רוטר
22.04.2025
רוטר
בחזרה לסקופים

ראש הממשלה על מערכת אכיפת החוק: ''הדליפה חומרים לדרוקר''

187,530
התראות
ראש הממשלה על מערכת אכיפת החוק: "הדליפה חומרים לדרוקר"

ראש הממשלה בנימין נתניהו טען כי גורמי האכיפה הדליפו את חומרי החקירה לעיתונאי רביב דרוקר • נתניהו אמר כי החומרים שהודלפו שימשו את העיתונאי לצורך הרתעה והשפעה על עדים • לדברי נתניהו, הקשר בין גורמי האכיפה לתקשורת מהווה סכנה לדמוקרטיה
ראש הממשלה בנימין נתניהו טען היום (שני) כי גורמי האכיפה הדליפו את חומרי החקירה לעיתונאי רביב דרוקר. לדבריו חומרים אלו שימשו לשיבוש הליכי משפט באמצעות השפעה על עדים: "נגרם עוול ענק. גם לציבור, גם לי ולמערכת המשפט. יש פה שיבוש אמיתי של הליכי משפט".

לאחר שעו"ד חדד שאל את רה"מ לגבי רביב דרוקר שלטענתו, השפיע על עדי התביעה כשהזמין אותם להשתתף בתוכניתו "משפט פומבי" בו הוצגו החומרים של תיק 4,000, נתניהו השיב: "יש פה סימביוזמה מעניינת כמו שאמרת עכשיו, בין גורמי האכיפה והתקשורת, היא סכנה לדמוקרטיה".

ראש הממשלה טען כי מישהו ממערכת האכיפה הדליפה את חומרי החקירה שטרם הגיעו לידי ההגנה: "הקלטות לא היו יכולות להגיע מטעמנו וזה ברור. כלומר גורמי אכיפה נתנו לו את החומר והוא משתמש בו לשיבוש עדים ועושה את זה עם כסף גם. זה עובר בשקט".

נתניהו המשיך בטיעוניו: "או שהוא מנסה להטות עדים, או שהוא מגייס עדים, ומחדד להם את התזה שאני אדם מושחת והוא גם מנסה להפחיד עדים. הוא אומר על צבע עורו. דבר איום ונורה. הוא משבש הליכי עדים ומרתיע עדים רוצה להרתיע את שרן. הרתיעו אותו תרתי משמע".

https://t.me/c14news/37603.telegram
18 תגובותמיון לפי
  • אמת שידוע מראש הכל פה אליטה חונטה וכל השאר עבדים אבללל שוכחים שגם במצריים היינו ...
  • רה״מ הודה שהוא מדליף, במקום להתייחס לטענות בצורה עניינית. בוחר לתקוף את כל מערכת...
  • הוא נגד הדלפות אז למה הוא עצמו עושה את זה והודה בזה במסירת עדות במשטרה? אפילו זו...
  • זו האמת לבושתם וחרפתם עלק משפט ההיכל והצדק ? מקום המשפט שם הרשע !
  • צער עצום שלטון הערב רב של השמאל והתקשורת השמאלנית... רק הקב''ה יושיענו מידם
  • צביעות של הנאשם שבעצמו הדליף לערוץ 13 את דברי השופטים, וחמור מכך הדליף סודות ביט...
  • כל הכבוד לגיבור ישראל שהיה בטוח שהוא חייב להציל את המדינה ולהעביר לדרוקר מידע מה...
  • רמז? 🤔
    ראש הממשלה טען כי מישהו ממערכת האכיפה הדליפה
  • מה שיש לי לומר זה : תאספו חומרים תומכים , בבוא העת כולם יעמדו למשפט צדק האמת סופ...