רוטר
07.11.2025
רוטר
בחזרה לסקופים

בלי בושה, לאור יום: בני זוג ישראלים קיימו יחסי מין באתר תיירותי בתאילנד - ונעצרו.

6333,688
התראות

עבר עריכה לאחרונה בתאריך 05.11.25 בשעה 18:33 על-ידי ET (מנהל הפורום)

בלי בושה, לאור יום: בני זוג ישראלים קיימו יחסי מין באתר תיירותי - ונעצרו
עוד הסתבכות בתאילנד • הזוג תועד מבצע פעילות מינית באור יום, ללא כל התחשבות בנוכחות תיירים אחרים • המשטרה: בנוסף להפרת החוק התאילנדי, הם פגעו במנהגים המקומיים והכתימו את התדמית של תאילנד

בני זוג ישראלים נעצרו היום (רביעי) אחרי שנתפסו מקיימים יחסי מין לאור יום במפל Wang Sai בקופנגן, תאילנד, ליד תיירים ומקומיים.

האירוע התרחש אתמול (שלישי), כאשר הזוג נראה מבצע פעילות מינית באור יום, ללא כל התחשבות בנוכחות תיירים אחרים. חלק מהמבקרים המופתעים תיעדו את המעשה ושיתפו ברשת, מה שגרם לזעם ציבורי רחב ולחשש לתדמית התיירותית של תאילנד. זה העונש האפשרי.

ראש מחוז קופנגן הורה על חקירה מיידית לזיהוי ומעקב אחר הזוג. הרשויות גילו שהזוג התגורר במלון בכפר במחוז. היום, קציני מחוז והגירה, ביניהם סגן מפקד המשטרה, עצרו את הגבר והאישה במלונם והובילו אותם למשרד ההגירה של קופנגן לחקירה.

לפי הרשויות, השניים הודו שהם הזוג שמופיע בקליפ המיני שהופץ ברשת, והסכימו שניהלו יחסי מין במפל בסביבות הצהריים של ה-4 בנובמבר. לאחר הודאתם, המשטרה האשימה את התיירים ב"מעשה מביש בציבור על ידי חשיפת גופם או התנהגות פוגענית מינית". הזוג הועבר לתחנת המשטרה של קופנגן, שם החלו ההליכים המשפטיים. זה העונש האפשרי.

המשטרה ציינה כי התנהגות כזו לא רק מפרה את החוק התאילנדי אלא גם פוגעת במנהגים המקומיים ומכתימה את התדמית של אתר טבע פופולרי. רשויות התיירות מזהירות זמן רב כי מבקרים צריכים לכבד את הנורמות התרבותיות התאילנדיות, במיוחד באתרים ציבוריים או מקודשים. המקרה הזה מהווה תזכורת לכך שתאילנד מקבלת תיירים אך מצפה מהם לנהוג בכבוד בסיסי.

https://www.israelhayom.co.il/travel/israelisabroad/article/19173369?fbclid=IwY2xjawN4RH9leHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyAAEe7rkQ4qOo_YoIxZLhSqHhY2aZkpk5kDcyte8OXZ97_q4j131gstbcujeNGnU_aem__m2zb_ORbLSSLlXsS1YKnw
63 תגובותמיון לפי
  • איך אתם יודעים שזה היה בלי בושה?
  • כל אחד והדרך
    הפרובוקטיבית שלו לקבל פרסום...
  • יש בדיחה ישנה: למה בישראל אסור לעשות מין ברחוב?
    כי כל אחד יעצור ויתחיל לתת עצות
  • אני מבין לחלוטין כל תאילנדי שהפך לאנטישמי עקב חשיפה לבהמות הנחותות והברבריות האל...
  • בלי בושה, לאור יום, פצ''רית מביימת פייק התאבדות ומשמידה טלפון קריטי לחקירה, בלי ...
  • I think I'm done with the sofa, I think I'm done with the floor https://www.yout...
  • באותו יום גם השגרירה של ישראל בתאילנד וגם הקונסול עשו ביקורים אצל מפקדי במשטרה ב...
  • אשכרה איפה שאנחנו הולכים לא צומח דשא חאלס עם ההתנהגות הברברית הזאת של הישראלים ,...
  • ''חשש לתדמית התיירותית של תאילנד'' חחח לא שאני מצדיק התנהגות כזו חלילה, אבל אנשי...
  • אדר נחולת לנפול אֲשֶׁר הַחִלּוֹתָ לִנְפֹּל... – אָמְרָה: "אֻמָּה זוּ נִמְשְׁלוּ לְכוֹכ...
  • תנו לי להחליט מה מגעיל לי ומה מגדיל לי😁
  • למה להיות מגעילים?
    איפה הטהרה והקדושה?
  • ידיעות כאלה עדיף שתשלחו בפרטי ליוסריאן, חבל לשים ככה עם תיאור יבש.
  • נראה לי גמרו את השהות בתאילנד
  • בשביל זה נסעו עד תאילנד?
  • מעשה גרוע ביותר! בעזרת השם לאט לאט נבאר את כל הנגע והרוע מהמדינה שלנו כולל השחית...
  • לזכותם הם גבר ואשה שלא כמו רוב המין שמתבצע בתיאלנד...
  • לשמחתי מעולם לא נמשכתי לתאילנד
  • בלי הסירחון המלא אני לא מאמין .
  • מה העונש?!
    זה העונש האפשרי
  • אם זה לא פטפונג או פטייה זו סטייה
  • לא יכלו להתאפק עד שיגיעו לחדר במלון ?
  • כמות הסקס בחוף שראיתי בפול מון… אבל זה היה לפני מעל 10 שנים אז אולי דברים השתנו ...
  • זה נפוץ הרבה יותר ממה שמדווח, גם בארץ רשות הטבע והגנים וקק''ל מתמודדים עם התופעה...
  • במדינה זרה שלא מרשה זאת בפומבי, הם בודאי תובעים לעצמם זכות דמוקרטית לפרטיות שלא ...