רוטר
05.07.2025
רוטר
בחזרה לסקופים

ראש האופוזיציה יאיר לפיד: אם הייתי ראש הממשלה לא היה שבעה באוקטובר

17620,696
התראות
בראיון לרשת סקיי בערבית טען כי אם היה ממשיך לכהן כראש הממשלה חמאס לא היה מבצע את הטבח ובתקופתו הגבול היה שקט
https://www.inn.co.il/news/673191
176 תגובותמיון לפי
  • נראה לי שהציבור לא ממש רצה לבדוק את התאוריה
  • כבר אמר בעבר את המשפט הלא אינטיליגנטי הזה
  • אנשים מצביעים לו רק בגלל שהוא עוד אחד נגד ביבי ולא בגלל משהו אחר אין לו ולשותפי...
  • מדהים כמה אדם יכול להיות פאתטי
    יהיר בהחלט בטופ
  • ברור. חמאס היו מתקיפים הרבה יותר מוקדם
  • אילו היית ראש ממשלה ב-7 באוקטובר, זה היה כנראה האירוע האחרון של המדינה היהודית ל...
  • אז היה השמיני באוקטובר ?
  • מנת הצואה היומית?
  • אתה מסרת שטח לחיזבאללה עוד לפני שקרתה מלחמה
    זה פסיכי על כל הראש זה
  • אבל הוא היה כ''כ גרוע שלא הצליח לשרוד עם ממשלתו קדנציה. איך הוא מסביר את הדיסוננ...
  • סביר שהוא היה מתקשר לביבי לשאול מה עושים ואז גם מאשים אותו שזה קרה בגלל שבמשמרת ...
  • ברור... אם היה רוהמ לא עלינו היה מביא עלינו את יום כיפור
  • הגיוני, אבל לצערי לא ניתן להוכיח זאת ב 100%
  • מנסה לחקות את טראמפ עם האמירה הזאת? שחקן נשאר שחקן. בנוגע לאמינות זה כבר סיפור א...
  • איך אומרים האויבים שלנו? טאייב!
  • מן הסתם הוא צודק
    הוא גם היה נותן מתנה ללבנון וגם הם לא היו נלחמים בנו
    חבל
  • ואיך ההסכם עם החיסבאללה אחד המוצלחים ?
  • הסיבה שחמאס לא תקפו או השתתפו במבצע ׳עלות השחר׳ זה כי הם חברים של לפיד
  • קצת נשמע כמו חיקוי עלוב של טראמפ שאומר שבכהונתו לא היתה נפתחת מלחמת רוסיה-אוקראי...
  • שמח מאד שלא הייתה ראש ממשלה באותו תאריך הארור 07.10.23 מי מדבר מסר שטחי גז בחינם...
  • דיבורים כמו חול
    אם בית המקדש השני לא היה נחרב, גם לא היה 7/10
  • הוא כמובן בא עם קבלות לאור ההצלחה הגדולה במתן ומתן מול חיזבאללה במסירת שטח ימי
  • את האמת, צודק .!! השבכ והצבא לא היו מנסים להפיל ראש ממשלה שמאלני. על ידי הפקרה ו...
  • מזל שלא הוא קיבל את ההחלטות אחרי הטבח
    חלול
  • בעיקרון הוא צודק ההחלטה של חמאס לגבי העיתוי המצויין מבחינתם ,הוא המחאה ובפילוג ש...
  • מה הוא יודע שאנחנו לא יודעים?
  • ברור , לפידיוט. היית מוותר ומוסר להם את שדרות , אופקים , נתיבות , וחלק מהקיבוצים...
  • הוא עד כדי כך מקרוב לחמאס?
  • למה ככה באמצע הקפה למה?! אתה תבא לנקות?!
  • ברור ,איזו שאלה בדיעבד כולם גדולים כולם חכמים כולם יודעים את התורה בלי פסיקים וב...
  • כי הוא היה מוחק את התאריך ביומן
  • לא היינו מגיעים לתאריך הזה. מדינת ישראל הייתה מושמדת הרבה לפני
  • האידיוט אשכרה אמר את זה?
