רוטר
20.04.2025
רוטר
בחזרה לסקופים

שר הביטחון ישראל כ״ץ: כאשר התמניתי לתפקיד שר הביטחון התחייבתי להוביל שני יעדים מרכזיים: מניעת נשק גרעיני מאיראן וניצחון במלחמה.

7810,976
התראות
שר הביטחון ישראל כ״ץ:

כאשר התמניתי לתפקיד שר הביטחון התחייבתי להוביל שני יעדים מרכזיים: מניעת נשק גרעיני מאיראן וניצחון במלחמה.

צה"ל פועל כיום להכרעה וניצחון בכל הזירות.

רה"מ בנימין נתניהו ואני מחויבים, יחד עם כלל הגורמים, להוביל קו ברור שימנע מאיראן להשיג נשק גרעיני.

לא נאפשר איומי השמדה על מדינת ישראל.

זוהי אחריותנו ותפקידנו ההיסטורי ואנחנו נעשה את כל מה שיידרש כדי לממש אותם.
78 תגובותמיון לפי
  • הניצחון המוחלט יש לומר! שהרי כל ניצחון שאינו מוחלט אינו מתקבל על הדעת ואנחנו לא ...
  • כנראה שהוא הולך להיות כשלון מהדהד
  • הוא שכח להוסיף : ''ולהכשיר את השרץ שנקרא חוק ההשתמטות''.
  • אפילו כבר לא מתחסד ואומר שיש לו עניין בחטופים והחזרתם.
  • לץ, תפקידך ההיסטורי הוא להכשיר השתמטות עמלקית במדינת היהודים
  • אופס, מישהו מנסה לקחת מביבי את ההובלה למנוע מאירן נשק גרעיני ? ייתכן ובעוד מס' ש...
  • ​ שר הבטחון ישראל כ"ץ, מדוע אתה בחרת להשמיט את ההתחייבות הראשונה במעלה שציינת בע...
  • כשר תחבורה הוא קיבל ממבקר המדינה ''נכשל''. למה לצפות עכשיו?
  • דיבורים כמו חול .. כמו שהמצביעים שלו אוהבים הכרעת חמאס לא תהיה גם לא בעוד עשר שנ...
  • אנחנו חיים בסיטקום, זה לא אמיתי...
  • מה כבר אפשר לצפות מגולם שאין לא דעה עצמית בגרוש!
  • נו ו... - נשמה, זו הודעה שאתה אמור לפרסם 'אחרי' שתעשה את זה
  • דווקא אני מבסוט עליו עד עכשיו כמובן שתמיד יש לאן להשתפר אבל הוא טוב בכמה רמות מה...
  • כץ עושה בושות בשתי החזיתות
    ניפגש בבחירות

אין ימין בשלטון ואין צבא לישראל - עובדה
  • אמר השר שלא הצליח לעמוד מול הדרישה של ראש הממשלה לשבור את המצור ופתח את המים לעז...
  • נראה שהוא היחיד שלא הבין כי התמנה להכשיר את השתמטות החרדים... איזה אנשים המנהיג...
  • זו בעיקר אשמתכם.
    תחזיר את החטופים יא בידחון
  • הדבר, היחיד שהבוק הזה מייצר זו עבודה לברלד ב''ארץ נהדרת''. זה ההישג היחיד שלו.
  • האחריות של עם ישראל כאשר ישוב להיות חפץ חיים - לייצר מנהיגות אמונית עם חזון יהוד...
  • בהצלחה, אכן שתי מטרות חשובות ביותר
  • אז מדוע אין הוראה לחסל את החמאס? :-)
  • ומה בדיוק אתה עושה כדי להגיע ליעדים אלו❓️
  • ומאז אני רק מברבר על הנושאים הללו ולא עושה כלום כי אני בובה על חוט ולא שר בטחון ...
  • שקרן, הבובה לא מבין כלום בביטחון. התחייב למלא אחרי הוראות הקבינט המשפחתי ולפעול ...
  • אם אלה המטרות של הכישלונר הכרוני... הלך עלינו
  • נראה לי אתה התבלבלת ולקחת את התפקיד ברצינות יתרה…. לא הבנת שאתה רק תפאורה? תפסיק...
  • ואף מילה על החטופים. ממשלת מנוולים שמפקירים יהודים להינמק במנהרות החמאס. בושה לע...
  • פשוט בושה
    והחטופים לא מעניינים אותו? ז לא חלק מהמטרות של הממשלה הכושלת הזו?
  • ואף אחד מהדברים לא קורה
    כרגע בעזה משחקים בנדמה לי ולא בהכרעת החמאס.
  • בהצלחה,אבל זה נראה הולך לכיוון ההפוך
  • מתבייש להיות חלק מעם שהאהבל הזה שר הבטחון בו. טיפוס נאלח.יושב ראש וועד קומבינטור...