רוטר
14.09.2025
רוטר
בחזרה לסקופים

צעיר הורשע במגע עם סוכן זר איראני

8014,842
התראות
בית המשפט המחוזי בירושלים הרשיע את אלימלך שטרן, בן 21 מבית שמש, במגע עם סוכן זר וקשירת קשר לאיומים. שטרן היה בקשר בטלגרם עם פרופיל בשם "אנה אלנה", והתבקש לבצע משימות, בהן הנחת ראש של כבש בבית שגריר ישראל בסבא"א. בנוסף, התבקש לתלות מודעות בתל אביב, להטמין כספים בנקודות שונות, להעביר חבילות בהן ראש חיה או בובה כרותים לצד סכין ומסר מאיים, במטרה להניחן בפתח ביתם של ישראלים, ולשרוף יער. לפני חודשיים הוגש נגדו כתב אישום בגין משימות שביצע עבור גורמים איראניים.

(עידן בלומהוף)

https://www.ynet.co.il/news/article/syb11yzvjgg

80 תגובותמיון לפי
  • בטח היה חרמן וחשב שאנה אלנה זה חברה מהשכוונה
  • גיס חמישי
    ולשרוף יער
  • עגלה ריקה....
  • סיפור ישן. האישום עכשיו. לא משהו חדש
    ולא מדובר באברך

• ימין מלא מלא ?
  • קל מאוד לגייס אותם הם ללא זיקה אמיתית לארץ הזו . קצת כסף והם אידיאולוגית עם אירא...
  • חרדי עם טלגרם... נו באמת.
  • הרבה ניקים מוכרים לא יהיו בשירשור הזה. אם היה אחד מקפלן כבר עכשיו היו 300 תגובות
  • קיבל פטור מגיוס לצה״ל. בקצב הזה כל החרדים והביביסטים יקבלו פטור
  • להתגייס לצבא הרבנים אסרו עליו. להתגייס לעבוד עבור אירן הם נתנו לו היתר ?
  • מה המשימות שביצע? לא נראה לי ראש כרות
  • לעזאזל עם כל המטומטמים האלה. אין לתאר כמה טיפשות בן אדם צריך בשביל להגיע למצבים ...
  • נשמע כמו דין רודף
  • למה לא כתוב צעיר חילוני כאשר 90% מהכתבות הן פשיעה חילונית? למשל, קצין חילוני מחי...
  • לא שמר נגיעה
  • משהו לא ניראה לי בסיפור הזה
  • אידיוט שימושי
  • גם לא מתגייסים ועכשיו גם מרגלים עבור איראן. כת שברובה אנטי ציונית ואנטי ישראלית.
  • מכונות התרעלה יכנסו לפעולה בניגוד למרגלים האחרים?
  • צריך להיות הוגן ובפרשיות הריגול האיראנים הגיעו לכל שכבות המדינה: מוטי ממן, אדואר...
  • מסכן, לא היה לו את השופט מזרחי לצידו.
  • מעניין ואת הבגידה של אישים בכירים בזרוע הביון של ישראל על מגע עם מנהיגי ארגון טר...
  • מסתבר שהחרדים מהווים סכנה לביטחון המדינה ובנוסף הם אנטי-ציונים ולכן יש לנהוג אית...
  • מוות ואם אפשר ביסורים כל בוגד דינו אחד ומעניין לי את הבין ו' ל-ח' אם הוא אברך/חי...
  • 👎🏿 חמור ביותר👎🏿
  • אלו הן פני השמאל
  • מה לא עושים בשביל כמה גרושים.
  • אברך עם ווטסאפ, טלגרם וקריפטו? מה הסיפור האמיתי כאן ? נראה ש"שכחו" לספר כמה חלקי...
  • אלה אנשים מסוכנים שאפשר לקנות אותם תמורת כסף ובאופן יחסי לא הרבה לא צריך לפרט כמ...
  • שגריר ישראל בסבא''א⁉️
  • שוב חרדי מוכר את עמו בשביל כסף..לא הופתעתי ככה מאז שזרחה היום השמש למגזר הדפוק ה...