רוטר
04.07.2025
רוטר
בחזרה לסקופים

נדב אלימלך:בממשלה מתכוונים למנות את זיני לתפקיד גם בניגוד לעמדה המשפטית. בממשלה סבורים שזיני איתם במהלך גם נגד עמדת היועמ''שית ובג''ץ

11020,121
התראות
https://t.me/nadavelimelech/14371.TELEGRAM
110 תגובותמיון לפי
  • בג״ץ השתפן ברגע האחרון בזכות טראמפ
  • נדב אלימלך... גורמים... איזו עיתונות יש היום. כשזה יקרה אנחנו נאמין
  • אם זיני הולך עד הסוף הוא קונה את עולמו (במובן הפוליטי כמובן) בלי קשר למה שיקרה ו...
  • חסר כל משמעות לפי שעה. לא יודע מי זה נדב אלימלך או מה איכות מקורותיו/דיווחיו, אב...
  • הפעולה הראשונה של זיני היא לעצור את הדיקטטורים המשפטים לזרוק את גולפריינד וחברתו...
  • איציק גולדפרויינד (הידוע בשם שנתן לעצמו ''פוסק הלכה'') צוחק בביובית. לא רואה את ...
  • אין ספק שהוא איתם בזה, השאלה האם פקודיו בשבכ ילכו איתו בזה, אני חושש שחלק מהם ינ...
  • אולי הספינים האלה באים כדי להפעיל לחץ על בג''צ, אבל הם פוגעים בזיני ובלגיטימציה ...
  • זיני לא יהיה ראש השב''כ
  • זה יהיה חמור מאד אם ישתף פעולה עם מהלך כזה.
  • אין שום סיבה בעולם שגורמים משפטיים יקשו על מינוי ראש שב''כ ועוד בשעת מלחמה
  • מוזר שההצעה לחנינה עולה עם מינוי ראש שב''כ, נקווה שאין דיל.
  • הם חייבים ללכת עד הסוף
    לא להתקפל הפעם אחרת זה יעלה במנדטים
  • מבחן זיני זה הקש ששבר את גב הגמל
  • כששואלים אותי ״מה זו תיבת תהודה״ אני תמיד נותן את רוטר כדוגמא אנשים פה עם קצף בפ...
  • צודקים
    בגץ לא הוציא צו נגד המינוי
  • מיד עם כניסתו לתפקיד, יש לפתוח בגל מעצרים חסר תקדים כנגד חברי החונטה לדורותיהם.
  • הממשלה שתתה מיץ אומץ טראמפ בשטח אל תהיו במתח. המינוי יעבור בין אם גולדפרוינד ומי...
  • זאת הייתה צריכה להיות הגישה לפני כל הקרקס הזה.
  • אמן
    עכשיו רק צריך שבית המשפט יפסול אותו כדי שנראה כמה אמיצים הם.
  • הממשלה חייבת למנות ולהעמיד את השופטים בפני מה שהם אוהבים להגדיר מעשה עשוי.
  • נהדר! כך מפוצצים בלון של ביריון
  • שב''כ כפוף לחוק, לא לאי שכזה או אחר זיני יוכל לשבת בלשכה ולדבר כאוות נפשו בטלפון...
  • נתניהו עשה טעות פטאלית הוא ידע שהוא בניגוד עניניים ושהמינויהיה צריך לעבור דרך לו...
  • זה יוכיח שהממשלה החליטה להעמיד את הדיפ סטייט במקום הלוואי. לטובת כל הסובלים מגוף...
  • זיני לא יעשה דבר כזה. תתעוררו מהחלומות והתקוות שלכם. זה יוביל לפרישה בכמות סיטונ...
  • אמן!
    ואם אפשר, על הדרך לטפל בעבריין שמכנה עצמו כעת בשם יצחק עמית
  • זה הופך את המינוי ללא חוקי,השב״כ עצמו לא יסכים לזה. לא יסכימו לקבל הוראות מזיני ...
  • לא יקרה בימי כהונתו של נתניהו . אשמח לאכול 10 כובעים אם יעביר את המינויי בניגוד ...
  • נראה לכם שהליכוד בעל הרפיסות בשלטונית מסוגל למהלך כזה? הצחקתם אותי הליכוד,ושאר ח...
  • לא מאמין ל''גורמים'' שמברברים או מומצאים, כשיהיו מעשים נדבר מקווה שזה אמיתי אבל ...
  • כמו שעמית מינה את עצמו לנשיא העליון
    למה שזיני לא יתמנה?
  • חובה, הוא יחשוף את ערוותם, אלה פרפורי הגסיסה שלהם.
  • היו צריכים לעשות את זה מזמן פשוט לקבוע עובדה וזהו. כל האוויר מהבלון הנפוח שנקרא ...
  • איך אומר סרי, זיני הוא -'מועמד' לבייס... מועמד אמיתי כבר יש לביבי. חבל שמוכרים ל...