רוטר
22.04.2025
רוטר
בחזרה לסקופים

טלי גוטליב בפניה לשופטי בג''צ: ''אם לרונן בר, ראש השב''כ המפוטר, אשר אינו צד להליכים מותר לפנות לבית המשפט במכתב, בוודאי לח''כ גוטליב מותר

4619,299
התראות
חברת הכנסת טלי גוטליב בפניה לשופטי בג"צ: "אם לרונן בר, ראש השב"כ המפוטר, אשר אינו צד להליכים ולא ביקש להיות צד להליכים מותר לפנות לבית המשפט במכתב ואף להודיע על הגשת תצהיר מטעמו ולהרהיב עוז ולבקש ארכה להגשת תצהיר, בוודאי שלח"כ טלי גוטליב בבחינת גזירה שווה שלא לומר הלכת קל וחומר מותר לפנות לשופטי בג"ץ היושבים בדין.

גוטליב תקפה:

תחת הבעת שאט נפש אתם לוקחים חלק בעתירה שהיא כולה משחק פוליטי שקוף למרחקים. בהתנהלותכם אתם פוגעים קשות באמון הציבור במוסד שאמור להיות א - פוליטי במובהק.

הפכתם עצמכם ביודעין לשחקנים במגרש הפוליטי כשאינכם נבחרי ציבור כלל כשאתם מרשים לעצמכם לדון בסוגיות בלתי שפיטות בעליל. אינכם טובים יותר מנבחרי ציבור ואינכם חכמים מנבחרי ציבור

די. מספיק. כבדו את עם ישראל, כבדו את עקרונות הדמוקרטיה, כבדו את נבחרי הציבור, כבדו את עקרון הפרדת הרשויות, כבדו את החוק עליו נשענים כולנו ואתם לפני הכל"

https://t.me/kastelmoti14/4835.telegram
46 תגובותמיון לפי
  • אחלה טלי בדיוק החמאתי לה. ימניים כמו טלי צוברים תאוצה מול ''ימניים'' אפסים שמתיי...
  • פעם אחת כבר עמית אמר להוציא אותה בכח מבית המשפט וההתגוששות הזו כנראה תמשיך עכשיו...
  • כל מילה תחת הבעת שאט נפש אתם לוקחים חלק בעתירה שהיא כולה משחק פוליטי שקוף למרחקי...
  • טלי הפעם את טועה עצם המכתב שאת שולחת להם את נותנת להם לגיטימיות. במצב חרום כזה ת...
  • אלופה
    נכנסת בעריינים בגלימה סכל הכוח
  • מדובר בליצני משפט אשר עושים ככל העולה על דעתם ויש להדיחם מיד מכס המשפט
  • טלי גוטליב היא לא צד בהליך משפטי רק כי מתחשק לה. היא רק מנסה לטרלל. מה שהיא כותב...
  • הימין שותק כי זה מה שצריך לעשות מול יריב תוקפן וכועס… שני חמומי מוח רק מחזקים צד...
  • החכ''ית היחידה כלבבי
    מעריץ גדול שלה
  • מילים כדרבנות !! חונטא שתומכת בגרירת רגליים ועיכוב פיטורי איש בזוי שגרם לרצח אלפ...
  • יש לי חבר בליכוד שאמר לי שאין סיכוי שהיא תבחר שוב ממש שבר לי את הלב. היא נקודת א...
  • בדיוק, אם שופטי הבג''ץ משתתפים במשחק הפוליטי שמיועד לנבחרי ציבור, אז שיעמידו את ...
  • מה היא רוצה? היא הרי מרשה לעצמה לדבר בכל רגע נתון. מנצלת את חסינותה הפוליטית, הו...
  • תשובת שופטי בג''ץ: אין התיחסות , אנחנו קפלן עושים מה שאנחנו רוצים.
  • לידיעת סנגורית האנסים. רונן בר התבקש על ידי בית המשפט לתת תצהיר... קורה לא פעם
  • באמת כולם םה מטומטמים וקונים את השטויות והשקרים של גוטליב ? רונן בר נקרא לבימ''...