ענת אלקבץ, אמא של סיון אלקבץ הי״ד שנרצחה בביתה בכפר עזה, במתקפה קשה נגד עמר דנק ממובילי מחאת הטייסים
“אני הייתי שם. לא אתה”: זעקתה של אם שכולה מול השקרים על ה־7 באוקטובר
ענת אלקבץ, אמא של סיון אלקבץ הי״ד שנרצחה בביתה בכפר עזה באירועי ה־7 באוקטובר, פרסמה פוסט מצמרר ומלא זעם בתגובה לדברים שאמר עמר דנק, ממובילי מחאת הטייסים, בראיון לנוה דרומי. כשנשאל דנק על ידי דרומי: “אז איך תסביר את כל השעות שחיל האוויר לא היה שם?” השיב: “אני חושב שזו המצאת נרטיב שקרי שלא קרה.”
דבריו הדליקו מחדש את כאבה של ענת אלקבץ, שכתבה:
“אני, ענת אלקבץ, אמא שאיבדה את נשמתה ב־7 באוקטובר. אני הייתי שם. אני הייתי עם משפחתי כולה בשבת השחורה. אני נידונתי לחיים והבת הצעירה שלי, נשמת-חיי נידונה לשמש חומה אנושית, ביחד עם נאור, נשמה טהורה גם הוא, שרק בא אליה – אלינו לחג.”
אלקבץ תיארה את גודל האסון:
“שמיני עצרת, שמחת תורה – בשבת אחת – 1200 נרצחים, שנרצחו רק על עצם היותם יהודים. חיילים וקצינים שהגיעו מיוזמתם, על דעתם הפרטית ולא חיכו לשום פקודה של אף מקבל החלטות ונטבחו חיים ביחד איתנו, כי הצבא – מקבלי ההחלטות בצבא לא היו! הצבא, שבשעת מבחן קיבל ציון – 0 !!!”
מול דבריו של דנק היא כתבה בכאב ובזעם:
“אז יקום איש כזה, עז-מצח, שקרן, ואני שואלת: איך נתמודד עם שקרנים מתוכנו? איך?”
ענת הוסיפה תיאור מצמרר על תחושת ההפקרה:
“אם רק היה עולה לאוויר מסוק ומפעיל את הפרופלור שלו (כמו הצעצועים של הנכדים שלי), אילו רק היה מתיז מים. רק מים – חלילה לא הורג, כדי שלא יקומו יפי-נפש מתוכנו אחרי ויהיה להם כתמיד מה להגיד. לא להרוג חלילה, רק להפריע. ל’טיילת עזה–כפר עזה’, שנפרצה מהגדר – מאחורי הבית של סיון שלי. אף אחד לא הפריע להם. לא מקבלי ההחלטות כולם על הקרקע ואף כלי בשמיים.”
ולסיום, דבריה החריפים נגד דנק:
“שקרן. פשוט שקרן, שמשקר בפה מלא ובמצח נחושה. אני הייתי שם. לא אתה. אני יכולה היום לספר לך ולשקרנים כמותך מה קרה שם באותה שבת. לפחות תתבייש
מקור: אשדוד היום
https://ashdodhayom.co.il/?p=98304
הבן אדם נמצא בעיוורון מוחלט ודבריו מקוממים ..
מזל שהמשטרה תפקדה למופת, אחרת היו עוד הרבה נרצחים.
אדם ללא נשמה לא מבין בני אדם עם נשמה .
מכרו אותנו