רוטר
24.02.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

בנו של חה''כ מנצור עבאס, מחמד עבאס, בן ה- 15 נפגע בתאונת אופנוע, מצבו בינוני

5916,701
התראות
אל חדר הטראומה של מרכז רפואי צפון הובא על ידי מד"א בנו של חה"כ מנצור עבאס, מוחמד עבאס, בן 15 לאחר שנפגע בתאונת אופנוע והוא סובל מפגיעת ראש.
לאחר שיוצב על ידי הצוות הרפואי הוא מועבר במצב יציב לבית החולים רמב"ם.

שיר פרסאי ברניב
דוברת מרכז רפואי צפון
59 תגובותמיון לפי
  • רפואה שלמה ורמאדן כרים
  • הוא נהג באופנוע?
  • 15? אני אלמד זכות שאולי הוא נפגע מאופנוע, ולא היה הנהג...
  • לכו לבית לווישטיין ולמחלקה אורטופדית ג בתל השומר - רוב ערבי מוחלט כתוצאה מתאונות...
  • רכב בגיל הזה על אופנוע????
  • לא מצליח לפתוח סקופ…זה מה שמורה מראשון לציון כתבה בדף של ״הדמוקרטים״. מי שיכול ל...
  • לא מבין למה הדוברות מוציאה הודעה על נזקי גוף שנגרמו לקטין?? איזה ערך ציבורי יש ל...
  • ראיתי במקום אחר שמדובר על אופניים חשמליים.
    אם זה נכון עושים לו כאן עוול
  • בן 15 על אופנוע. רשיון קיבל כנראה בגיל שנה. כותרת לא ברורה. יתכן כמו קודמי שנפגע...
  • מדובר באופניים חשמליים (למרות שגם זה אסור) דוברות מד"א: בשעה 15:03 התקבל דיווח ב...
  • כנראה אופניים חשמליות
    אבל גם זה לא חוקי
  • חכו גם בזה אנחנו אשמים גם בכל התאונות שהמגזר המיוצר עושה עוד מעט החכין המחבלים י...
  • מאחל לו מה שאני מאחל לכל בן של מחבל. אין לו עדיפות, מבחינתי כל ילדי המחבלים שווי...
  • חסרות לי קצת כל התגובות של החברים הידועים שיודעים לכתוב כל מיני דברים על נערים ו...
  • לא ירי טועה לא מעניין
    הוא גם היה הנהג?
  • רק לדייק את הדברים: הוא נפצע קשה, אך לאחר טיפול רפואי מצבו השתפר וכעת הוא מוגדר ...
  • הנוכלבנט מתבקש להגיע לצילומים בחדר המיון...... אח זה אח.
  • קארמה איז א ביצ'. האח המוסלמי יהיה עסוק במוסלמי ולא ביהודים. כול כאלב ביג'י יומו...