  • האמת יכול להיות...אולי אז השב''כ ואמ''ן היו נותנים לו מודיעין אמת...
  • לא היינו בכדי שתספר לנו.....
  • אבל אתה לא ראש ממשלה ומעולם לא נבחרת, והיית רק בגלל קומבינה מגעילה ושותפות עם מפ...
  • ואלמלא פוטש את קפלן
    והמרד של רונן בר והרצי הלוי גם לא היה...
  • הוא צודק.
    תקפו אותנו מסיבות ידועות
  • בריאיון לרשת סקיי בערבית... הבייס שלו
  • אני מאד מאד לא אוהב את נתניהו. אבל הטימטום והצביעות ולפעמים המופרעות בשמאל גורם ...
  • תגמור לברבר ותוריד את המים
  • נו באמת הלוואי שהשמאל הפוליטי בישראל היה מאתגר את הממשלה ברצינות. מחלוקת וביקורת...
  • עצרתי באם הייתי ראש ממשלה 🤣🤣🤣
  • לפי כמות השטויות שנפלטו בשבוע האחרון מפיותיהם של בנט, ליברמן ולפיד. אני נבין שמצ...
  • כן. היה הרבה לפני וביותר מסוכן שגם להגיד את ההבלים שלך לא היית יכול
  • הוא צודק. אם הוא היה ראש ממשלה היה 7 באפריל. הם היו הרבה פחות הססניים והיו מקדימ...
  • אם היית ראש ממשלה היום היינו מתים או פליטים
  • ה-7/10 היה נסיון הפיכה נגד נתניהו, בזה הוא צודק,
  • כן כן...הסכם השלום תמורת הגז לחיזבאללה
  • גם לא היה 6 באוקטובר, אולי גם לא הייתה מדינה
  • ברור שלא. הביאו עלינו את טבח אוקטובר כדי לכונן דיקטטורה ולהיחלץ ממשפט. ממשלת המו...
  • אהבל.
    אם היה ראש ממשלה היה מחזיר את נמל יפו לנסראאללה..
  • מר לפיד, תאונות בחיי מדינה הן דבר נדיר. אין סיכוי שתהיה ראש ממשלה פעם נוספת... ח...
  • מחזק את החשד שלפיד יודע משהו על בגידה שהתרחשה מבפנים
  • כנראה שלא הייתה גם מדינת ישראל
  • לפיד אם היית לא עלינו ראש ממשלה (יש לומר עם נסיון של 4 חודשים)מדינת ישראל לא היי...
  • כן, התאריך היה מדלג מ6 ל8 באוקטובר
  • עם יאיר לפיד בממשלה, היה לנו 7 באוקטובר כמה וכמה פעמים!
  • יש לחקור את מניעיו של לפיד למסור לאויב אכזר שטח מולדת עם עתודות גז במיליארדים לל...
  • חמאס מייחל לזה שיתיהיה ראש ממשלה ולכן לא היו תוקפים
  • טוב שלא היית ראש ממשלה באותה תקופה כי רוב הסיכויים שכן היה ולא הייתי רוצה לראות ...
  • למה ללכת כל כך רחוק
    אם אבא שלו היה ראש ממשלה, היתה נמנעת מלחמת העולם השניה
  • אם הוא היה ראש ממשלה הוא לא היה תוקף באיראן.
  • להערכתי גם ההתחממות הגלובלית לא היתה, והחותים היו חלק מהקונגרס הציוני
  • למפיד תקשיב תעזוב אותנו בשקט די לז.... לנו את המוח כל יומיים גם כך קשה פה על תו...
  • ממחלקת העובדות מזכירים (גם ללפיד), שהוא היה ראש ממשלה. ואכן - לא היה שבעה באוקטו...
  • ברור,חמאס חיכו עד שמחזק החמאס יחזור לשלטון-כי רק הוא מסוגל לספק סיוע הומניטרי אד...
