רוטר
15.09.2025
רוטר
בחזרה לסקופים

דובר צה''ל: צה''ל תקף בניין רב קומות ששימש את ארגון הטרור חמאס. טרם התקיפה ננקטו צעדים בכדי לצמצם את הסיכוי לפגיעה באזרחים

338,902
התראות
דובר צה"ל הודיע אתמול:

צה"ל תקף לפני זמן קצר בהובלת פיקוד דרום, בניין רב קומות ששימש את ארגון הטרור חמאס במרחב העיר עזה.

במבנה מוקמו תשתיות צבאיות של ארגון הטרור חמאס, ששימשו לקידום ולביצוע מתווי טרור נגד כוחות צה״ל במרחב.

טרם התקיפה ננקטו צעדים בכדי לצמצם את הסיכוי לפגיעה באזרחים, לרבות אזהרת האוכלוסייה, שימוש בחימוש מדויק, תצפית מהאוויר ומידע מודיעיני נוסף.

ארגוני הטרור ברצועה מפרים באופן שיטתי את הדין הבין לאומי, תוך שימוש צבאי במוסדות אזרחיים ופועלים בנוכחות האוכלוסייה במקום.

צה"ל ימשיך לפעול בעוצמה ובנחישות נגד ארגוני הטרור ברצועה.

מקור:
https://t.me/idf_telegram/19260
33 תגובותמיון לפי
  • לא מבין למה אני צריך לשמוע על כל בניין שמורידים
  • מה הלוז שהתחילו לעדכן על כל בניין
    תוציא הודעה אחת לחמישים בניינים זה סביר
  • מיהם האזרחים שגרים שם? אני מכיר שיש שם רק נאצים
  • כנראה הסופת טורנדו ששר הביטחון דיבר כללו גם תחזיות מזג בניינים לפני הגעה דיי נו ...
  • אשמח לסיוע טרם התקיפה ננקטו צעדים בכדי לצמצם את הסיכוי לפגיעה באזרחים אני מחפש א...
  • חדשות האתמול, שים לב לתאריך.
  • זה לא נשמע הגיוני (שכלית לא רגשית) שכל בניין בעזה הוא מפקדת טרור לא מבין איך בג״...
  • די להצטדק, אין שם חפים מפשע טרם התקיפה ננקטו צעדים בכדי לצמצם את הסיכוי לפגיעה ב...
  • כל הכבוד לצה''ל זה מיותר טרם התקיפה ננקטו צעדים בכדי לצמצם את הסיכוי לפגיעה באזר...
  • קאטר מכינה את המיליונים לשיפוצים של עזה השאלה מתי כובשים ומוחקים את המחבלים שם ז...
  • הפצרית מקטינה את הפגיעות ה''אגביות'' למרות שהיא יודעת שכולם שם נאצים ואם לא נהרו...
  • יש את זה ביותר התרפסות והתנצלות ? ..
  • נמאס מהתוספת ה''מוסרית'' בכל הודעה.
  • אין שם אזרחים,כולם מחבלים
  • לא ברור איך אחרי כמעט שנתיים לא טופל
  • בצהל עדיין מספיק טפשים כדי לא להבין
    שבעזה אין חפים מפשע
  • דובר צהל עוד לא מבין שאין שם חפים מפשע.?
  • לא מספיק למרות העבודה היפה. יש עדיין עשרות אם לא מאות רבי קומות (10+ קומות). צר...
  • ריאליות ופרגמטיות לתפארת.
    👎

נראה עד מתי נמשיך לקדש פסיכוזה..