רוטר
19.04.2025
רוטר
בחזרה לסקופים

ועדת חוקה צפויה להתכנס ביום ראשון לדיון על ״חשש לאכיפה בררנית בתחום ההדלפות, ובזכות היוועצות עם עורך דין״

203,333
התראות
ועדת חוקה צפויה להתכנס ביום ראשון לדיון על ״חשש לאכיפה בררנית בתחום ההדלפות, ובזכות היוועצות עם עורך דין״. יו״ר הוועדה, שמחה רוטמן, ביקש מחברי הכנסת לרכז מראש שאלות ליועמ״שית, לשב״כ, למשטרה ולהנהלת בתי המשפט כדי שנציגיהם לא יוכלו להשיב שלא נערכו.
https://t.me/lieldaphna/50487.telegram
20 תגובותמיון לפי
  • הדמוקרטיה מנסה להתמודד עם השטאזי. אנחנו מחזיקים אצבעות לנבחרי הציבור האמיצים הנא...
  • אבל - מי המשתתפים? מהי החתנים המוזמנים לתת תשובות ולהיצלב ע''י הפרלמנטרים אחוזי ...
  • חי בסרט. ביקש מחברי הכנסת לרכז מראש שאלות ליועמ״שית, לשב״כ, למשטרה ולהנהלת בתי ה...
  • אכיפה בררנית? לא!!! לא יכול להית! בררנית?? לא!!! אין סיכוי..
  • אני בכלל בעד הרפורמה המשפטית שתאזן ותבלום את הטירוף של שלטון הפקידים. אבל אני חו...
  • עוד פעם נראה מופע אימה של הבהמות משמאל שלא יתנו לנהל דיון
  • אני עדיין ממתין לפתיחת חקירה פלילית, כנגד מניחי הפיתות מול ביתה של סילמן, וזאת ע...
  • בהפרעה בהפרעה מדינת ישראל נמצאת בעיצומה של מלחמה רב זירתית, בסוריה ובאיראן, בעיר...
  • שופטי בגץ אמורים להיתכנס ביום ראשון. ולבטל את ועדת החוקה!
  • הכנסת צריכה להשתמש בכל הכלים נגמרו ימי הזוהר של הרדיפות הפוליטיות.אנחנו לא בגרמנ...
  • אם עוד לא ברור לכם אנחנו משחקים בשני מגרשים שונים אנחנו פועלים כפי שצריך לפעול ב...