  • חתיכת הטרלה
    ניכר שהיא עובדת
  • אם טיפשות הייתה גובה….. הוא היה מדליק סיגרייה מהשמש…..
  • הפעם הוא צודק ב-100% אם הוא היה ראש הממשלה לא היה שת"פ בין הגורמים הביטחוניים לב...
  • מזל שמטומטמם כמוך לא היה ולא יהיה ראש ממשלה.
    לך מרעיל לך
  • טוב אחי.
    ואם אני הייתי ראש ממשלה לכולם היה פרארי ומטוס פרטי.
    לדבר לא עולה כסף
  • כן. נו טוף.🤦‍♀️
    בקצב הזה תרד מתחת לאחוז החסימה..
  • צודק. למה שהחמאס ירצה להלחם במדינת האחים המוסלמים.
  • האמת נגמרה לי הסבלנות לשמוע אותו טרחני ומעייף.
  • ברור שלא היה טבח. החמאס בחיים לא יפיל ממשלת אחים מוסלמים שתבטיח להם מדינת טרור ח...
  • צודק היה נותן להם את העוטף במתנה ללא התושבים היום הם היו יושבים ליד אשקלון
  • מדובר באידיוט-על וכך כל מי שמצביע לדבר הזה
  • בהתחשב בזה שהייתה בגידה כי השמאל רצה להפיל את ביבי... אז הוא צודק. אם ביבי לא הי...
  • אתה כל כך טוב, שאם היית ראש ממשלה היקום היה מדלג על 7.10.23 היינו הולכים לישון ב...
  • ברור, צריך לבדוק טוב את מעללי יהיר בנט וגולן, אחראים מלאים!
  • בזמן הקצר שהיה ראש ממשלה חליפי רק הרס
  • הוא צודק. חמאס לא היה צריך שבעה באוקטובר. מצד שני יש מצב שאכן לא היה שבעה באוקטו...
  • אפס סיכוי שזה נכון. בכל מקרה - לעולם לא נדע, אז קל לו להגיד. לפיד מהותי כמו לשפו...
  • הוא כנראה צודק אם היה ראש ממשלה, לא הייתה מדינת ישראל, וכל השטחים כבר היו נמסרים...
  • זאת אמירה שחצנית ומתאימה ל7.10 קודם כל על כל רוהמ ורמטכ״ל מעכשיו ועד עולם לעשות ...
  • הרי הוא ברא את השמש והכוכבים. lol
  • כי ממשל ביידן והמשתפים שלו בארץ לא ראו את הפלת ביבי מהשלטון כיעד?
  • זה מסתדר מעולה עם המינויים הצבאיים שהם מינו במרמה רגע לפני
  • אם יאיר לפיד היה ראש הממשלה, ישראל לא הייתה קיימת!
  • אם היית ראש ממדלה המדינה היתה נגמרת לנו קודם.
  • הוא צודק כי אז היה לו צבא כי אז חלווה היה מתעורר בזמן . וכי אז רונן בר היה מדווח...
  • ביבי האידיוט בטח מתעצבן על מה שלפיד האידיוט אמר, שני האידיוטים לא מתאימים להנהגה...
  • נכון לצערי זה היה קורה הרבה לפני
  • עם כל הצחוקים והירידות על האיש, אני דווקא מאמין לו בקטע הזה. כמו שיש בתי מלון בח...
  • עצוב. מקווה שימצא מזור ויתרפא.
  • זה נכון הדיפ סטייט לא היה נכנס מולו למלחמת חורמה עד כדי השבתת הצבא והפיכת המערכת...
  • משחק אותה טראמפ יאיר לפיד כבר הבריח את כל בוחריו אחרי שניצל אותם במשך שנים ורק ג...
  • חלול, אתה בין מתמרצי החמאסנאצים, החיזבאלונים והאיראנים לפעולה כנגד ישראל.
  • הוא מתכוון לא היתה ישראל להפקיר את מדינת ישראל לאחד שאינו כשיר לכלום, מלבד לצרוח...