הכר את הגולש: המשתנה
מקום מגורים: תל אביב
סטטוס:
האם עברת משמאל לימין או מימין לשמאל או ששינית בצורה דרמטית את הצבעתך בקלפי בשנים האחרונות?
מידי פעם, קשה לי עם קביעות מחשבתית אני לא רואה שום חשיבות בהצמדות לרעיון שבסופו של יום לא מבשיל ואם למשהו אחר יש מספיק קבלות אני אתן לו את הקרדיט, ללא פחד.
דרג ונמק את חשיבות הנושאים הבאים: דיור, כלכלה, ביטחון, דת בישראל הם כולם חשובים באותה המידה לא תתיכן כאן מדינה ללא ביטחון, לא תיתכן כאן מדינה ללא אמונה, לא תיתכן כאן מדינה ללא כלכלה ובהחלט לא תיתכן כאן מדינה ללא דיור ותשתיות נאותות. יש מקומות בעולם שחלק מהדברים פחות חשובים, אבל לא אצלנו. אצלנו הם כולם יחד על הפודיום במקום הראשון
בחר תחום שיש לך דעה חזקה בו (פוליטיקה/דת/צמחונות) והצג בכמה משפטים למה הדעה *הנגדית* צודקת:
צמחונות: לא כולם יכולים לאכול בשר מבחינה בריאותית ומכן חשיבותה - בולשיט! בדיוק כמו דת ובעיקר בגלל הדת צימחונות מגיעה ממעמקי הנפש שרואה בבעל החיים - יצור חי ולא מסוגלת לפגוע בו. די די קאט איפה השמעוני הקרוב? דחוף.
אם היית ראש הממשלה, על מה היית שם דגש?
מפטר אותו , אתמול. ראש ממשלה בישראל שלא דואג לכל מה שבאחריותו ולא מטפל בכולם ללא משוא פנים -לא ראוי, יתכן באמת ואפילו הגיוני שאי אפשר לאהוב את כולם, אבל זה לא משנה הכל באחריותך. ולכן אם אתם שואלים אותי מה אני בתפקיד ראש ממשלה הייתי עושה ושם דגש אז זה על השתתפות, מנסה ודואג לשתף את כולם תחת כנפיה של המדינה לא להשאיר אף אחד בחוץ, כולנו יחד צפוץ אולי מסריח אבל יחד
אם היה ניתן לחזור בזמן עם מי היית רוצה להפגש ומה היית שואל?
את ההורים שלי, אתם רציניים?
אם היית יכול לבחור באיזו מדינה להיוולד באיזו מדינה היית בוחר?
נאקסט זה ברור לא ? טוב נו למי שאולי לא הבין . ישראל, למרות שהגעתי בגיל 16 ועדין יש זכרונות אין לי שום ספק. ישראל היא המקום.
תאר איך לדעתך תיראה מדינת ישראל בעוד 20 שנים מהיום
ככל הנראה אותו דבר, צריך להבין משהו , המדינה לא תספח יותר שום אדמה נוספת גם לא את סוריה מה שיש היום יהיה גם עוד 2000 שנה, אנחנו נהיה יותר מבונים יותר סלולים אולי הנגב עוד יהיה פורח אבל זהו מה שכן בחזון הזה עזה והשטחים הם חלק בלתי נפרד
איזו מוזיקה אתה שומע? ואיזה שיר היית בוחר שיתנגן בכל פעם שאתה נכנס הביתה?
הכל מכל וקול חסידי, ערבי, ג'אזי עד המקורות האפריקאים, שירי שנות החמישים אלביס והסטונס מתרגש ששומע את המוזיקה האתיופית עם התנועות המגונות שלהן רוק פופ ישראל הישנה. וליל חניה משבית אותי כל פעם אני עוצר הכל ופשוט נסחף
ספר על התחביב הכי מעניין שיש לך
מתמטיקה ושחמט, ואת שניהם אני מזניח קשות
מאכל אהוב במיוחד ומאכל שלעולם לא תטעם
קאבב והאוכל שמתקרא אצלנו רומני זו הנפש שעוד זוכרת את האוכל של הבית ובכלל, לא נוגע בתחליפי הבשר מכיר טעמתי מבין את החשיבות אבל לא מתחבר.
