רוטר
03.04.2025
רוטר
בחזרה לסקופים

אלמוג בוקר: ''הכוח הנשי. יולן כהן, לי נעים, מיכל פעילן, יעל אודם, לירון שמם, ומיה איידן זכו הערב בפרס הוקרה על הסיקור העיתונאי סביב החטופים'

5011,684
התראות
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0223pbdT95hPSqbJsrbcc4EkuzdrLWh6vsZfspVSFuWYwcmqZb8vusWWG2s8LDAy2Bl&id=100044291083242&locale=he_IL.faceboo.facebook

https://rotter.net/User_files/forum/67edac6f7d808ba6.jpeg
50 תגובותמיון לפי
  • הן עיתונאיות?! פעילות לכל דבר.
  • -1 לא סיקור אלא תעמולה של המרצחים
  • שום קשר בין התפקיד שלהן למקצוע עיתונאות במקרה הכי טוב מדובר בתעמולניות ברמה הנמו...
  • איזה ארגון נתן הפרס ?
  • השקרניות הגדולות ביותר
    מסייעות לארגוני טרור על חשבון חיי החטופים.
  • פעילות הזרוע התקשורתית של חמאס בישראל
  • הן עיתונאיות כמו העיתונאיות בבטאון של מפלגת הצדק והפיתוח של ארדואן
  • לא נעים לי לראות את זה
  • פרס מהחמאס מי נותן הפרס? מי מממן את זה? מה הפרס? גם עראפת קיבל ברס נובל לסלאם. י...
  • יצא לי לראות את קצינת המודיעין הגדודית שלנו, ואת הקמב''צית, שעשו מאות ימי מילואי...
  • לפעמים חולשה זה כח
    ככה לימדו אותי,חבורת שופרות קפלן
  • אם רק היה פרס כדי להדגיש את הבושה... רגע...
  • הזניה של מקצוע העיתונות
    כי הקשר בין הנשאים האלה לעיתונות היא מקרי בהחלט
  • חחחח עלק עיתונאיות
  • כדברי ארז גרשטיין הי''ד, 4 סמרטוטות
  • אם תשמעו שמישהו מעלה הצגות תיאטרון יומיות עבור חמאס מתוך החלטה רגשית, ולא רציונל...
  • הכל חרטא התגובה היא אחת. להרוס חמאס שהוא כלי בידי שונא ישראל ולהלחם באויב הפנימי...
  • פלגת התעמולה של כח קפלן. לכנות אותן עיתונאיות זה ביזוי למקצוע שגם ככה הוא בזוי ב...
  • השפחות של ורטהיים שילוח ברח מחלקות לעצמן מחמאות, כך היה כל השנים רק שהיום הכל כב...
  • הם חיים בבועה, מנותקים מהעם… אם הן כל כך מוצלחות וכל כך אהובות למה הן לא יכולות ...
  • נשים ליברליות לבנות במערב, מובילות את המאבק הפרוגרסיבי, ואלופות במה שמכונה ''sui...
  • נציג מהחמאס הגיש להן את הפרס?
  • הייתה שם גם עיתונאית 14 שזכתה איתן ערכתי לאחרונה בתאריך 03.04.25 בשעה 08:33 בברכ...
  • מה זה בכלל אנשים שסיכנו את החיים שלהם כדי להציל חטופים לעומת חבורת פקאצות שמטיפו...
  • כדאי להביא את כול הזוכות כולל התאגיד ו14 זוהי הפעם השנייה שבה טקס האקדמיה לטלווי...
  • מישהו יכול בבקשה להביא קישור של אותן נשים בנוגע למקרה עם שוטרת מג''ב בהפגנה?
  • כולן מאותו כוון.
  • חבורת הזבל!
  • איפה הקול שלהן בביזוי חיילת מג''ב במעשה מגונה??
    איפה כל הקול הפמיניסטי??
  • במהלך המלחמה צפיתי מדי פעם במהדורות, לפחות לאחת מהן הייתי נותן את פרס העיתונות ע...
  • החברות של ביבי ... במיוחד יולן כהן
  • שילבשו חולצות של אחים לנשק או הדגלים השחורים כי זה פרצופן האמיתי
  • עיתונאיות הן לא.
  • בושה וחרפה שאלה אנשים שמקבלים פרס. אמנם מעצמם, אבל עדיין פרס.
    מאחל להן אבטלה.
  • מה עם זריפי?
  • עיתונאות עניינה לסקר נושא לעומק ולהציג בהגינות את המורכבות שלו. נותנים פרס על הה...
  • יותר פעילות מחאה וקפלן. אבל לא מפתיע איך השמאל מחלק לעצמו פרסים ואיך הם מלקקים א...
  • מז''ט וישר כח על הותרת הנושא הזה על סדר היום של כולנו - למרות אינספור נסיונות לס...
  • זה מה שמצחיק בתקשורת השמאל הם כל הזמן עסוקים בלתת זה לזה פרסים והם אחר כך מרגיש...
  • סיקור הכי לא אתי-עיתונאי שיש. ראיינו בעיקר צד אחד מובהק בכל הסיפור בלי לגיטימציה...