רוטר
06.04.2025
רוטר
בחזרה לסקופים

ראש הממשלה: הלילה ברצועת עזה העברנו הילוך. צה''ל תופס שטחים, מכה במחבלים, הורס את התשתיות

489,973
התראות

*ראש הממשלה בנימין נתניהו:*

״הלילה ברצועת עזה העברנו הילוך. צה"ל תופס שטחים, מכה במחבלים, הורס את התשתיות.

ואנחנו עושים דבר נוסף - אנחנו תופסים את ׳ציר מורג׳. זאת תהיה הפילדלפי השנייה, ציר פילדלפי הנוסף.

משום שאנחנו עכשיו מבתרים את הרצועה ואנחנו מוסיפים את הלחץ צעד אחר צעד, כדי שייתנו לנו את חטופינו. וככל שלא ייתנו, כך הלחץ יגבר עד שייתנו.

אנחנו נחושים להשיג את יעדי המלחמה, ואנחנו פועלים ללא לאות, ועם קו ברור ועם משימה ברורה.

ובעזרת השם ובעזרת חיילינו הגיבורים - אנחנו גם נשיג אותה״.

(צילום: תקשורת ראש הממשלה).
48 תגובותמיון לפי
  • בהצלחה - ללחוץ ולא להרפות
  • ''תפיסת שטחים'' זאת סיסמא יפה, ברור שעבור חטופים יחזירו אותם רק להזיז כמה שיותר ...
  • רק בבקשה תשמרו לי על החיילים הקדושים
  • אני רוצה לצרוח ממה אתה עשוי???? לא מכיר בן אדם בעולם הזה, לא בהווה ולא בעבר שעמד...
  • ונוסע לסופש ארוך בבודפשט
    יפה ביבי... כך מתנהגים במשטר מלוכני
  • נתניהו מגלה את מטרת המבצע הלילי: השתלטות על ציר מורג -״ציר פילדלפי 2״ כניסוחו ht...
  • נתניהו מחרטט אותנו ואתם אומרים אמן. תופס שטחים שכבר תפסנו. ממציא ציר חדש ואיזה ה...
  • אחיין שלי גדוד רותם גבעתי,בהצלחה לכוחותינו!!
  • בהצלחה
    חיסול חמאס דבר ראשון
  • מקווה מאד שלא כבשנו את מורג בשביל לוותר על פילדלפי.
  • תופס שטחים וישחרר אותם בהמשך? אדם לא אמין וללא חזון חייבים להחליף אותו במנהיג אמ...
  • לכל תומכי נתניהו. עם יד על הלב, איך הייתם מגיבים אם בנט היה נלחם בחמאס במשך שנה ...
  • מבית היוצר של הניצחון המוחלט
    ציר פילדלפי 2

מחכה למסיבת העיתונאים עם התרשימים כבר
  • לצערי הם לא בכיוון מעט מידי וממש מאוחר הם מזמינים לחץ במקום להרוס כמה שיותר את ה...