רוטר
05.07.2025
רוטר
בחזרה לסקופים

גורם ביטחוני: ''זאת ההזדמנות האחרונה של חמאס. אם הם לא יקבלו את ההצעה האמריקנית, נעבור לשלב הבא והאחרון - כיבוש הרצועה''

4513,495
התראות
גורם ביטחוני:

"זאת ההזדמנות האחרונה של חמאס. אם הם לא יקבלו את ההצעה האמריקנית,
נעבור לשלב הבא והאחרון – כיבוש הרצועה. לא נסתפק רק במחבלים ברצועה, גם בכירי חמאס חוץ שזוכים לחסינות - יהיו על הכוונת. המסר עבר גם לח'ליל אל-חיה".

אלמוג בוקר, אולפן שישי.

https://imagizer.imageshack.com/img923/8272/FLheQm.jpg

45 תגובותמיון לפי
  • כן כן כל פעם איתכם היא ''עכשיו זה באמת! נשבעים!''. אמרתם את זה גם על קלנועיות גד...
  • טמבלים גדולים. מי שחי בסרט שאי פעם עזה תחזור למוד של רגיעה מול ישראל, חי ב6.10. ...
  • חמאס רואה וצוחק. הוא יודע שאנשי ''בכל מחיר'' ילחצו על עיסקה
  • כיבוש הרצועה ? נשמע רציני. ממש כמו בפעם הקודמת, והקודמת, והקודמת...
  • אחרי שפעם שעברה כץ אמר שיפתחו שערי הגיהינום עכשיו הוא כבר לא מוכן להגיד את זה בש...
  • נתניהו 12.5.25: נתניהו: "בתוך ימים הדברים הולכים לקרות בעזה. יקרו דברים שלא הכרת...
  • הצחקתם אותנו
    היינו צריכים לכבוש את הרצועה ממזמן ולגרש משם את כולם
  • רפיסות, אסור לשדר מסרים כאלה.
  • זה היה צריך להיות השלב הראשון.
    הקונספציה אף פעם לא תעבור
  • איזה קואליציית שואה
    רופסים
  • זה מה ששמענו באוקטובר 8 2023 במקום לעשות להם כלו כל הקיצין מותחים את החבל ועם יש...
  • לפני רגע אמרו שהם מיצו את המהלכים בעזה
    כל רגע משתנה לפי הנרטיב היומי
  • מספיק עם הדיבורים אין לענות על התשובה שלהם התשובה צריכה להיות תמרון עצים מיד !
  • לא מבין איך הארגון הזה עוד קיים אחרי שנתיים לחימה
  • דיבורים כמו חול
    אין ימין בשלטון ואין צבא לישראל - עובדה
  • זה התחזיקו אותי הכי ארוך בהיסטוריה. בקיצור, לא מעוניינים להכריע. זה היה מביך בפע...
  • הרצועה תיכבש במלואה עכשיו או בשלב מתקדם יותר, תהיה הגירה משמעותית מעזה החוצה מה ...
  • שמענו את זה עבר אלף פעם, אובססיית החטופים הבודדים תהרוג את כל המדינה
  • ההזדמנות הסופר אחרונה באמא שלי, אבל באמת באמת הפעם!
  • הזוי שזה בכלל שיקול החטופים לא אמורים להשפיע על ההחלטות האופראטיביות הצבאיות המק...
  • נכשלתם כשנתתם לחמאס את ההזדמנות הראשונה
  • זה כאילו הפוך ממה שאמור להיות.
  • כבר זמן רב שאני משמיע את זה בלופ ונרדם… 'זאת ההזדמנות האחרונה של חמאס. אם הם לא ...