ינון מגל תקף את העיתונאית: ''פרחה, שכל קטן''; היא הגיבה: ''בריון''
הקטע הזה - וקטעים נוספים מהריאיון עם צור - הגיעו למגל, והבוקר (ראשון) הוא תקף את לוין: "לא נשמה, הבעיה היא השכל שלך", הוא כתב בפוסט שפרסם ב-X, "הוא קטן מאוד".
לוין לא נותרה חייבת: "ינון מגל בלחץ, ינון מגל מזיע", היא אמרה הבוקר בתגובה. "כשהוא מכנה אותי 'פרחה' הוא מסגיר את הפחד שלו מנשים חזקות שלא פוחדות ממנו. נגמרו הימים שנשים שותקות כשביזית אותן, כשהפחדת אותן. אנחנו לא פוחדות מבריונים כמוך אלא עומדות מולן בראש מורם. מה תעשה עכשיו? תקרא לי זונה? תנסה להשפיל? תרד על השכל שלי? אתה קטן ינון. בכל מובן אתה קטן".
כאמור, בריאיון בסוף השבוע איים צור לחשוף חומרים על מגל ועל מקורבו של ראש הממשלה יונתן אוריך, כשאמר: "ש לי חומר על ינון מגל, יונתן אוריך ועל אדם נוסף, אני אוציא אותו ברגע הנכון". צור טען כי מגל ואוריך "טירגטו" אותו וכי בכוונתו "לעמוד מולם, לשבור אותם ולהוציא אותם משלוותם".
זמן קצר אחרי פרסום הריאיון, מגל הגיב: "יושב העבריין רונן צור, עבריין צעצוע צריך להגיד, אצל איזו פרחה ומאיים שהוא יוציא עליי ועל אוריך כל מיני דברים כי אנשים מזרימים אליו אינפורמציות שהם מפחדים להוציא, אבל הוא לא מפחד כי הוא מפחד רק מהקב"ה, והוא היחיד שיודע להתמודד איתנו ויודע לדבר בשפה שלנו...
"ליצן", הוסיף מגל, "תוציא מה שאתה רוצה - אתה לא מבין שאתה מתמודד עם אנשים שכבר רצחו אותם? אנחנו בווגאס כבר היינו, אותנו רצחו כבר - ליצן, למה אתה לא מתמקד בראשות הממשלה? אתה יו"ר דגל ישראל, אתה המנהיג שלנו, אתה איש רציני. לך עם הקמפיין שלך של ימין ערכי, תמשיך. יו אלוקים, כמה ליצנות. נשמה, אתה מביך". חתם.
https://www.mako.co.il/culture-articles/Article-12b381915374991027.htm#main_article=4
איזה אהבלים....
ולעניות דעתי היא בעיקר
ולמה מגל יורד לרמה שלה??
מי יותר מטומטמת