו, הם יוצאים בהצהרות הזויות.
  • אני אוהב את סעיף 3 שלהם שמופיע בכל הידיעות כל ''הסכם עתידי'' המצב הכלכלי שלהם כל...
  • אולי גם שידרשו תחמושת כפיצוי?
  • כל מה שמחודד לי זה שהמלחמה הזאת היא עד הסוף
  • חבל שלא דרשו להחזיר לתחייה את חמינאי דווקא זה היה הכי ריאלי מכל הדרישות
  • הם לא הבינו עדיין שהם הפסידו?
  • לנו יש תנאי 1 למחות את זכר עמלק
  • מה עם שירותי גרירה למשאיות השיגור? לא ביקשו?
  • רגע של עברית;
    תנאי אחד
    שישה תנאים
  • מה זה הפסקת־אש , לא מובן לי. נלחמים. מה זו הפסקה? בשביל שהאויב מה יעשה בדיוק בהפ...
  • הבנתי ששקלו אפילו להציב תנאי של קבלת כרטיסי סיבוס או תן ביס אבל בסוף חזרו בהם
  • הסרת סנקציות מהנפט כבר קיבלו ללא תמורה
  • אני לא בטוח שהם מבינים את הסיטואציה
  • אירופה בתגובה: ״איפה חותמים???״
  • מתאבדים לגמרי האיראנים...
  • שיוסיפו גם ״טרילוגיית סיקוול לאסקימו לימון בכיכובו של פארוק״
  • ובמציאות פתק לבן חתום סגנון בני גנץ עם חתימה של אנארף מי שנשאר חיי
  • ועוד תנאי שהוסיפו כעת שהם דורשים עליית שלישי ושישי לתורה בכל שבת.
  • ח ח ח ואומרים שהאיראנים חכמים ...
  • זאת התשובה של טראמפ https://imagizer.imageshack.com/img923/5599/MMOSYp.jpg ארצות...
  • הם עושים עם עצמם משא ומשא. או מתן או מתן ??
    לא הבנתי
  • אין עליהם בהנדסת תודעה. מי בכלל רוצה הפסקת אש איתם. ומיהם בכלל אותם גורמים מתווכ...
  • הם כאילו מנסים לצאת מנצחים בקרב שהם מפסידים בו הזויים. כאילו לא מסתכלים על מה שק...
  • זה יסתיים כשאנחנו נגמור אותם
  • לעיתונאי חדשות 12 ו13 אין מה לדאוג
  • לצערי נראה שגם יקבלו את רוב מבוקשם, ההפסד במלחמה הזו ידוע מראש טראמפ וביבי יגידו...
  • עוד מסוגלים אנחנו חיים בסרט ,,עוד השמאל הטינופות בארץ ובאמריקה יעשו בכוונה שנצא ...
  • שכחו להוסיף הסגרת טראמפ וביבי לאיראן כדי לתלות אותם בציבור...
  • גיחצי. אף אחד לא מציע להם הפסקת אש.
    משחקים בנדמה לי
  • גם לחמאס וחיזבאללה היו דרישות…
  • הם לא בעמדה לקבוע לאיש תנאים
  • הם מציבים רק שש תנאים הם לא חושבים שאמריקאים והישראלים יקיימו את כל התנאים אז לפ...
  • צריך למחות כל זכר למשטר האיראני ולהרוג אותו בכל מקום שהוא נמצא. אם הם עושים תהלו...
  • גם סינואר הציב תנאים להפסקת אש וגם יורשיו