רוטר
01.11.2025
רוטר
בחזרה לסקופים

לפיד: יש להמשיך לחקור ולמצות את הדין עם כל המעורבים - את מה שקרה בשדה תימן, את ההדלפה, את ההסתרה ואת הפריצה לבסיס צה״ל

619,559
התראות
*ראש האופוזיציה יאיר לפיד:*

הפצ״רית הייתה מוכרחה לסיים את תפקידה. אין על כך חולק. היא ביצעה מעשים שפוגעים בצה״ל ובאמון הציבור בו. אף אחד לא מעל החוק. והוא מחייב את כולם.

יש להמשיך לחקור ולמצות את הדין עם כל המעורבים - את מה שקרה בשדה תימן, את ההדלפה, את ההסתרה ואת הפריצה לבסיס צה״ל.

https://t.me/amitsegal/53728
61 תגובותמיון לפי
  • אהה ... ואת הפריצה כמובן...
    האיזון הקדוש...
  • הודעה מוזרה מאוד של לפיד חח עריכה: אני רואה את הסיומת: "ואת הפריצה לבסיס צה״ל."...
  • צריך לתת צל''ש לח''כים ''שפרצו'' לבסיס
  • בוקר טוב עובר משהו לא טוב על לפיד הוא לא הצליח לקשר בין הממשלה לפרשייה ערכתי לאח...
  • משהו אחד יפה בלפיד, שהוא שומר אמונים לחברים, בניגוד לשאר המתבטאים מהשמאל שברגע ש...
  • אתה מיותר מרוב שאתה צפוי
  • דביל רשע מנסה ליצור סימטריה 👎
  • חח את הפריצה, קצת לחם לאספסוף הרלב
  • בוקר טוב ללפידיוט אם נעשה אחד המעשים הכי חמורים שאפשר לדמיין נגד חיילי צה"ל ומדי...
  • ההפך, צריך לתת צלש לפורצים הראנו שם פרומיל ממה שיקרה אם יתעסקו בזכויות נאצים על ...
  • מינוי שלכם יא אפס מאופס.
    בדיוק כמו הרצי, בר וחליווה.
  • הנושא הכי חשוב שיש לטפל בו בפרשה הזאת הוא שיבוש הליכים ודיווח שקרי לבג''צ ע''י ר...
  • וגםצפה הוא מבלבל את השכל. לא הייתה פריצה לבסיס. נכנסו בכוח החוק
  • לפיד קורא לחקור גניבת תחמושת מבסיסי צה''ל, סופסוף, או שאני מדמיין?
  • איזה דביל. מדהים אותי שכל פעם שהוא פותח את הפה הוא מציב סטנדרט גבוה יותר של טמטו...
  • ההדלפה והפריצה..... איזה סימטריה. כלב
  • המלאך המטומטם עונה אמן בעל כרחו
  • מתקן: את ההדלפה, ההסתרה, השקרים, עלילת הדם, והבגידה בחיילי צה''ל
  • מנסה לחשוב מה לכתוב על התכשיט שלא כתבו עדיין
    לא מוצא , מה יש להוסיף
  • לא הייתה שום פריצה לשום בסיס
  • לפיד ממש מתאמץ להראות לנו עד כמה השמאל רקוב. מה הקשר ההדלפה לפריצה? הפריצה קרתה ...
  • מתבררת האמת הידועה למי שרק פקח עיניים- הפורצים לבסיס עשו את המינימום המועט להגנה...
  • איש מנוול ואת הפריצה לשדה תימן….. איש מנוול הפריצה היתה לשדה תימן כי אנשים הרגיש...
  • והחלול הזה שאינו מבחין בין ההבדלים חולם להיות ראש האופוזיציה הבא. מה זה אומר על ...
  • מדהים. מה שמעניין את החלול הריקני משכל הזה לחקור מי פרץ לשדה תימן, זה שהחלול כל ...
  • כרגיל, לפיד חותר להיות הכי ממלכתי, זה לא עובד מול מכונת הרעל הביביסטית
  • אני מחכה לראות את גלי מיארה בכלא עם הפצמרית בנווה תרצה
  • הפצ''רית זה מינוי שלך. מינוי כושל נוסף שמצטרף לשורת מינויים כושלים. בינהם: היועמ...
  • לאחר הבחירות, יופקע ממנו התואר יו״ר אופוזיציה ויוכר כ-לא רלוונטי, באופן רשמי.