רוטר
21.04.2025
רוטר
בחזרה לסקופים

בן שפירו ישיא משואה

4310,712
התראות
בן שפירו ישיא משואה. מירי רגב על הבחירה: "בן שפירו הוא מגדולי תומכיה של מדינת ישראל בעולם. לאורך כל שנותיו בתחום התקשורת וביתר שאת מאז תחילת המלחמה הוא מפגין את תמיכתו חסרת הפשרות בישראל, בצדקת דרכה ובזכותה להגן על עצמה. בן מביא את הקול הישראלי למיליוני עוקביו ברחבי תבל ועושה זאת ברהיטות, באומץ ובנחישות שלא יודעת גבולות. הבחירה בו כמשיא משואה מבטאת את הכרת התודה שהחברה הישראלית רוחשת לו על נחישותו להוביל את מאמצי ההסברה של ישראל אל מול כל מבקשי רעתה".
שפירו הוא מהפרשנים הפוליטיים האהודים והמשפיעים ביותר בארה"ב. יש לו עשרות מיליוני עוקבים ברשתות החברתיות, ופרקי ההסכת האקטואלי היומי שלו, "המופע של בן שפירו", זוכים למאות אלפי האזנות.

https://x.com/gilmishali/status/1913996581855969526?t=U2iqNntzSITclzZx3NTnFQ&s=19
43 תגובותמיון לפי
  • איש ראוי מגיע לו הייתי נותן לעוד כמה ראויים בעולם
  • חבל, קיוויותי שילכו על מוטי קסטל וברדוגו
  • הייתי נותן גם למוסב חסן יוסף
  • אחד מהאנשים שסחפו את הדור הצעיר האמריקאי לתמיכה בישראל
  • טקס הדלקת המשואות הוא טקס ממלכתי, ישראלי, טקס שהמטרה שלט הייתה להוקיר אנשים שמיי...
  • איש ראוי, דגלאס מאריי ראוי יותר. בסדר, שנה הבאה.
  • אני רוצה שיתנו לדאגלס מורי!!!!
  • ישראל לא צריכה לתפוס צד פוליטי בארה״ב. הדמוקרטים יחזרו לנקום וכל המגיבים כאן יעב...
  • איזה בחירה וואו, כל הכבוד
  • יפה מאוד. עושה עבודת הסברה מצוינת לנרטיב הציוני. רק שידבר טיפה יותר לאט בטקס כשה...
  • שוב הוא שורף את היחסים עם הדמוקרטים, וגם מזמין אמריקאים להתערב בנעשה בישראל
  • וואלה מגיע לו גם חתן פרס ישראל
  • בן שפירו בהחלט ראוי להדליק משואה, אני צופה לפעמים בווידאוים שלו ביוטיוב, אחד המס...
  • לדעתי צריך לתת לאזרח ישראלי.
  • עם כל הכבוד, חבל שלא בוחרים בתושבי ישראל לכבוד הזה.
  • אבל הוא גזען-פאשיסט-סקסיסט-משיחיסט!
  • אין מתאים ממנו אולי טראמפ...