רוטר
01.11.2025
רוטר
בחזרה לסקופים

ח''כ לימור סון הר מלך: בימים הקרובים אגיש הצעת חוק שתקבע כי איש מערכת הביטחון שהורשע בעבירות של שימוש לרעה בתפקידו, יישללו ממנו ההטבות

496,215
התראות
בזו לי, לעגו לי, ניסו לצבוע אותי כקיצונית, כאילו אני רודפת אחרי הפצ״רית, שאני לא מוסרית ובעד ״אנסים״. אבל היום כולם מבינים שצדקתי.

מערכת הביטחון אינה חסינה מביקורת, ומי שעושה שימוש פסול בכוח ובסמכות שקיבל חייב לשאת באחריות.

בימים הקרובים אגיש הצעת חוק שתקבע כי איש מערכת הביטחון שהורשע בעבירות של שימוש לרעה בתפקידו, יישללו ממנו ההטבות, ובכללן הפנסיה התקציבית.

לא נחזור על אותה טעות. כעת אנחנו נדאג ונוודא שימונה לתפקיד הפרקליט הצבאי הראשי אדם חיצוני למערכת, כזה שכבר הוכיח שהוא עומד לצד חיילי צה״ל ולא נגדם, אדם ערכי, אמיץ, שמבין שהמשימה של הצבא היא לנצח, ולא להתנצל.

https://x.com/limor_sonhrmelh/status/1984219175271715224.twitter
49 תגובותמיון לפי
  • למה רק עכשיו? זה נכון גם למפקדים שכשלו ב-7/10.
  • ומה על נבחר ציבור שמשתמש בתפקידו לרעה?
    לפוליטיקאים מותר הכל
  • סקילה באבנים או לתלות על עמוד, איזה ביטול הטבות. מדינה חולה. אלופה בצה''ל, יותר ...
  • יש להחיל את החוק גם על פוליטיקאים
  • אולי תרשיעו כבר את המחבלים היהודים ששורפים מכוניות בשטחים.
  • אם היה יודע לא היה מתגייס (יועמשית, שם, שם)
  • ץאז למה רק עכשיו מונחת הצעת החוק, הרי היא כבר לא תעזור במקרה הזה כי בגצ יגיד שזה...
  • הסתומה לא יודעת או מתעלמת מהחוק שקובע שפנסיה היא גם של המשפחה ולא רק של העובד. ה...
  • וטוב שכך גם הכנסה לכלא לחברי כנסת שמסיתים נגד מוסדות מדינה או מגלים מידע שיש עלי...
  • מאותגרת בינתית אפשר להגיש כתבי אישום. לא ניתן לפגוע בפנסיה-לא צוברת וגם לא תקציב...
  • טוב מאוד חבל שלא פעלתם קודם. גםופרקליטות וחוקרים שמנצלים את תפקידם לרעה. הבעייה ...
  • ומה עם איש ציבור ? נגיד חבר כנסת ?
  • גם ובעיקר רטרואקטיבית! וליישם את זה!!
  • תמיד הפוך. רק אחרי . למה לא לפני ?
  • למה ''איש בטחון''? כל עובד בשרות הציבורי שסרח. זה כולל את הבלונדה ( שאינה איש בט...
  • כל עובדי ציבור כולל חברי כנסת ושרים
  • ''רואים לכם''⁉️ מדוע להגביל זאת לאנשי מערכת בטחון ולא להחיל זאת, למשל, על כלל ה...
  • לא צריך שום חוק. אם איש צבא מורשע יש לשר הביטחון ביחד עם שר האוצר את הסמכות לשלו...
  • למה תמיד הכל בדיעבד
    למה לא חוקקו כבר את החוק מזמן.
  • על כל עובד ונבחר ציבור, כולל כאלה שהתעללו מינית בילדיהם.
  • מעניין שזה רק איש כוחות הביטחון ולא נגיד גם פוליטיקאיים ואולי תתחילי מלהביא חוק ...
  • צודקת ב100%
    ומה לגבי חברי ממשלה שאשמים במחדלים?