רוטר
05.11.2025
רוטר
בחזרה לסקופים

משפט נתניהו: נתניהו סותר את עצמו היום שוב ושוב מול חקירתו במשטרה. השופטת נוזפת בנתניהו: ''לא שמעתי קודם שאמרת שאמרת תשובות תחת לחץ במשטרה''

6918,558
התראות

ננעל בתאריך 04.11.25 בשעה 13:49 על-ידי מייקל דה סנטה. סיבה: דעתו של גליקמן אינה חדשות

‏תיקי נתניהו: וואו. נתניהו סותר את עצמו היום שוב ושוב מול חקירתו במשטרה. בנוגע לסיגרים ולכמויות הסיגרים שקיבל ממילצן:
נתניהו על מומי משולם(חוקר בתיקי האלפים): הוא עבריין. הוא צריך לשבת פה במקומי... תחת הלחץ של מומי משולם העבריין אמרתי דברים אחרים"
התובע יונתן תדמור מוחה על הדברים הקשים על משולם.
השופטת רבקה פרידמן פלדמן נוזפת בנתניהו: "לא שמעתי קודם שאמרת שאמרת תשובות תחת לחץ במשטרה. אנחנו שומעים עכשיו את התשובות. בלי תוספות."

https://x.com/aviadglickman/status/1985630742064271747.twitter
69 תגובותמיון לפי
  • נו טוב אביעד גליקמן... כיון שהדיווח שלו תמיד כה עוין אי אפשר להסתמך על דיווחיו. ...
  • הכותב: גליקמן. תחליטו אם לקרוא. אני דילגתי
  • מישהו מוכן להסביר לי, אני לא בקיא במשפט. מה הסיפור בעצם? ביבי אמר שהוא נכנע ללחץ...
  • איך רואים שלא מדובר בדיווח חדשותי אלא בפרשנות מטומטמת של שופר הפרקליטות.
  • זה לא נכון תקשיבו לאולפן החי לא לחירטוט
  • חה חה חה... היה ברור שהנאשם יסתבך ברשת שקריו. השופטת יישרה אותו טוב.
  • למי שלא התאמץ לקרוא ה''סתירות'' הן בנוגע ל...כמות הסיגרים שקיבל... מישהו חושב שה...
  • הדיווח של גליקמן מאד מאד מאד אמין.
  • נו... איך אפשר להאמין לאביעד גליקמן
  • פעם ראשונה שאני רואה כותרת שמוציאה את נתניהו רע (לכאורה) מאז תחילת החקירה הנגדית...
  • הכותרת מעוותת את הדיווח, חסר בה ''וואו: ... ''
  • מתי מתחילה ''הפגישה המדינית'' עם ''הגורם המדיני'' שבגללה ביבי ביקש לקצר את העדות...
  • זה כל מה שדליםמן הצליח לייצר אחרי שאתמול ריסקו את אפס האמינות שלא הייתה מעולם לח...
  • מוזר שהמנהיג הנבול מעולם לא שמע על המשפט ״אי אפשר לשקר לכולם כל הזמן״
  • הוא לא סותר את עצמו. הוא סותר את הפרוטוקולים המזויפים של החקירות דליפמן הוא לא מ...
  • מה? נתניהו משקר? לא יכול להיות
  • אין פה שום ידיעה חוץ מדעתו (חחוסר דעתו) של האדיוט גליקמן
  • יאללה חגיגה של מטורללי הסמול. כיאילו אנחנו לא במצב שהמשפט הזה לא חוקי, בניגוד לח...
  • התיקים קרסו אומרים לכם. מה לא מובן פה? זה בכלל לא יגיע לבית משפט ואם יגיע, השופט...
  • גם אם נמצא זכאי 100 אחוז הם יחפרו תיק נוסף כדי להפליל אותו, שנאה נטו !
  • הכותרת צריכה להיות: אביעד גליקמן
  • אני לוקח דיווח של אביעד גליקמן בערבון מוגבל. מצד שני כל עוד הוא לא הכה אישה היום...
  • כל אחד ממציא מציאות משל עצמו ‏בום! ‏נתניהו על מומי משולם: עבריין ושקרן ‏***** ‏�...
  • הגיע הזמן שטראמפ ישים סוף לקרקס הזה ולתפירת התיק השקופה הזו. הוא רמז לזה לא מזמן...
  • לא סותר ולא בטיח, עדיף להקשיב ולקרוא את התוכן המלא והלא חתוך אצל כנרת בראשי ולא...
  • אוך האופוריה, השבוע האחרון עלה לו לראש
  • תגידו הליצן הזה אתמול דיווח על הדרמה בבית המשפט?
  • להביא התרשמות של בן אדם עם אייקיו גבולי - לא בדיוק חדשות
  • במזג אוויר כזה הדמנציה מחריפה
  • התוכן לא תואם את הכותרת
  • רשעים ארורים כל תופרי התיקים והשופרות שלהם. גם זמנכם יבוא, כמו הפצמ''רית
  • וואו וואו וואו תינוק הגליקמן הזה. קוראים את התוכן ומבינים שלא היה שום דבר..
  • צריך לעצור את הנאשם על עדות שקר! השופרות הנכלוליים שלו נשכרו כדי לשקר על בסיס יו...