מקום שתמליץ לגולשי הפורום לטייל בו:
אני משוכנע שיש כאן רבים שמכירם את סנט אונור יותר טוב מדיזנגוף או כל רחוב הרצל בעיר בישראל, אז ההמלצה שלי שעד גיל 25 לא תותר יציאת אנשים מישראל עד שלא יוכח שהם מכירים כל אחד מ10000 הואדיות שיש במדבר יהודה. אח"כ טטסו ללא הכרה לכל חור שבא לכם. אבל תכירו את הארץ שלנו קודם על בוריה!
מה היא אטרקציית האקסטרים הגדולה ביותר שעשית?
מלבד העצמאות, נלחמתי בכל אחת מהמלחמות הגדולות, קבלתי מזכרות מכל אחת ממנה ושרדתי
על איזה הרגל ביום יום שלך היית מוותר ומדוע?
אני נודניק ושתלטן , ככה אומרים, אז בבקשה.
איזה חלום הגשמת ועל איזה ויתרת
נדמה לי שהגשמתי את כולם, אה רגע לא יש עוד כמה. אי אפשר לענות על זה אתה קם בבוקר הגשמת חלום
האם אתה דובר/מבין שפות אחרות חוץ מהשפה העברית, במידה וכן מה הן? ברומניה הקומוניסטית למדו: רוסית, ורומנית כמו כן הרומנית היא האמא של ה:איטלקית, ולכן גם קצת :לטינית ופורטוגזית. וכמובן אנגלית. וערבית
מה הפחד הכי גדול שלך?
בכנות בגילי אני לא יודע, שאני מול אתגר אני לא נרתע אני מתמודד אז אולי להגיע למצב של חוסר היכולת להתמודד,
האם קרה לך נס בחיים, אם כן מה הוא?
כמו שאמרתי הקסדה על הראש וחבר קרוב היו שם , כולנו שרדנו אבל זה היה חתיכת פגז. היו גם שלא.
אם היית יכול לעסוק בכל תחום אחר באיזה תחום זה היה? נמק
מורה למתמטיקה
איזה שחקן.ית היו משחקים אותך בסרט על חייך ומדוע?
אין לי מושג ככל הנראה אחד הבומבסטיים כוכב ראשי סטאלון וכאלה
מה המסעדה האהובה עליך בארץ ומדוע?
אני אוהב לאכול והשאלה הזו בעייתית לי כי גם מפגש סתמי בשדי תרומות יכול לעשות לי את זה וגם שוארמה ב22 בישוב בדואי.
אז הדסון, כי היא מטר מהבית. אבל זו התשובה אבל לא התמונה המלאה
האם אתה מגדל בעלי חיים ואיזה?
כן עדר חתולים כלב שלא רוצה לוותר ומתעקש ואני מפחד לחזור יום אחד ולראות שויתר וינשוף יצאתי השבוע לגינה ועל אחד העצים ראיתי ינשוף או אוח אני לא סגור, קיפודים ויכול להיות שיש עוד
ציין שניים שלושה ניקים מוערכים בעיניך ומדוע?
אני חדש כאן לא מכיר באמת את כולם אבל המקום הזה שורץ כשרונות אילנקה , פויקה , הגרוק , צ.ד. אין רק 3 אני מתנצל בפני כל אחד שלא הזכרתי כולם מיוחדים וכולם נותנים את הערך המוסף
מה מסמל עבורך פורום רוטר? את החברה הישראלית על שלל גווניה
מסר לאומה שרלוונטי לתקופה? תחזיקו מעמד זה לא הולך להיות רגוע יותר, נדרשת הבנה שישראל עומדת בפני משימות לאומיות ששנים לא נגעו בהם, החיים השגרתיים שיש לכל אחד הם לא כל הסיפור כמדינה הדרך שלפנינו להגיע לשלווה דורשת אורך רוח נחישות מוכנות והרבה מאוד בייטוי של עוצמה, על כל משמעותה
דווקא עכשיו, למה הכי כדאי לחיות בישראל?
אין לנו כיהודים מקום אחר, וגם למי שלא יהודי ישראל היא הבית לכל ערבי שאני פוגש יש רק דבר אחד בסופו של כל ויכוח ושיחה להגיד, שנמצא את הדרך לחיות יחד כי אין לנו באמת מקום אחר
חג שמח
נהנתי
חג שמח ושבת שלום
אתה חמודדדדדד
💜
אחד מהטובים פה ברוטר!
אתה פטריוט ישראלי, נהנתי לקרוא את דעותיך
אבל עכשיו אני רואה שהוא משוחד
😍
התחברתי לערך של אהבת העם והארץ