אחרי חודשים ארוכים גיבשה הפרקליטות כתבי אישום נגד 22 מחבלים שהשתתפו בטבח בניר עוז כשבמקביל מידע מפליל חדש שהושג בתוך הרצועה הגיע ללהב 433. בכוונת הפרקליטות להגיש כתב אישום אחד נגד כל מאות המחבלים העצורים שלא ישוחררו בעסקת חטופים. וגם המסר של מערכת האכיפה לאמריקנים. לכלל הכתבה: https://www.ynet.co.il/news/article/yokra14338224
89 תגובותמיון לפי
רק עכשיו? בדקו טוב שלא התעללנו בהם? בדקו שנתנו להם לאכול טוב? מזמן היה צריך לשרו...
בסוף הכתבה: גורמים ישראלים ביקשו מהאמריקנים שלא להביך את ישראל ולהמתין עם הגשת ...
הממממ מקור במשטרה סיפר כי "יש מחבלים עצורים ששב"כ ידע לומר לנו שברגע שהוא נכנס ל...
מידע מפליל שהושג בתוך הרצועה ? יש לכם אלפי שעות צילום מהמצלמות גו פרו של מחבלים....
מי כובל את היידים שלנו הפעם ומנוע כולם תמורת כולם????
מוציאים אותם להורג?
טמטום מחלט! אסור שזה יהיה משפט פלילי, אלא במסגת חוק ענישת הנאצים ועוזריהם כל מי ...
כדור בראש יחסוך הרבה כסף למדינה
זה לקח שנה וחצי. אבל כל הכבוד ליועמשית ולפרקליטות על ההצלחה המסחררת בהבאתם לדין ...
למה פלילי למההה
סביר שהרופס ישחרר אותם בסבב הקרוב...מדינה שלא תגזור עליהם מוות רצוי בעינויים היא...
רק חבל
חודשיים עבודות שירות
יש עוד מדינה מלבד ישראל ששופטת חיילי אויב בדין פלילי? הם יהיו זכאים לתנאים של אס...
במידה ויידרשו עונש מוות מהפרקליטות, תתחילו לחשוד
לא משנה מה יהיה העונש הם ישוחררו בעסקה התנאי הראשון של החמאס זה שחרור כל המחבלי...
לא צריך שום ראיות,רק הוצאה להורג לכל מי שפלש לפה כשבמקביל מידע מפליל חדש שהושג ב...
מדינה בהזיה למה לא חוקקו חוק שמי שהגיע ביום הזה לישראל, מי שפרץ את הגדר דינו מוו...
כתבי אישום? אתם רציניים? מדינה בהפרעה. חיסול שקט או הסגרה למדינת עולם שלישי ללא ...
וואו יש לנו פרקליטות שיודעת לעבוד כמו שצריך...
לתלות ומהר
כתבי אישום גובשו נגד 22
מיותר חבל על המאמץ . גם ככה ישתחררו באיזו עיסקה כמו שהשתחררו עד היום המחבלים הכי...
הם לא צריכים לקבל כתבי אישום הם צריכים לקבל יחס של לוחמים בלתי חוקיים לפי הבינ''...
מדינה בהתאבדות - הפלונטר (בג''ץ והחונטה) = מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו
רק כיתת יורים
אז השקר שהופץ בדפי המסרים של הרלבים כאילו הדרג המדיני מעכב את כתבי האישום מתברר ...
מעניין שנגד אנשי ימין מגבשים תיק תק כתבי אישום. ממש פלא
פששש , בטח יטענו : לא אשם לא מודה .
חודשים ארוכים? אני ספרתי שנה וחצי. אחרי חודשים ארוכים גיבשה הפרקליטות כתבי אישום...
שוב דוגמא שהיועמש אינו מבין דבר בכל הנושא של העמדה לדין של רוצחים נאצים העמדה לד...
כמה טפשות כמה אכזריות. וכי הם פושעים פליליים שמגישים נגדם כתבי אישום?? הם פושעים...
הגיעה שעתו הגדולה של הקרקס בחסות בתי המשפט מזכיר לי את הקרקס במשפטו של דמניוק
לא ברור אך מאלפי שעות הקלטות רק 22 מערכת המשפט דפוקה לגמרי.
עונש מוות. לא פחות!
יש עונש מוות לנאצים?
למה המאמץ ? עם כל הכאב והזעם בכל הסכם עתידי הם משוחררים וגם יתכנו כמה זיכויים מח...
אני מתנצל בפני הפרקליטות על הביקורת שהטחתי בה. כתבי אישום נגד הנוחבות? ועכשיו 4 ...
אי אפשר לנצח ככה - משהו נדפק אצלנו חזק
כדור בראש לכל אחד מהם!
פששש בקצב הזה יגיעו אפילו ל25 כתבי אישום עד סוף השנה.
מדמיין לעצמי את יונית לוי מתאבלת למשמע הידיעה..
שמח שנשארו רק 22 וכל השאר חוסלו. כנראה אלא שנשארו לא עשו כלום באמת ביחס לאלה שחו...
נבלה גלי בהרב שהעבירה את הטיפול בנאצים ל-433 ולא השאירה לבית דין צבאי.
היכנו לשחרור רוצחים
אם אין לנו עונש מוות לחלאות כאלה, אז זאת עוד התחלה של בדיחה גרועה
כתבי אישום אה?! כמה שאנו בורים בדרכנו לשואה הבאה שאנו מבטיחים לעצמנו במדינה הפסי...
לא נשכח ולא נסלח לפרקליטי השטן שלוקח להם פאקינג שנה וחצי כדי להגיש נגד הנאצים כת...
כתב אישום מיותר. חבל על הכסף חבל עולה 70₪ ויתלו בו כל ה 22
עושים צחוק!
להעמיד מול קיר ולהוציא להורג אם מחפשים מתנדב, שישאירו לי הודעה בפרטי.
בכל מפעל פרטי אחר, מי שזה היה קצב העבודה שלו - היה מוצא את עצמו מאד מהר בבית ......
יש משהוא שמפעיל את המוח בפרקליטות ? למה לא בית דין צבאי ? ההבדל ברור לכל עורך די...
כיתת יורים המונית יחסכו לכם הרבה בלבלות עם הנאצים האלו.
יחסוך הרבה כסף למדינה
מזכיר לי את הקרקס במשפטו של דמניוק
מערכת המשפט דפוקה לגמרי.
עד סוף השנה.
חבל עולה 70₪ ויתלו בו כל ה 22
אם מחפשים מתנדב, שישאירו לי הודעה בפרטי.